Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 143

Tema: kako skratiti vrijeme nakon transfera?

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj prima prvotno napisa Vidi poruku
    pa kažem da mi je sretan. 9 dpt, kućni test mi je pokazao super blijedu crticu,ali crticu. beta isti dan je bila 24...ta priča je jako lijepo završila 9 mj. kasnije
    ja sam se 10d.p.t. mislila popiškit na štapić, a možda i neću.. vidjet ću kako ću izdržati, za sada sam skroz optimistična, i strpljiva i smirena.. kada vidim da MM počinje bježat u wc- onda ću znat da je vrijeme za test

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    da li ležite na trbuhu, meni je nekako neugodno.... i danas su me jajnici malo bolili... kao predmenstrualni bolovi, ali blagi, dođu i odu... imate li vi takvih simptoma??
    Mravak i mene 'štipaju' jajnici ali to je normalno, pa ipak su proboli tkivo jajnika i isisali j.s. mora se jajnik sada malo stezati, to mi je rekla i sestra da je posve normalno... meni je zanimljivo da ovaj put nemam wonderbra grudi... možda utrići nadođu još

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Ogla prvotno napisa Vidi poruku
    meni je zanimljivo da ovaj put nemam wonderbra grudi... možda utrići nadođu još
    E to sam baš i ja primjetila kod sebe.
    Zadnji put ( o )( o ) a sad (.) (.) tj. normalno.

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Tlatincice, valja to i ovisi koliko ti je prirodna razina progesterona... čuj svako put sam mislila da će eksplodirat, možda ovaj obrat donese ipak neki pozitivan ishod.. ajmo tako vjerovat pa šta bude neka bude

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

da,cure i mene brinu grudi.ja sam oduvijek,od poslije O,pa do M,imala bolne grudi. zadnja 2-3 ciklusa,toga nema. cak ni sad,kad koristim utricce,grudi nista!ne vjerujem...uopce ne kuzim s cim to ima veze? sa progesteronom? nekako se to meni bas ne slaze.moj prirodni progesteron je diskutabilan,zbog PCOS-a je pitanje kad sam imala O uopce,a do prije par ciklusa uvijek,bez iznimke,sam imala bolne grudi.po trakicama gotovo uvijek sam imala O,ali nisam nikad ju bas pratila na uzv-u. sad,kad je bila stim,i kad je bila stoperica,i kad koristim progesteron 3x2 dnevno,ne bole me grudi>!pih....

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Nadam se da je od toga... koji dpt ti je u petak?
    petak mi je 14 dpt, a danas mi je 14 poslije punkcije i sad sam bila na WC i na papiru vidjela malo smećkastog iscjetka tankog ko žilice i sad me uhvatila panika što je to je li početak stvari ili je od implantacije

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    petak mi je 14 dpt, a danas mi je 14 poslije punkcije i sad sam bila na WC i na papiru vidjela malo smećkastog iscjetka tankog ko žilice i sad me uhvatila panika što je to je li početak stvari ili je od implantacije
    ... a joj, mogu mislit kako ti je...~~~~~~~~~ da nije menzis!

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mali Mimi..bet obzira sto je, mozda bi bilo dobro da mirujes..mislim ono kao u cuvanju trudnoce..za svaki slucaj

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mali Mimi znam osjećaj... ~~~~~~~~~~~~ da je implantacijsko!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evo jedan kiss za tebe i sve one koji ne znaju što će sa sobom- tko želi nek' zapleše tko ne nek nogom udara ritam
    (i da se malo vratim na temu)

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam neki 11dnt imala neki smeđkasti iscjedak i bila sam uvjerena da mengač stiže kada ono za dva dana + ko kuća i danas sam u 20 tj trudnoće.
    Od srca ti draga želim isti scenario (samo da te kroz trudnoću ne strefi hematom ko mene).

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hvala cure, Rozalije da bar bude kao i tebi sad bih valjda na sve pristala samo da se maknem sa ove mrtve točke vječitih minusa

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj tlatincica prvotno napisa Vidi poruku
    Evo jedan kiss za tebe i sve one koji ne znaju što će sa sobom- tko želi nek' zapleše tko ne nek nogom udara ritam
    (i da se malo vratim na temu)
    uuu matereti koji kiss ja mislila da je riječ o našem Jehovinom svjedoku Princu, kad li ono drmaju li guzom, drmaju i pjevaju još birthday - ku'š bolje - heheh

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Tlatinčice ja sam pak na Florence and the machine ova nije njena original ali je predobraaaaa http://www.youtube.com/watch?v=PQZhN65vq9E žena ima glas koji me podiže skroz na skroz

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Uh, dobra je Florence http://www.youtube.com/watch?v=TCG6lzCDn_Y
    Ja imam karte za Inmusic.
    Zeznula me slaba reakcija na stimulaciju, sad ću morat prodavat kartu, nije mi baš slijedeći tjedan za đuskanje
    Baš sam se veselila Flaming Lipsima... ako sad ovo upali kako sam planirala, neće mi biti žao

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Uh, dobra je Florence http://www.youtube.com/watch?v=TCG6lzCDn_Y
    Ja imam karte za Inmusic.
    Zeznula me slaba reakcija na stimulaciju, sad ću morat prodavat kartu, nije mi baš slijedeći tjedan za đuskanje
    Baš sam se veselila Flaming Lipsima... ako sad ovo upali kako sam planirala, neće mi biti žao
    FLAMING LIPS oni uvijek imaju neki otkačen nastup... svašta dobrog će biti ali ja do četvrtka ne mrdam ipak po što karta?

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj rozalija prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam neki 11dnt imala neki smeđkasti iscjedak i bila sam uvjerena da mengač stiže kada ono za dva dana + ko kuća i danas sam u 20 tj trudnoće.
    Od srca ti draga želim isti scenario (samo da te kroz trudnoću ne strefi hematom ko mene).
    Menga ne znači da niste trudne. Istina je da većini trudnica izostane menstruacija. Ali ja sam jedna od onih koja je imala pravu pravcatu menstruaciju, a bila sam trudna.

Želim vam smirene odlaske na wc sve do bete

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

evo nešto za dobro jutro
    http://www.youtube.com/watch?v=T_3e5KUVdkI&feature=fvw

Tlatinčice izgleda da dijelimo ukus

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

uuh baš su dobri ovi Flaming lips-i nađoh ovo, ma mi je nadomjestak za album http://www.youtube.com/watch?v=NHK9C...419&feature=iv

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Dobro jutro svima!!!!!!!!!!
    Vidim vi ste već raspisale, to volim

Prijavljujem 3dpt

Drage moje nadam se da se to moji jajnici vraćaju u normalu. Na punkciji sam imala jako puno folikula(dan danas ne znam koliko je to) kada me je dr. idio prvi put na folikulometriji odmah mi je predložio anesteziologa,tako da sam imala mučnu punkciji i nadam se da mi se jajnici oporavljaju.... jer su me i noćas zatezali... to mi je najgore kada ne znam što ti se događa sa mojim tijelom...

Mala mimi napravi danas test i možda ti pokaže + . Jako sam nestrpljiva, kako ću izdržat do 12dpt?????? A i ja znam da su mnoge cure imale sukrvicu,brljavile, a poslije beta kao kuća!!!

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj klara prvotno napisa Vidi poruku
    Menga ne znači da niste trudne. Istina je da većini trudnica izostane menstruacija. Ali ja sam jedna od onih koja je imala pravu pravcatu menstruaciju, a bila sam trudna.

Želim vam smirene odlaske na wc sve do bete
    .. ako je tako, odoh odmah po uloške

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

ja uložaka nemam, u zadnjem shopingu sam rekla, pa zašto da ih uzimam pa neće mi dugo trebat

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mravak to je stav, i ja sam tako razmišljala na 1. ivf-u, neću napraviti test do petka ionako ih nemam još. Kupit ću ih danas ili sutra, ježim se od toga a ovako barem još malo živim u nadi

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Da, 1.IVF je i puna sam NADE i nadam se da ću ja biti od onih kojim uspije od prvog puta

koje testove uzimate u ljekarni? ja sam mislila one najjeftiniji(37kn) pa napravit sa prvom jutarnjom mokraćom.

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ja uložaka nemam, u zadnjem shopingu sam rekla, pa zašto da ih uzimam pa neće mi dugo trebat
    that's the spirit? pa koliko je folikula na kraju bilo?mene je onaj koktelčić, kojeg sam dobila prije punkcije odalamio junački - trijeznila sam se cijeli dan - mogu mislit kako je s anestezijom...

.. draga moja i ja ne znam kako ću do idućeg četvrtka izdržati, ali mislim da ću do tada odgledati jednu sezonu serije Nures Jackie (koju ponovno preporučam)

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Jednom sam uzela one za 100 kuna pa su pokazali isto ko i ovi za 30.

E to sam baš i ja primjetila kod sebe.
    Zadnji put ( o )( o ) a sad (.) (.) tj. normalno.
    Update: počela sam bujati

Nabavila film I love you Phillip Morris. To mi je za večeras.
    Nabavila neki programčić za snimanje sa webcamom- ima nekih super efekata

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

tlatincica I love you Phillip Morris. gledala.... neću ti ništa reći ... samo ćeš mi sutra reći svoj komentar... i ako muž bude gledao s tobom voljela bi čuti i njegov komentar

Ne znam koliko je bilo folikula,pošto je moj dr. otišao na GO, punkciju mi je radila druga dr. i ona mi je rekla puno folikula zato sam i imala blagu hiperstimulaciju.. od svega toga 11 JJ, 3 oplodili, 8 zaledili...

Ja danas čitam knjigu cca 400 str. opet ljubić

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Jel to nešto ko Broakback Mountain?
    Neću mu reći što ga očekuje hehehe

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

.. ja Jim Carry-a uipče ne mogu zamisliti kako se ljubaka... ali sudeći prema kritičarima, gay prolazi... svkako ću odgledati....
    test za trudnoću? meni najbolji ßhcg oko 25kn kako gdje, nema teorije da dajem 100 kn a ionako me čeka vađenje krvi, čemu?

ej cure jest na jutube-u vidjeli onog frajera šta s klavirom pjeva sve što vidi na webcam... zove se chat roulette.. on je postao toliko popularan, da je znao pred publikom svirati upravo ono što bi vidio.... ček malo da iskopam link http://www.youtube.com/watch?v=JTwJetox_tU --- odlično! svakako pročačkajte još linkova

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Update: počela sam bujati
    ja niiiiiisam

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ma pomalo... Nije da toliko bujam, malo samo, nego postaju sve osjetljivije. Nikakvih drugih simptoma nemam :/
    Zakon je ovaj tip sa chat rouletta! Ja se nikad nisam usudila tamo otići.
    Ovaj program za snimanje nema ton!
    Sad ću morati improvizirati... koja muka za jednog konformistu
    Posljednje uređivanje od tlatincica : 16.06.2010. at 11:12

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

tlatincicaJa danas čitam knjigu cca 400 str. opet ljubić
    evo tebi romantičarki jedan link... s jaaaako slatkim životinjama koje će ti sigurno vratiti osmijeh na lice www.cuteoverload.com - samo listaj
    Posljednje uređivanje od Ogla : 16.06.2010. at 11:14

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ma pomalo... Nije da toliko bujam, malo samo, nego postaju sve osjetljivije. Nikakvih drugih simptoma nemam :/
    Zakon je ovaj tip sa chat rouletta! Ja se nikad nisam usudila tamo otići.
    Ovaj program za snimanje nema ton!
    Sad ću morati improvizirati... koja muka za jednog konformistu
    je l da da je zakon.. ima još nešto ako ti account za mail na gmailu-u odi gore na fotografije i onda klikni na 'istraživanje' --- majko mila koji albumi imaš od opičenih indijaca (njih ima najviše) i njihovih vjenčanja i slavlja, pa sve do putovanja... neki dan sam teko pregledala izvrstan fotoalbum o Egiptu - National Georaphic je truba za ovo

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

.. nastavim li ovako, moj bebač neće reći 'mama' već 'google' :d

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mi za svog računamo da će ionako izaći bar sa USB kablom

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ako ste kupile uloške, iskoristit ćete ih poslje poroda, onda će vam trebati puuno

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Jel netko gleda Farmu???
    Ja sam sad po prvi put odlučila to pogledati... Ode moj IQ za 10-ak bodova...

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Jel netko gleda Farmu???
    Ja sam sad po prvi put odlučila to pogledati... Ode moj IQ za 10-ak bodova...
    farma??? moram priznat da sam prve dije sezone gledlaa, prvo ono od-do, drugu već manje, a ova treća... pa tko su ti ljudi???

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Drage moje, nije me bilo jer sam gutala knjigu i nisam imala mira dok je nisam cijelu progutala

Ogla hvala na linku, životinjice su preslatke i obožavam ih !!

što se tiće (.)(.) imam poteškoća sa njima, najrađe bi ih malo posudila mužu pa da vidi da li bi se smijao kada bi išao na wc, držao ih u rukama da ne poskakuju i ubijaju od bolova

Ako me bole je dobar znak??

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

što se tiče uložaka, poslije poroda se koriste one vatene a ne ove sintetičke,zar ne?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

farma = bljak

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

što se tiče uložaka, poslije poroda se koriste one vatene a ne ove sintetičke,zar ne?
    rekao bi moj MM 'one za ranjene partizane' - vata , da mala diše... u nas su popularni ulošci samozatajnog imena ONA ili VEO ili malo luxuznije izdanje sa samoljeplivom trakom koja ne lijepi - hehehe...

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Drage moje, nije me bilo jer sam gutala knjigu i nisam imala mira dok je nisam cijelu progutala

Ogla hvala na linku, životinjice su preslatke i obožavam ih !!

što se tiće (.)(.) imam poteškoća sa njima, najrađe bi ih malo posudila mužu pa da vidi da li bi se smijao kada bi išao na wc, držao ih u rukama da ne poskakuju i ubijaju od bolova

Ako me bole je dobar znak??
    jesus, jesi ti išla na tečaj brzog čitanja? je li bilo strasti i zavjera... ?
    boobies-- nema pravila, moje su kao u domorotkinja na svjetskom prvenstvu, izdušile... prijašnjih puta kao da će eksplodirati.. moju prijateljicu nisu boljele do 3 mj.trud.--- tako da.... ne beri brigu...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

u knjizi je bilo toliko strasti i misilm da je dobro što MM nije bio doma inače bi ga *********

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

.. neću uopće o tome šta sanjam i tkavo štivo je no-no kod mene, pa mislim da bi zametak bio opkoljen plivačima.. a s obzirom na nalaz bilo bi tu svakavih eksemplara, dvoglavih i kratkorepih...čuj možda bi to natjeralo zametak da pobjegne via endometrij i zakopa se.. dosta SF! za mene ipak bolje nešto od recimo Kishona...
    Posljednje uređivanje od Ogla : 16.06.2010. at 17:03

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Da ako ti takve daju u bolnici. A li poslje ti još dugo trebaju bilo kakvi, zbog krvaruckanja. Ali o tom ćemo na trudničkom forumu

Bolne grudi su znak trudnoće, ali može biti i od utrogestana. Ništa se ne broji kao simptom osim crtica na testu i bete

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Dobrooooom jutrooooooo!!!!!!

šta se radi?

Izašla na terasu a vani prži sunce!!!!! a tek je 8h !!!!!

Pitam se ja što ću danas radit... nemam nikakvu knjigu pri ruci , pa sam se odlučila da ću mao urediti noktiće, ali samo na rukama, možda bi mi naškodilo da sredim na nogama jer to znači sat vremena grčiti i gnječiti trbuh i moje male mrve ... jesam luda?

poslije ću jest lubenicu njami njami.... pa ću gledat TV ( ako se nađe nešto pametno) i naravno dopisivati se sa svojim frenficana na forumu RODA !!!

Klara upoznata sam sa svim, trudnoćom, porođajem, njegovanjem novorođenčadi, prošlo ih je par kroz moje ruke (jakoo velika rodbina) ... znam za uloške, neke ih nose i po 45 dana poslije porođaja, i znam da su vecina njih nosila te socijalne sa samozatajnim imenom ..... ali voljela bi ostat trudna i raspravljat o sve ovome s vama na trudničkom forumu

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Good morning Sunshine!
    Kod tebe sunce... blago tebi. U ZG tmurno, kiša samo što ne padne.
    Ja ću popodne na kavicu, a do tad ću gnjavit mm-a
    Baš si mislim, nekad poželim da mm zarađuje bijesne novce pa da ja lijepo budem domaćica sa bazenom u dvorištu, ali ovih par dana doma pokazuje da za to nema šanse. Mislim, da ja budem domaćica

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

helllloou

evo imene.. je brate mili siv zagreb danas.. ali ajde, bit će nam lakše mirovati.. ili možda baš i ne?
    upravo sam se vratila iz LIDL-a u mom kvartu moraš u cik zore doći pred samo otvaranje ako ti nešto 'zapelo' u katalogu, jer se u 15 do 8 nacrtaju (bez pretjerivanja) 50 penzića s cijelim spisima narudžbe od svoje djece i unučadi... ušićarila sam jednu spavačicu (predobra je) za 44 kn tako da se u bolnici ne pojavljujem stalno u istoj - hihihihi i uzela sam ljetni pokrivač jerbo ispod zimskog više ne mogu spavati... sada slijedi surfanje, malo mjuze, tankanje sa sviježe iscijeđenim sokom od breskve, ribizla,jabuke i grejpa.... ima da mi zametak radi sklekove nakon toga

tlatinčice ako ikad budeš imala bazen, daj nas se sjeti...
    mravak de to sunce malo pošalji u zg ... ako znaš engleski i možda si jedna od onih koje su čitale Sumrak sagu i znaš dobro engleski...autorica je do 5.7. objavila besplatno online izadnje posljednje 4 knjige, kao neka zasebna pričica..... ako oš evo link www.breetanner.com

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •