Tko voli miris klinčića u prostoriji, evo jedne ideje . Narandža se nabocka sa klinčićima, oni crpe vlagu iz narandže i mirišu jako dugo. Okolo narandže su suhe ploške, samo radi ukrasa.
KLINČIĆI U NARANDŽI
Tko voli miris klinčića u prostoriji, evo jedne ideje . Narandža se nabocka sa klinčićima, oni crpe vlagu iz narandže i mirišu jako dugo. Okolo narandže su suhe ploške, samo radi ukrasa.
KLINČIĆI U NARANDŽI
sad si me podsjetila na djetinstvo![]()
moji su bili pusaci, pa je mama znala tako stavljati narandze, cak ih vjesati na luster - da ublaze i povuku smrad dima.
mi to radimo svake godine ( osim prošle, kad sam za božić imala bolesnu bebu doma).
još trakica, pa na bor :D
obozavam taj miris.I stvarno svake godine to radim, i znala sam curkama poklanjati takve narande.i sve su se odusevile!
i sada mi par komada mirisi, jedino me bole jagodice dok ih popikam! :D :D
A ja bezuspjesno pokusavam naci zvjezdasti anis. Znate li gdje ga ima za kupiti ili ako koja dobra dusa ima viska da mi posalje par zvijezdica?![]()
U Konzumu? Ja sam ga tamo našla prošle godine ili u nekoj trgovini koja prodaje začine.
Trazila , ali bezuspjesno , a ja bas zelim te zvijezde.![]()
koliko ti treba? imam ja nešto malo viška...bebelina prvotno napisa
ja naranče još više načičkam klinčićima, stavim trakicu pa u ormar. traje dugo dugo.
Koliko das!puntica prvotno napisa
Treba mi za vjencic ,broj nebitan. Hvala!
MM ovo ponekad radi,kalimero prvotno napisa
baš ću ga danas iznenaditi.
Ja sam kupila zvjezdasti anis u Bauhausu, tam di su ukrasi za bor. Vrećica 15kn. Ima i sušenih jabuka, naranči itd.
Jos nije otvorio , a ja neki dan u prolazu skuzila krcato auta na parkiralistu i fino (puskom,dosta mu ducana) natjerala muza da me vozi do njega!![]()
za ovu ideju znam odavno, ali si nikad nisam radila, jer sam se bojala da mi naranča brzo ne istruli...može informacija od vas koje ste već radile to, koliko dugo treba naranči da počne truliti? i jel se onda mogu ti klinčići povaditi i staviti na drugu naranču ili se bacaju?
Pa mislim da izdrži oko 2 tjedna, kad počne trulež, bacam sve i narandžu i klinčiće.
a gdje kupit klinčić?
ne sjećam se da sam to igdje vidjela...
klinčića ima u billi, konzumu, getrou...ma nema gdje ga nema...na policama gdje stoje začini...
Mi večeras baš kuhali vino, zamirisali klinčići...a ovako u nari obožavam!!!! Čitav stan zamiriši!
Ja sam prošle godine nabockala klinčiće u naranču, ali ništa se nije osjetilo. Ma baš ništa!
E sad, u čemu je bio problem, ne znam, naranča normalna, klinčići iz dućana?! Čitam da su ovdje svi oduševljeni, pa u čemu sam ja pogriješila?
mama.st prvotno napisa
mozda su naranče bile loše?cudno mi je da nije nimalo mirisalo!
Dobro, nemoj dasa ocekivati da ce mirisati citav stan 2 tjedna, ali prvih par dana mora mirisati!
Trešnjevački plac.Štand sa začinima preko puta mesnica.bebelina prvotno napisa
riječ je u naranči jer se ista stvar dogodila i meni.
U leglu (kg naranči)je bila jedna ta. To su ove naše industrijske.
Al kad naranče stignu od mojih iz dalme...e, ma kakvi klinčići, samo zarežeš koru i sve miriši![]()