Pokazuje rezultate 1 do 50 od 404

Tema: Nestrpljivo očekivanje (u očekivanju Godota)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mene noćaš šerafilo dolje sam tak, čini mi se da mi se lagano upalio mjehur (očito šetnje po hladnoći posljednjih dana, uz ne baš adekvatan stupanj zabundanosti, došle na naplatu).

MM se probudio ubrzo nakon što sam došla u krevet, jer je skužio da se previjam pp krevetu i stalno se dižem (na wc), pa je skočio sav uzbuđen da jel vrijeme, bilo je samo: kamo sreće

No onda sam skužila da moram skemijat operaciju što sa starijim malim ako krenu trudovi usred noći?!

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Ripcord prvotno napisa Vidi poruku
    No onda sam skužila da moram skemijat operaciju što sa starijim malim ako krenu trudovi usred noći?!
    Velika je vjerovatnost da ce trudovi krenuti po noci, kad se sve smiri i utihne, jer nam je ti u tim sisavackim genima vrijeme kad smo sigurni
    iskombiniraj neku kombinaciju da ti mozes nazvati prijateljicu, susjedu, mamu ili nekog drugog da dodu k tebi kad se trudovi uhodaju i odlucis se da kreces u bolnicu ... a to je opet vjerovatno da ce biti i ujutro

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj srecica prvotno napisa Vidi poruku
    iskombiniraj neku kombinaciju da ti mozes nazvati prijateljicu, susjedu, mamu ili nekog drugog da dodu k tebi kad se trudovi uhodaju i odlucis se da kreces u bolnicu ... a to je opet vjerovatno da ce biti i ujutro
    Malo si razmišljam i mislim da ćemo počet vodit na spavanje maloga kod bake i dide u drugoj polovici sljedećeg tjedna (dida je nešto bolestan posljednje vrijeme, pa ne znam jel bi mogao doć kod nas, susjede ne poznajem, frendice (ako će bit preko tjedna) ne mogu baš žicat da dolaze usred noći (tipa ako slučajno krene brzo da moramo baš jurit),pogotovo jer najbolja prijateljica i nema auto). Inače je mali osjetljiva dušica i mislim da bi jadan bio sav isprepadan da me vidi u trudovima, a ne znam jel bih ja mogla glumit baš smješak veseli ako i kad krenu oni opaki (zadnji put su počeli trudovi i to odmah opaki, svake minute čim je pukao vodenjak, nisam niš urlala ni derala se, al mi nije bilo ni do smijeha i recimo sad ne bih da me mali miš vidi u takvom izdanju)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •