Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 143

Tema: kako skratiti vrijeme nakon transfera?

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Post kako skratiti vrijeme nakon transfera?

... baš se pitam čime si skraćujete vrijeme tijekom 'mirovanja' (osim naravano 'Rodom')?
    ... gdje se surfa?
    ... koja knjiga se čita?
    ... koja glazba se sluša?
    ... je li se visi po razim farmama na facebook-u?
    ... što se prati na Tv-u?
    ... je li radite od doma?

Voljela bi da postate svoje linkove, preporuke za čitanje/gledanje...

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Otkrila sam online serije kao način da ostanem u horizontali, pa preporučam Cougar town, serija o razvedenoj 40-godišnjakinji koju glumi Courtney Cox ('Prijatelji').. seriju možete naći na abc.com, a online epizode na blinkx.com

Jučer sam pak pogledala The back-up plan s J.Lo koja se radi nedostatka 'pravog muškarca' odlučila na oplodnju doniranim spermijima i taman kada zatrudni upozna onog pravog - američka sladunjava, ali skroz gledljiva i simpa, par scena su stvarno za smijat se , ostalo predvidiva klasika američkih romantičnih komedija....

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja ne mirujem u onom klasičnom smislu da ležim većinu dana tj. ležim samo nakon utrića pola sata, u ovom periodu sam imala dosta posla na kompu, svaki dan šetam, igram jamb sa ukućanima, čitam knjigu (ali nije mi baš neka za preporučiti) a jučer i prekjučer sam bila na sunčanju i malo sam se rashladila u moru (nisam plivala pa valjda to može proći)

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

na forumima....onda skuzim da nije dobro dugo sjedit pa odem malo leci....gledam tv...i to mi brzo dosadi...pa ustanem napravim par krugova po kuci ).........pa sjedem za komp. ....pa malo izađem ispred kuce alli su velike vrucine pa se brzo vratim...nesto pojedem....i sve tako u krug bezvz
    juce sam bila kod mame 5min autom...sjedila- pa mi brzo dosadilo....( ne znam kako vi ali ja ne mogu dugo sjedit nekako mi neudobno, kao da sam u 7mj )
    danas 4dpt i idem napokon na kavicu i setnjicu....mogla bi otici u knjiznicu dignuti knjiga...ne mogu ni dugo citat sve mi to brzo dosadi...ja bi cistila kucu ...nisam navikla se izlezavati ...ja bi na more, kupati se....

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

uh Mali Mimi i ja bi na moreeeee.. samo da mi je umočit noge i tražit školjkice :9
    Crvenkapice.. ja sam sjedenju doskočila laptopom koji mi je na jastuku u krilu.. nered po kući nastojim ne viditi iako bi najradije sada usisala i prebrisala pod - ali to ne smijem....
    sutra idem po malo pozitivne energije kog prije na kavu koja ima malog slatkog bebača, pa ću se sva raspekmezit

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pravi topic u pravo vrijeme! 1 dpt- umirem od dosade!
    Ja sam otišla na IMDb i nabavila neke od 250 najboljih filmova.
    Al ne da mi se po vrućem danu gledat filmove.
    Sutra ću čačkat po teglicama cvijeća.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Samo mali savjet vezan za laptop. Odličan je onaj "stalak" za nositi krevet u doručak. Od drva je i taman na njega stane laptop, a propisano se hladi. Laptop ne bi smio biti na jastuku.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

imam i ja laptop - ali nekako se bojim tog zracenja pa ga ne drzim u krilu.....

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Tlatincice daj malo naslova.. bar ono što si gledala..... ili namjeravaš gledati... ja bi preporuke...

evo još jedna serija vrijedna gledanja Nurse Jackie....

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

.. ne zrači ništa više/manje od mobitela, bežično telefona, tv-a, hladnjaka i čim sve nismo okruženi...ali evo kada gledam ne držim ga u krilu dok gledam nešto već samo dok tipkam

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Anemona dobro si me sjetila da imam i to... odoh odmah instalirati ili ovo http://lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-D7DC...ndex_14046.htm

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

To su uglavnom filmovi koje sam već gledala, pa mi je ovo super prilika za reprize

komedija Zoolander (tko nije gledao- must see)
    avantura Avatar
    nikad gledala pa ne znam žanr Dreams (A. Kurosawa)
    SF - zadnje Zvjezdane staze

to je ono što mi na prvu pada napamet

I naravno, jedna epizoda South Parka dnevno

I ja bih preporuke za gledanje. Sve osim horora je dobrodošlo. Fala

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ogla odlična tema!!!!!!

evo da se i ja prijavim, jučer imala T, danas mi je 1dpt?

Meni je muž zabranio da išta radim ,kaže sve će on... tako da ja uživam...i čuvam svoje dvije mrve u sebi
    mama mi dođe pospremit,svekrva mi kuha, muž nakon 7 god. zajedničkog života prvi put upalio sam veš mašinu, a ja ležim,gledam TV,surfam po netu i čitam knjigu od 400str. i mislim da ću je pročitat u jednom danu...

Nisam mislila nigdje ići niti išta raditi... ovo mi je 1 slučaj MPO pa sam neiskusna i svega se bojim...
    O kupanju i ne razmišljam,a more mi je ispred nosa, sunce me uopće ne privlači,a od onih sam koje se vole roštiljati...
    Tlantintica kada vadiš betu?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pfuuuuu... još 13 dana...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mene je malo zbunila doktorica, uopće mi nije spomenila betu već me naručila na ultrazvuk 2.7.!! Znaš li kada je to?? Pa prolupati ću do tada!! Znači vadiš betu 14 dana poslije transfera 28.6.?
    Ja sam mislila otići privatno izvaditi da se riješim muka... zato sam te pitala kada vadiš,imale smo isti dan transfer..

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

evo sad ni tv ne mogu gledati.. a taman se spustila na krevet...nemam signala....pih hebo ti njihove digitalne .....platis-kupis i sipak ces gledat.....grrrr

trunčicabalunčica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ja uglavnom preispitujem svoje pokrete i razmišljam raste li ta mrva u meni.
    Onda malo zavirim na Rodu, da vidim ima li još ovakvih šizika poput mene.
    Pa malo idem proučavat svoje cvijeće (čak je i moj kaktus dobio ''bebu'' presadnicu)
    Ipak, najveći dio dana posvetim svom hobiju, koji mi je ujedno i posao. I sva sreća da je tako, jer me spasio od osjećaja bespomoćnosti u više navrata u životu, kad sam mislila da ću puknut od muke (loši ishodi dosadašnjih postupaka ili kad mi je mama dobila rak -to mi je čak bilo traumatičnije)... moj bijeg od stvarnosti!
    Na večer pred spavanje čitam National geographic, tamo uvijek ima nešto zanimljivo.

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    Ogla odlična tema!!!!!!

evo da se i ja prijavim, jučer imala T, danas mi je 1dpt?

Meni je muž zabranio da išta radim ,kaže sve će on... tako da ja uživam...i čuvam svoje dvije mrve u sebi
    mama mi dođe pospremit,svekrva mi kuha, muž nakon 7 god. zajedničkog života prvi put upalio sam veš mašinu, a ja ležim,gledam TV,surfam po netu i čitam knjigu od 400str. i mislim da ću je pročitat u jednom danu...

Nisam mislila nigdje ići niti išta raditi... ovo mi je 1 slučaj MPO pa sam neiskusna i svega se bojim...
    O kupanju i ne razmišljam,a more mi je ispred nosa, sunce me uopće ne privlači,a od onih sam koje se vole roštiljati...
    Tlantintica kada vadiš betu?
    haha - veš mašina... moj je ovaj vikend prao poplun! i to je u kadi gackao gore dolje ... ali stvarno se ne mogu požaliti na MM od kada sam prepustila njemu da učini onako kako najbolje zna, bez mog surround-efekta-ne-to-ne-tako ide sve najbolje..

molim lijepo naslov knjige...

film koji ću danas pogledati je 500 days of summer ili ti 500 sati do bete - :D

evo sadržaj http://www.imdb.com/title/tt1022603/

i ovo sam jutjubala
    Koja je pjesma bila No. 1, na dan kad ste se rodili?
    http://www.everyhit.com/dates/index.html

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj trunčicabalunčica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja uglavnom preispitujem svoje pokrete i razmišljam raste li ta mrva u meni.
    Onda malo zavirim na Rodu, da vidim ima li još ovakvih šizika poput mene.
    Pa malo idem proučavat svoje cvijeće (čak je i moj kaktus dobio ''bebu'' presadnicu)
    Ipak, najveći dio dana posvetim svom hobiju, koji mi je ujedno i posao.
    ... muči, ništa mi ne govori, odmah nakon transfera bilo je: aha.. danas 8, sutra 16, .. srijeda 100-njak.. do kraja tjedna hop-ili trop... ali puno sam smirenija nego prethodnih puta, naoružala sam se linkovima i časopisima i filmovima i dobrom glazbom...

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj tlatincica prvotno napisa Vidi poruku
    komedija Zoolander (tko nije gledao- must see)
    avantura Avatar
    nikad gledala pa ne znam žanr Dreams (A. Kurosawa)
    SF - zadnje Zvjezdane staze

to je ono što mi na prvu pada napamet

I naravno, jedna epizoda South Parka dnevno

I ja bih preporuke za gledanje. Sve osim horora je dobrodošlo. Fala
    Jesi gledala Southpark epizodu o facebook-u? Predobro... volim crtiće, pa mi je sladak bio 'Kako ukrotiti zmaja'... dobar film je triler s Mel Gibsonom Edge of Darkness http://www.imdb.com/title/tt1226273/ nije neki jezivi ali je ono Mel u osvetničkom pohodu

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Gledala sam sve od SP . Više puta.
    Ovo s Melom (holivudski Dikan ) sam gledala. Super za izgubit vrijeme

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Ogla prvotno napisa Vidi poruku

Jučer sam pak pogledala The back-up plan ( Plan B) s J.Lo koja se radi nedostatka 'pravog muškarca' odlučila na oplodnju doniranim spermijima i taman kada zatrudni upozna onog pravog - američka sladunjava, ali skroz gledljiva i simpa, par scena su stvarno za smijat se , ostalo predvidiva klasika američkih romantičnih komedija....
    Gledala film i ocjena 10 !! Doduše tada sam još bila pikalica pa možda nisam objektivna što se tiče ocjene, ali bilo je super scena da sam se morala držati za trbuh dok sam se smijala do suza

Knjiga Sidney Sheldon:Druga strana ponoći
    Frendica mi donjela,već sam na pola knjige , baš me zanima kraj

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Gledala film i ocjena 10 !! Doduše tada sam još bila pikalica pa možda nisam objektivna što se tiče ocjene, ali bilo je super scena da sam se morala držati za trbuh dok sam se smijala do suza
    scena kada je prati kod ginekologa
    scena on u praku s crncem tatom
    scena kada oboje prisustvuju rođenu djeteta u bazeno (i ona jedna je s meržicom za kavarij ulovila...khmmm )

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

digni bilo koju knjigu (ili kupi ako znas engleski) billa brysona. putopisac, garantirano plakanje od smijeha. obozavam ga. (nemoj samo dignit/kupit knjigu o shakespeareu i engleskom jediku) mozes npr. poceti sa putovanjem po australiji ili europi. ili cak sa kratkom poviješću bilo čega

http://www.booksa.hr/knjige/1159

http://www.booksa.hr/knjige/recenzije/1616/908

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

.. e to bi mogla ovo ljeto hvala Pinky

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ovo dobro zvuči. I ja ću po to u knjižnicu

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja odem raditi . svaki put.

a čitam: Oko vremena-Oluja sa sunca-Prvorođeni (Clarkeova trilogija)

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Curke a da probate sudoku?Zabavno,zarazno,vjezbate sive stanice a vrijeme prolazi,da prolazi...leti....
    Ja osobno ga obozavam i zaista moze biti jedan od nacina da si skratite vrijeme a cinite nesto korisno za sebe..
    Probajte sa [url]www.websudoku.com (sorry ne znam kako postaviti link),isprintajte si, a pravila su jednostavna.
    Ako vrbujem koju u klub ljubitelja sudokua,smatrat cu to uspjehom.Pusek
    Posljednje uređivanje od Sela : 15.06.2010. at 07:20

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Pa ja sam normalno radila a vikende bi sa suprugom provodila na moru (plivanja, lagana setnja ...)
    Mirovala sam prva dva dana nakon transferu (i to ne u klasicnom smislu nego bez fizickog rada, dosta odmora ali s kavicama u gradu, kazaliste itd.)
    Ne vjerujem i teoriju strogog mirovanja ...

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Maxime prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ja sam normalno radila a vikende bi sa suprugom provodila na moru (plivanja, lagana setnja ...)
    Mirovala sam prva dva dana nakon transferu (i to ne u klasicnom smislu nego bez fizickog rada, dosta odmora ali s kavicama u gradu, kazaliste itd.)
    Ne vjerujem i teoriju strogog mirovanja ...
    Potpisujem. Ne ležim čak niti nakon utrića. (ne "iscure", vjerujete mi, provjereno )
    Ja sam sad na bolovanju zbog ogranizacije putovanja u Mb (ne mogu jedan dan raditi, pa jedan ne), ali u ponedjeljak idem raditi.
    Mirovala sam nakon prvih transfera (onih neuspješnih ) i to je rezulitiralo groznom nervozom.
    Ima različitih lječničkih mišljenja, u Mariboru (gdje sam ostala trudna) ne preporučuju ležanje ni posebno mirovanje.

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Aposlutno se slažem s Maxime i klarom! Nema vajde od strogog mirovanja, ja sam čak na dan transfera išla van u proslavu krstitiki i taj put ostala trudna! Nije sretno završilo, ali to ne mijenja na stvari...Moje mišljenje je da se treba ponašati što prirodnije i ništa ne prisiljavati

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Curke a da probate sudoku?Zabavno,zarazno,vjezbate sive stanice a vrijeme prolazi,da prolazi...leti....
    Ja osobno ga obozavam i zaista moze biti jedan od nacina da si skratite vrijeme a cinite nesto korisno za sebe..
    Probajte sa [url]www.websudoku.com (sorry ne znam kako postaviti link),isprintajte si, a pravila su jednostavna.
    Ako vrbujem koju u klub ljubitelja sudokua,smatrat cu to uspjehom.Pusek
    Sudoku obožavam, dobro mi je tu: sudoku

A ovo za nemirovanje apsolutno potpisujem, iako je ovo topik za one koji miruju

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja sam isla raditi i to mi je bas odgovaralo. Dan bi brzo prosao u radu i komunikaciji sa kolegama. Sada sam na mirovanju, ne radim, i bila bih najsretnija da mogu raditi.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja se osjećam mirnijom kada mirujem i mirovat ću !

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Baš ću probati sudoku. Fala za upute, nisam do sad imala pojma kako se to igra.
    Nije ovo topic samo za one koji miruju: mene zanima kako se skraćuje vrijeme. I posao i odlazak na krstitke spadaju u tu kategoriju.
    Ja na posao neću još ovaj tjedan jer nikad ne radim samo 8 sati, a sad ne želim sjediti i nervirat se 10-12 sati dnevno. Slijedeći tjedan ću najvjerojatnije otići jer ću ispalit od dosade, ali neću zatvoriti bolovanje- za svaki slučaj, ako me počnu stiskati da mogu šmugnuti

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

eto sada sve igrade sudoku a meni ovdje dosadno... da se pohvalim jučer sam pročitala svoju knjigu od 420str. Baš je bila zanimljiva ....
    I ja ću idući tjedan malo protegnuti noge... obići ću sve frendice i popiti s njima kavicu, na posao se ne vraćam jer mi je fizički težak i baš mi paše ovo mirovanje...
    meni danas 2dpt... jedva čekam 12dpt da napravim kućni test... hoćete li vi napraviti kućni test? Ako hoćete,koji dpt će to biti?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ja se bojim tog testa........

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

... hoćete li vi napraviti kućni test? Ako hoćete,koji dpt će to biti?
    ja hoću. 9dpt, taj mi je bio sretan

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj prima prvotno napisa Vidi poruku
    ja hoću. 9dpt, taj mi je bio sretan
    zar to nije rano?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

bas sam htjela to pitat, zar 9 dpt nije malo rano?

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evo dat cu i ja svoj komentar.
    jednom davno sam procitala da kretanje doprinosi cirkulaciji,time i prokrvljenosti maternice...
    ja licno imam samo jedan embrij,i po ovako lijepom vremenu,nema sanse da lezim kuci,
    niko mi to nije ni rekao.mislim na dr.-e
    prvi dan naon ET-a sam skroz lagano se kretala,mada to ne znaci da sma lezala citav dan.

juce,2dnt ,sam putovala 800Kkm do kuce. danas, 3dnt(cek,je li 3dn ako je et bio u nedjelju oko10h ujutro?),potpuno normalno tivim,ne dize, tesko,ali ne lezim,bila sam vani,pila kafe sa komsinicom,stavljala ves da s epere i da se susi...dakle,potpuno normalno zivim,kuham,prem sudove, stavljam ves na pranje...sutra na posao i mislim da kad bi se trebalo ovako ponasati,pa nikad niti jedna zena ne bi ostala prirodno trudna.dakle,ako je embrij dobar,ako je maternica i tijelo opcenito spremno za trudnocu ,i ako je Bog dao....onda je trudnoca zagarantovana bez obzira na to lezale mi ili ne.
    kazem,ponasam se ovako jer mi dr nista nije rekoa,smao da ne idem u saunu,ne dizem tesko.
    sretno svima

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

zar to nije rano?
    pa kažem da mi je sretan. 9 dpt, kućni test mi je pokazao super blijedu crticu,ali crticu. beta isti dan je bila 24...ta priča je jako lijepo završila 9 mj. kasnije

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj tuzna prvotno napisa Vidi poruku
    juce,2dnt ,sam putovala 800Kkm do kuce. danas, 3dnt(cek,je li 3dn ako je et bio u nedjelju oko10h ujutro?)...
    ne, danas ti je 2dpt.Dan transfera se računa kao nulti. Ponedjeljak 1., danas 2.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

da li ležite na trbuhu, meni je nekako neugodno.... i danas su me jajnici malo bolili... kao predmenstrualni bolovi, ali blagi, dođu i odu... imate li vi takvih simptoma??

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mi smo nakon transfera otišli na ručak u europark i onda kući što je 300 km vožnje, pitala sam sestru Jasnu što mi ona preporučuje pa je rekla da napravimo onako kako osjećam iznutra i tako smo napravili, ja sam nekako kontala da ionako mi se neći implantirati isti dan pošto je transfer bio 3 d.c. pa je bolje da odmah idemo na put.
    Kretali se mi ili ne istina da je ovo vrijeme nakon transfera za izludit i mene je strah u petak napraviti test, ne mogu više podnjeti te minuse i negativne bete to je stvarno mučenje.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mravak ako si nedavno bila na punkciji normalno da te jajnici bole, ja sam 5 dana osjećala lagane bolove

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Nadam se da je od toga... koji dpt ti je u petak?

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj klara prvotno napisa Vidi poruku
    Potpisujem. Ne ležim čak niti nakon utrića. (ne "iscure", vjerujete mi, provjereno )
    Ja sam sad na bolovanju zbog ogranizacije putovanja u Mb (ne mogu jedan dan raditi, pa jedan ne), ali u ponedjeljak idem raditi.
    Mirovala sam nakon prvih transfera (onih neuspješnih ) i to je rezulitiralo groznom nervozom.
    Ima različitih lječničkih mišljenja, u Mariboru (gdje sam ostala trudna) ne preporučuju ležanje ni posebno mirovanje.

... a ljudi moji, danas sam otiđla na kavu kod prijateljice i nisam bila online i odmah su me dvije zvale i pitale da šta ja ne mirujem doma... baš sam sama sebi kriva šta sam ikome išta rekla, a kad nemoš neke prijatelje zaobić... naravno da sam morala svratiti u tvornicu gdje je akcijska prodaja knjiga od 5-50 kn (dobro ima onih i od 200 ali vrlo malo) i uzela sam

Pobijedite starenje - Dr. Miriam Stoppard, 15kn- mislila sam da će to biti super rođendanski dar, ali meni se čini da će završiti u mojim rukama iiii Lazy - vrtlarstvo za lijene i zaposlene - hihi

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

.. pa ja sam ga otvorila da se prislim mirovati nakon vanmaterične me malo lovi paranoja... a i dr. je rekao da je bolje ne biti previše aktivan, ipak je zametak još u fazi dijeljenja i nije u jajovdu već u maternici koja je daleko šira... jednostavno si ne moš pomoć, ako miruješ ludiš, ako ne miruješ gricka me savijest da se neozbiljno odnosim prema svemu.. jedino što ne radim jest pijenje normabella - to samo u iznimno stresnim situacijama

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj fatamorgana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam isla raditi i to mi je bas odgovaralo. Dan bi brzo prosao u radu i komunikaciji sa kolegama. Sada sam na mirovanju, ne radim, i bila bih najsretnija da mogu raditi.
    Fato - s obzirom na sve tvoje prethodne postove reći ću: knjigu i daljinski u ruke i ne mrdaj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •