Pokazuje rezultate 1 do 50 od 77

Tema: frustracije dojenja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mene frustrira što me ubjeđuju da mi je vrijeme da prestanem "jer mi je beba već velika" (10 mjeseci)
    ako nastavim da ću se dovoditi u neugodne situacije kad mi bebač bude zadizao majicu i slično

i to što još uvijek sumnjam u sebe - da li ima mlijeka dovoljno tog osjećaja nikako da se otarasim

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Nataša,Sarajevo prvotno napisa Vidi poruku
    mene frustrira što me ubjeđuju da mi je vrijeme da prestanem "jer mi je beba već velika" (10 mjeseci)
    ako nastavim da ću se dovoditi u neugodne situacije kad mi bebač bude zadizao majicu i slično

i to što još uvijek sumnjam u sebe - da li ima mlijeka dovoljno tog osjećaja nikako da se otarasim
    E kad smo kod toga (znam da je off topic i da vjerojatno ima već otvorenih takvih tema...), ali da se složim.
    Neki dan mi sestrična, 5 godina mlađa, a kojoj ni u malom nožnom prstu nisu djeca kaže nešto u stilu:
    Treba dojiti do godinu dana jer ako produžiš, dijete se neće odviknuti, tražit će te u bilo kojoj prilici kad je nervozno i onda će ono biti posramljeno kada vas drugi budu čudno gledali.
    Zamračila sam.
    1. zašto bih dovodila svoje dijete u priliku da bude nervozno (barem je moja nervozna samo kada treba spavati, a uspavljuje ju sika što zanči da neću ni biti negdje vani za vrijeme kada ona treba spavati)
    2. da zatraži sikiti u pola, ne znam čega, ja bih joj dala i bolilo bi me dupe tko me gleda
    3. ako bi samo nekome palo na pamet da se sprda mom djetetu koje sisa, mislim da bi se gaaaadno proveo.
    4. kada sam ju pitala zar ne zna da su sise stvorene da bi nahranile dijete i da je problem u društvu što to ne može prihvatiti, rekla je kako ne možeš mijenjati društvo (žao mi je što ju nisam pitala, je li joj toples prihvatljiv, je li joj prihvatljivo nositi ultratanku haljinu bez grudnjaka, je li prihvatljivo gledati gole žene u novinama, magazinima..., ali ne, nije prihvatljivo dojiti u javnosti).

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Nataša,Sarajevo prvotno napisa Vidi poruku

Ne daj se, Nataša! Moja mala doji već preko 18 mjeseci i nikad me još za majicu u javnosti nije povlačila ni na koji drugi način pokazala da još doji. Jednostavno smo se valjda tako naučile- vani joj ne dajem (jer joj ne treba, jede nešto drugo) i to je to. Što se količine tiče- idalje nagovar sisu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •