Pokazuje rezultate 1 do 50 od 143

Tema: kako skratiti vrijeme nakon transfera?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Otkrila sam online serije kao način da ostanem u horizontali, pa preporučam Cougar town, serija o razvedenoj 40-godišnjakinji koju glumi Courtney Cox ('Prijatelji').. seriju možete naći na abc.com, a online epizode na blinkx.com

Jučer sam pak pogledala The back-up plan s J.Lo koja se radi nedostatka 'pravog muškarca' odlučila na oplodnju doniranim spermijima i taman kada zatrudni upozna onog pravog - američka sladunjava, ali skroz gledljiva i simpa, par scena su stvarno za smijat se , ostalo predvidiva klasika američkih romantičnih komedija....

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja ne mirujem u onom klasičnom smislu da ležim većinu dana tj. ležim samo nakon utrića pola sata, u ovom periodu sam imala dosta posla na kompu, svaki dan šetam, igram jamb sa ukućanima, čitam knjigu (ali nije mi baš neka za preporučiti) a jučer i prekjučer sam bila na sunčanju i malo sam se rashladila u moru (nisam plivala pa valjda to može proći)

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Ogla prvotno napisa Vidi poruku

Jučer sam pak pogledala The back-up plan ( Plan B) s J.Lo koja se radi nedostatka 'pravog muškarca' odlučila na oplodnju doniranim spermijima i taman kada zatrudni upozna onog pravog - američka sladunjava, ali skroz gledljiva i simpa, par scena su stvarno za smijat se , ostalo predvidiva klasika američkih romantičnih komedija....
    Gledala film i ocjena 10 !! Doduše tada sam još bila pikalica pa možda nisam objektivna što se tiče ocjene, ali bilo je super scena da sam se morala držati za trbuh dok sam se smijala do suza

Knjiga Sidney Sheldon:Druga strana ponoći
    Frendica mi donjela,već sam na pola knjige , baš me zanima kraj

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    Gledala film i ocjena 10 !! Doduše tada sam još bila pikalica pa možda nisam objektivna što se tiče ocjene, ali bilo je super scena da sam se morala držati za trbuh dok sam se smijala do suza
    scena kada je prati kod ginekologa
    scena on u praku s crncem tatom
    scena kada oboje prisustvuju rođenu djeteta u bazeno (i ona jedna je s meržicom za kavarij ulovila...khmmm )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •