Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 77 od 77

Tema: frustracije dojenja

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mene tjera dalje to:
    što mi je dojenje (osim što mi na par trenutaka nekad zna biti teško) ipak nešto najljepše na svijetu
    što je najbolje za bebu (negdje sam pročitala da je dojenje nešto najvrednije što mama u cijelom svom majčinstvu može dati djetetu)
    što znam da ću, kad mi dijete s 4,5 godine prestane dojiti, biti presretna kad se osvrnem na godine dojenja i pomislim na zajedničke trenutke provedene u dojenju
    što bi mi beba bila prenesretna da prestanemo s dojenjem, a i meni bi falilo i uopće ne mogu zamisliti da bi još prestala dojiti, mislim da bih umrla od tuge da moram prestati dojiti, očito je da ni ja ni beba nećemo uskoro biti spremne za prestanak
    što se nisam kao budala mučila uzalud, sad kad mi ide glatko nakon svih problema, ima da dojim bar do 3,4,5 godina
    ...
    ima još puno toga...ovo mi je prvo palo na pamet

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj tajuska prvotno napisa Vidi poruku
    jer znam da je to najbolje za nju i mene (iako trenutno imam osjecaj da cu se onesvijestiti od nespavanja). no ne znam kako ce sve to ici kad krenem raditi.
    X
    Posljednje uređivanje od annie84 : 16.06.2010. at 21:02

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mene nervira sto dok sisa mi cupa kosu. Prije je mi je cupala i nos, trepavice, gurala prste u usta, ali u zadnje vrijeme "samo" cupa kosu. Nemrem se toga rijesiti!!!
    Znam da je banalno ali svaki dan svaki podoj ona se igra s mojojm kosom, pa je cupa, pa iscupana kosa pada po njoj, zapinje joj pod nokticima, ja je micem, pa opet, opet... Ponekad jednostavno izludim, dodje mi stvarno da prekinem samo da me vise ne cupa!

Ima netko prijedlog kako je sprijeciti? Probala sam drzati ruku ali onda bas posizi, a kako ima vec prilicno zubi malo me je strah izazvati njen bijes (tako mala a vec je se bojim )

Nervira me i dermatitis bradavica, da me neizdrzivo svrbe kod svakog podoja, i da vec mjesecima imam ragade, da mi je koma ideja vani dojiti jer ponekad od ragada nakon dojenja izgleda ko mali vampir kome krv curi iz usta... no to je sve nista spram tog proklketog cupanja kose!

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pošto me pukla filozofska dok smo dojili za spavanje, moram vam reči da me dalje tjeralo i tjera to što kad se sve sabere i oduzme Vrijedi! Beskrajno vrijedi. Što znam da se ni jedan problem ni teškoća ne može ni približno mjeriti sa koristi koju oboje, po svakom osnovu, imamo.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Mene nervira sto dok sisa mi cupa kosu. Prije je mi je cupala i nos, trepavice, gurala prste u usta, ali u zadnje vrijeme "samo" cupa kosu. Nemrem se toga rijesiti!!!
    Znam da je banalno ali svaki dan svaki podoj ona se igra s mojojm kosom, pa je cupa, pa iscupana kosa pada po njoj, zapinje joj pod nokticima, ja je micem, pa opet, opet... Ponekad jednostavno izludim, dodje mi stvarno da prekinem samo da me vise ne cupa!

Ima netko prijedlog kako je sprijeciti? Probala sam drzati ruku ali onda bas posizi, a kako ima vec prilicno zubi malo me je strah izazvati njen bijes (tako mala a vec je se bojim )

Nervira me i dermatitis bradavica, da me neizdrzivo svrbe kod svakog podoja, i da vec mjesecima imam ragade, da mi je koma ideja vani dojiti jer ponekad od ragada nakon dojenja izgleda ko mali vampir kome krv curi iz usta... no to je sve nista spram tog proklketog cupanja kose!
    ja već mjesecima nisam raspustila kosu iz repa, samo po noći kad ne vidi kosu u mraku
    jesi probala zavezati rep, nositi rajf?
    moja toliko nadgleda tu kosu da čak i jednu jedinu vlas spazi, ako viri, i čupa

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Frustrira me:

- ružni grudnjak
    - ogromne sise
    - ne mogu smršaviti (ček ček, ili je za to kriva ona milka od xy grama?)
    - nedostatak alkohola
    - u prijašnjim fazama maratonska noćna dojenja, pa se sav ukočiš toliko da bi iskočio iz kože, još te grebe po sisama
    - a sada dok doji počne ležeći na leđima, a završi klečeći, i sve to dok drži moju sisu u ustima, moram je preokretati poslije (sisu)
    - grebanjeeee
    - također u prijašnjim fazama zatvorenost u kući, za izuzetno društvene tipove u ranim dvadesetima kao što sam ja to je ubijanje u pojam

Ali ipak:
    - onaj prekrasni izraz blaženstva i neizmjernog užitka na njenom licu
    - tople okice koje me gledaju iznad moje 7D sise
    - spoznaja da njoj pružam nešto što je najviše na svijetu uveseljava, smiruje, pruža ljubav i osjećaje
    - jednostavna, topla, uvijek spremna hrana u praktičnom pakiranju

Mada se čini da je društvo u donjoj grupi malobrojnije, ipak je neizmjerno jače od one prve... Nešto kao Švicarska i Španjolska

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Frustrira me:

- ružni grudnjak
    - ogromne sise
    - ne mogu smršaviti (ček ček, ili je za to kriva ona milka od xy grama?)
    - nedostatak alkohola
    - u prijašnjim fazama maratonska noćna dojenja, pa se sav ukočiš toliko da bi iskočio iz kože, još te grebe po sisama
    - a sada dok doji počne ležeći na leđima, a završi klečeći, i sve to dok drži moju sisu u ustima, moram je preokretati poslije (sisu)
    - grebanjeeee
    - također u prijašnjim fazama zatvorenost u kući, za izuzetno društvene tipove u ranim dvadesetima kao što sam ja to je ubijanje u pojam

Ali ipak:
    - onaj prekrasni izraz blaženstva i neizmjernog užitka na njenom licu
    - tople okice koje me gledaju iznad moje 7D sise
    - spoznaja da njoj pružam nešto što je najviše na svijetu uveseljava, smiruje, pruža ljubav i osjećaje
    - jednostavna, topla, uvijek spremna hrana u praktičnom pakiranju

Mada se čini da je društvo u donjoj grupi malobrojnije, ipak je neizmjerno jače od one prve... Nešto kao Švicarska i Španjolska
    Baš si me nasmijala

casper avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mater Studiorum prvotno napisa Vidi poruku
    Meni treba 95F.
    U slučaju da netko zna gdje bi se mogao naći neki (čak i ne mora biti skroz pamučni, ni lijepi, ni za dojenje) a da ne košta 300kn, neka javi.

Osim ogromnih dojki koje cure, frustrira me što neprestano zaboravljam na koju bih je stranu trebala dojiti pa se rasplače jer ne dobije papati baš odmah u istom trenu, a meni tek tada mozak zablokira.
    I ja sam mislila da će mi ovaj D biti mali. Inače kupujem E a sad su naravno još i narasle za jedan broj.
    Međutim, taj D mi je sasvim ok.
    Ako imaš mogućnosti odi ga probaj.

A ovo za stranu, to se i nama dešava.
    Moram duboko razmišljati koja je strana na redu

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    ja već mjesecima nisam raspustila kosu iz repa, samo po noći kad ne vidi kosu u mraku
    jesi probala zavezati rep, nositi rajf?
    moja toliko nadgleda tu kosu da čak i jednu jedinu vlas spazi, ako viri, i čupa
    Prije je palilo, ali sad su joj ruke narasle i dohvati me skroz do vrata odazada, pa ako je u repu/kopci onda cupa iz toga, a to onda boli jos vise. Dodatni problem je da je dojenje ostalo vecinom za uspavljivanje, a ako se ne igra kosom dok doji tesko zaspi, pa joj moram dati.
    Sve me je strah da i kad prekinem dojenje nece htjet zaspati dok se ne "poigra" s mojom kosom
    Sama sam si kriva, bilo mi je tako slatko dok je bila mala i njezno pokusavala nespretno uhvatiti pramen kose onim malim bucmastim rukicama
    Sad je vec diplomirala na tome...

casper avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zaboravih napisati što me frustrira.
    Mokre i flekave majice,zbog kojih baš i ne volim nikuda ići,flekave plahte i slično.

Mislim, s jedne strane super da imam tako puno miljeka i da samo teče pa ne bi trebalo doći do zastoja, ali....non stop sam mokra, flekava, mirišljava.

a s druge strane, mala ima 2,5 mjeseca a već joj se ponekad zalomi pravo veselje kad vidi da vadim cicu.
    ovi moji me tad zezaju da joj sigurno nisam dala jesti cijeli dan kad se tak veseli. mišica moja mala

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Prije je palilo, ali sad su joj ruke narasle i dohvati me skroz do vrata odazada, pa ako je u repu/kopci onda cupa iz toga, a to onda boli jos vise. Dodatni problem je da je dojenje ostalo vecinom za uspavljivanje, a ako se ne igra kosom dok doji tesko zaspi, pa joj moram dati.
    Sve me je strah da i kad prekinem dojenje nece htjet zaspati dok se ne "poigra" s mojom kosom
    Sama sam si kriva, bilo mi je tako slatko dok je bila mala i njezno pokusavala nespretno uhvatiti pramen kose onim malim bucmastim rukicama
    Sad je vec diplomirala na tome...
    imam vam ja rjesenje - sisanje
    Posljednje uređivanje od Mellyca : 17.06.2010. at 22:45

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Sad me mrzite, ali mene ništa ne frustrira. To mi je baš nekako teška riječ.
    Ok,
    grebe, vuče drugu sisu, kopa po madežu,
    ne da da se noću okrenem ni na leđa, samo što ne sisa ćubeći na glavi,
    nikud ne idem (dovoljno sam se naizlazila, nakafenisala, napila... do sada) jer ni ne mogu zamisliti da ju uspavljuje netko drugi,
    noću ne spavam (kao što možete vidjeti po vremenu kada je napisan post), ali zato spavam uz nju, dva puta danju,
    grudnjake ne nosim osim kada idem van (imam jedan za dojenje, bijeli s nekim čudnim šavovima, a nedavno sam iskopala neki veliki, crni, čipkasti, čak ima i ono zadebljanje, inače nosim 90C)
    dok je mlijeko curilo, bilo ga je svud po stanu, i sada su mi išpricani zidovi, podovi...
    ma ne znam, nisam nikada imala mastitis (tek na početku ragade) niti ozbiljnih problema pa valjda zato... sve ovo mi je nekako normalno

a kada ju uhvati objema ručicama pa krene namještati sama
    ili ih uhvatiti u letu (dok hodam gola po stanu, toliko o grudnjacima)
    ili dragati (lupati po njima) kad ja kažem draga sika
    vlažnom njuškicom pokušava uhvatiti siku u snu...

uživajmo dok možemo

čekam paljbu

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

sve mi je podnošljivo osim što me grebe po usnicama i vreba kako bi mi ugurala ruku u usta. nemam pojma zašto joj je to privlačno. ima i drugih specijalnosti kao što su grebanje, guranje prsta u oči i nos, skidanje naočala, naguravanje, pokušavanje puzanja samo ne čupanje kose jer sam se bila skroz kratko ošišala kad je počela pa je zaboravila moju kosu.
    i mi uživamo, ja stvarno volim dojiti i strepim da ela ne odustne (prije nje sam imala puno strastvenijeg cicača, pa mi je mala sumljiva).

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

nije da te plašim, ali lako moguće, meni je mama rekla da sam ja to radila kao beba, izgleda da je čupanje kose nasljedno

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj casper prvotno napisa Vidi poruku
    Zaboravih napisati što me frustrira.
    Mokre i flekave majice,zbog kojih baš i ne volim nikuda ići,flekave plahte i slično.
    Strahota!!! Tako sam i ja išla na rođendan, skockala se i upicanila od do - suknjica, majica, šminkica, frizurica... Da bi usred večeri skužila oooooogromnu mokru mrlju koja se prostirala po cijeloj desnoj sisi pa sve do ispod pazuha Koja sramčina!!
    To je bilo još u fazi kada je u potocima teklo med i mlijeko, sad sam već stara dojilja, proizvodnja je razmjerna potražnji

Mater Studiorum avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hvala svima na savjetima za grudnjake!

A zašto nastavljam dojiti? Pa, zato jer je to definitivno najbolje i za mene i za bebu!
    Koliko bih samo brinula oko infekcija, zaraza i higijene da smo na adaptiranom!
    Ovako peglam ako stignem, ako ne stignem, opet dobro. Šarenu robicu perem na 40 stupnjeva. Nemam nikakve maramice, tekućine ili sapune za dezinfekciju, što frustrira moju mamu .
    A što je najvažnije, nisam paranoična što se tiče naših maca, pazim na dlake, ali kada je jučer prvi puta moja ljubimica protrljala nosić uz bebino golo stopalo, bile su mi baš slatke zajedno!

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    nije da te plašim, ali lako moguće, meni je mama rekla da sam ja to radila kao beba, izgleda da je čupanje kose nasljedno
    Evo, samo da potvrdim teoriju. Mrvica je gadno prehladjena, nocas sat vremena nije mogla zaspati (negdje oko 4 ujutro), ni cika nije pomogla, i onda se valjda svakih pet minuta se isla "igrati" s mojom kosom, pa ja pop..., pokrijem se preko glave, onda ona place, pa se smiri, ja pomislim da je zaspala, pa se otkrijem, i naravno 5 min kasnije opet cupanje... AAAA
    A MM fino cijelo vrijeme SPAVA dok ona protestno urla sto joj ne dam da mi cupa kosu... Njoj mrak ne smeta, kao slijepac mase rukama sve dok se ne docepa kose. Ono sto ne kuzim je da i MM ima podulju kosu a njega nikad ne cupa... nije fer!!!

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mene frustrira što me ubjeđuju da mi je vrijeme da prestanem "jer mi je beba već velika" (10 mjeseci)
    ako nastavim da ću se dovoditi u neugodne situacije kad mi bebač bude zadizao majicu i slično

i to što još uvijek sumnjam u sebe - da li ima mlijeka dovoljno tog osjećaja nikako da se otarasim

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Nataša,Sarajevo prvotno napisa Vidi poruku
    mene frustrira što me ubjeđuju da mi je vrijeme da prestanem "jer mi je beba već velika" (10 mjeseci)
    ako nastavim da ću se dovoditi u neugodne situacije kad mi bebač bude zadizao majicu i slično

i to što još uvijek sumnjam u sebe - da li ima mlijeka dovoljno tog osjećaja nikako da se otarasim
    E kad smo kod toga (znam da je off topic i da vjerojatno ima već otvorenih takvih tema...), ali da se složim.
    Neki dan mi sestrična, 5 godina mlađa, a kojoj ni u malom nožnom prstu nisu djeca kaže nešto u stilu:
    Treba dojiti do godinu dana jer ako produžiš, dijete se neće odviknuti, tražit će te u bilo kojoj prilici kad je nervozno i onda će ono biti posramljeno kada vas drugi budu čudno gledali.
    Zamračila sam.
    1. zašto bih dovodila svoje dijete u priliku da bude nervozno (barem je moja nervozna samo kada treba spavati, a uspavljuje ju sika što zanči da neću ni biti negdje vani za vrijeme kada ona treba spavati)
    2. da zatraži sikiti u pola, ne znam čega, ja bih joj dala i bolilo bi me dupe tko me gleda
    3. ako bi samo nekome palo na pamet da se sprda mom djetetu koje sisa, mislim da bi se gaaaadno proveo.
    4. kada sam ju pitala zar ne zna da su sise stvorene da bi nahranile dijete i da je problem u društvu što to ne može prihvatiti, rekla je kako ne možeš mijenjati društvo (žao mi je što ju nisam pitala, je li joj toples prihvatljiv, je li joj prihvatljivo nositi ultratanku haljinu bez grudnjaka, je li prihvatljivo gledati gole žene u novinama, magazinima..., ali ne, nije prihvatljivo dojiti u javnosti).

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    Sad me mrzite, ali mene ništa ne frustrira. To mi je baš nekako teška riječ.
    Ok,
    grebe, vuče drugu sisu, kopa po madežu,
    ne da da se noću okrenem ni na leđa, samo što ne sisa ćubeći na glavi,
    nikud ne idem (dovoljno sam se naizlazila, nakafenisala, napila... do sada) jer ni ne mogu zamisliti da ju uspavljuje netko drugi,
    noću ne spavam (kao što možete vidjeti po vremenu kada je napisan post), ali zato spavam uz nju, dva puta danju,
    grudnjake ne nosim osim kada idem van (imam jedan za dojenje, bijeli s nekim čudnim šavovima, a nedavno sam iskopala neki veliki, crni, čipkasti, čak ima i ono zadebljanje, inače nosim 90C)
    dok je mlijeko curilo, bilo ga je svud po stanu, i sada su mi išpricani zidovi, podovi...
    ma ne znam, nisam nikada imala mastitis (tek na početku ragade) niti ozbiljnih problema pa valjda zato... sve ovo mi je nekako normalno

a kada ju uhvati objema ručicama pa krene namještati sama
    ili ih uhvatiti u letu (dok hodam gola po stanu, toliko o grudnjacima)
    ili dragati (lupati po njima) kad ja kažem draga sika
    vlažnom njuškicom pokušava uhvatiti siku u snu...

uživajmo dok možemo

čekam paljbu
    lol.
    pa mislim da post nipošto ne zaslužuje paljbu.

ali mislim da ova tema i nema neku svrhu da bude pretjerano ozbiljna niti pričamo o nekim ekstra problemima vezanim za dojenje?

barem sam ja više sve shvatila kao ono... sprdnju.

apricot je pitala kao "što nas onda tjera da dalje dojimo?"

upravo ovo što govorim. ove frustracije nisu neke ekstra traume zbog kojih bismo prekinule dojenje jer uglavnom čak i kad eksplodiram smirim se odmah... naprimjer kad me za sisu ugrize... dođe mi da samu sebe lansiram na Mars...a kad vidim njegovu zbunjenu facu nakon toga i čim bol popusti ... to mi bude presmiješno i svaki put tako ispočetka.

mislim, nemam praktički niti jednu "frustraciju dojenja" koju bih pamtila dugoročno i s kroničnom dozom straha se osvrtala na nju. lol.

možda jedina i najveća stvar koja me najviše frustrira u dojenju jest sama činjenica da ću jednom morati prestati dojiti jer imam filing da sam se praktički navukla na dojenje ko na neku drogu i više si uopće ne mogu zamisliti da NE dojim. i bojim se da kad prestanem dojiti jednog dana da će više suza biti s moje nego s bebine strane.

i, da. slažem se , uživajmo dok možemo.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Death-of-Art prvotno napisa Vidi poruku
    upravo ovo što govorim. ove frustracije nisu neke ekstra traume zbog kojih bismo prekinule dojenje jer uglavnom čak i kad eksplodiram smirim se odmah... naprimjer kad me za sisu ugrize... dođe mi da samu sebe lansiram na Mars...a kad vidim njegovu zbunjenu facu nakon toga i čim bol popusti ... to mi bude presmiješno i svaki put tako ispočetka.

mislim, nemam praktički niti jednu "frustraciju dojenja" koju bih pamtila dugoročno i s kroničnom dozom straha se osvrtala na nju. lol.

možda jedina i najveća stvar koja me najviše frustrira u dojenju jest sama činjenica da ću jednom morati prestati dojiti jer imam filing da sam se praktički navukla na dojenje ko na neku drogu i više si uopće ne mogu zamisliti da NE dojim. i bojim se da kad prestanem dojiti jednog dana da će više suza biti s moje nego s bebine strane.

i, da. slažem se , uživajmo dok možemo.
    slažem se, ni ja nisam ovo shvatila kao razgovor o nekim velikim frustracijama, više o nekim sitnim smetnjama, čak ni smetnjama
    ali nijedan problem me dosad nije čak ni potakao na razmišljanje o prestanku dojenja, uvijek sam razmišljala samo kako rješiti problem i nastaviti pod svaku cijenu

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Nataša,Sarajevo prvotno napisa Vidi poruku

Ne daj se, Nataša! Moja mala doji već preko 18 mjeseci i nikad me još za majicu u javnosti nije povlačila ni na koji drugi način pokazala da još doji. Jednostavno smo se valjda tako naučile- vani joj ne dajem (jer joj ne treba, jede nešto drugo) i to je to. Što se količine tiče- idalje nagovar sisu!

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

pa meni osobno ne bi bio problem podojiti svoje dvogodišnje dijete negdje u javnosti.

naravno, treba još vremena da uopće dođemo do toga jer njemu je tek 11 mjeseci...ali sudeći po svemu... ne, ne bih se ustručavala ukoliko bi bila situacija da on baš hoće da ga podojim.

štoviše, to mi je baš slatko.

i ne bih se složila s onim da se društvo ne može mijenjati.
    može.
    mislim, kad bismo svi imali takve pasivne stavove...sory, ali još bismo živjeli u špiljama... brakovi bi se sklapali tako da mužjak zvekne ženku po glavi i odvede je u svoje "utočište."

društvo treba biti progresivno...ali kaj ćeš...treba prvo početi od sebe pa tek onda od drugih.
    nisam za to da se glupoj masi treba pokoravati.
    nipošto.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Death-of-Art prvotno napisa Vidi poruku
    lol.

potpisujem

Iako, večeras me je izludjela.
    Uspavljujem ju dojenjem i većinom zaspe za 10 do 20 minuta nakon čega ju rpebacim u krevetić.
    Večeras figu. Zaspe, ja u krevetić, ona u plač.
    Zaspe, zaspem ja, probudim se, u krevetić, ona u dreku.
    Zaspe, ja se maknem, ona grabi siku...
    Sve je potrajalo 2 sata!
    E takve me večeri izlude, sva sreća pa su rijetke.
    Eno sad spava na našem krevetu pored ćaće, a kad se probudi, vjerojatno će njega krenuti navlačiti

mare- avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

smatram da je dojenje najviše pridonijelo predivnoj povezanosti mene i sina...ne mogu riječima opisati koliko se osjećam ispunjeno i istinski sretno i zadovoljno kada gledam njegove okice dok papa, a on ručicom čuva siku koja odmara...
    isto tako, zahvalna sam što zaista nismo imali nikakvih problema sa mastitisom i ostalim, osim početnih ragadica koje smo uspješno riješili lanolinom, a sinčić je od početka rođeni sisač i napreduje ajme isključivim dojenjem

ta prekrasna emocionalna veza motiv mi je i poticaj za svaki dan, jednostavno ne bi mogla zamisliti dan bez dojenja-nešto bi mi falilo..
    imam osjećaj kao da smo on i ja na posebnoj, višoj razini od svih oko nas, a da ne govorim o svim već ispričanim dobrobitima majčinog mlijeka za nj zdravlje...

a onima koji nam već sada sugeriraju kada ćemo već sa dohranom krenuti,da beba po vrućinama mora piti vodu, samo skrešemo i MM i ja tako da su se već naučili promisliti prije nego nešto izvale...

što se tiče izlazaka, sinčić i tu mamu nagrađuje - od samog početka ide pajati po ustaljenom ritmu, tako da ga mama uspava uz siku, zaspe, pa kidne na cugu s curkama, i taman se vrati na sljedeći podoj
    a kao što sika pika kaže-nakafenisala i nacugala sam se prije, tako da mi alkohol baš i ne fali...
    po noći se samo rotiramo s jedne na drugu stranu, i već smo taj ritam usvojili, pa mislim da bi mi bilo neobično cijelu noć u komadu prospavati...

i ja se slažem da u biti ovaj topik nije kukanje, već smo opet pronašle temu da podijelimo svoje zadovoljstvo dojenjem
    a to je ono najljepše!!

Mater Studiorum avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj mare- prvotno napisa Vidi poruku
    a kao što sika pika kaže-nakafenisala i nacugala sam se prije, tako da mi alkohol baš i ne fali...
    po noći se samo rotiramo s jedne na drugu stranu, i već smo taj ritam usvojili, pa mislim da bi mi bilo neobično cijelu noć u komadu prospavati...
    Joj, meni fali ta povremena čaša finog vina... sve više i više Ne pušim već 4 godie, ali u zadnje vrijeme mi se čak i vratila želja za cigaretom.

A moram se pohvaliti svojom dobrom srećom, naime, meni kći (sada ima 3mj) spava cijelu noć u komadu 5, 6 rijetko čak i 7 sati.
    Pred neki dan je prespavala od 22:00 do 6 ujutro, s time da sam je u ponoć nahranila i presvukla u snu, iz straha da nas ne bi probudila u 3 ujutro.
    Za nadoknadu od buđenja do spavanja papa svakih 2 sata, nekad i češće.

Mater Studiorum avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Danas mi je malena u naletu oduševljenja napravila masnicu na alveoli!
    Ispljunula je bradavicu, zatim je počela bjesomučno tražiti ustima i prije nego sam se snašla "usisala" je pogrešnu stvar u usta.
    Nije bilo bolno, samo je malo zapeklo.

Ima tek tri mjeseca, bojim se i pomisliti što me još čeka!

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •