Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Čime ga oprati?

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno Čime ga oprati?

Kako se ne smije kupati samo brišemo mokrom krpicom, jedino noge točamo u lavoru.
    U bolnici su krpu močili u vodu sa pjenom za kupanje ali je meni to glupo pošto ga se poslije ne ispere. Do sada sam ga brisala sa kamilicom u vodi, ali upravo sam na jednom topicu pročitala da kamilica isušuje kožu, a njemu je koža ionako sklona isušivanju.
    S čim bi ga mogla prati? Inače smo se kupali u vodi sa par kapi maslinovog ulja ali sada ne. Ustvari ne znam zašto :/
    Šta ne isušuje kožu nego je hrani a da je prirodno, tj. ne kupke nego neka biljka čiji bi eventualno čaj mogla kupiti pa ga s tim prati?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni je kozmetičarka za lice savjetovala lipu. Onako je sluzava, ali koža je poslije krasno baršunasta. No mislim da je za Svena najbolja obična voda, samo na kritičnim točkama baby maramice. Možeš ga posjesti na rub kade pa mu vodom i sapunom oprati guzu. Ostalo se djeci i tako ne prlja (osim lica, ruku, guze i stopala).

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mislim da bi ti bilo dobro da osim sto kapnes maslinovog ulja u vodu, da koristis filtriranu, brita ili prokuhanu vodu. takva voda manje isusuje. mi smo cijela familija sa suhim, osjetljivim kozama, filtrirana voda puno manje iritira kozu, probaj!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •