Pokazuje rezultate 1 do 50 od 77

Tema: frustracije dojenja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    casper avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imaš u Mulleru. Pamučni, za dojenje,bijeli. Najveći je 95D(što je za moje inače 6-7 i tekako dovoljno).Naramenica cca 1 prst.
    Cijena 68,00 kuna.čini mi se sasvim ok.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj casper prvotno napisa Vidi poruku
    Imaš u Mulleru. Pamučni, za dojenje,bijeli. Najveći je 95D(što je za moje inače 6-7 i tekako dovoljno).Naramenica cca 1 prst.
    ti grudnaci su ok, ali nisu baš za ispod ljetne majice

Mater Studiorum avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj casper prvotno napisa Vidi poruku
    Meni treba 95F.
    U slučaju da netko zna gdje bi se mogao naći neki (čak i ne mora biti skroz pamučni, ni lijepi, ni za dojenje) a da ne košta 300kn, neka javi.

Osim ogromnih dojki koje cure, frustrira me što neprestano zaboravljam na koju bih je stranu trebala dojiti pa se rasplače jer ne dobije papati baš odmah u istom trenu, a meni tek tada mozak zablokira.

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Mater Studiorum prvotno napisa Vidi poruku

Osim ogromnih dojki koje cure, frustrira me što neprestano zaboravljam na koju bih je stranu trebala dojiti pa se rasplače jer ne dobije papati baš odmah u istom trenu, a meni tek tada mozak zablokira.
    Mame to rješavaju nošenjem naruvice ili prstena na ruci koji mijenjaju s ruke na ruku kako je koja strana na redu. ili na grudnjak možeš prikvačiti zihericu, iako mi je to manje draga opcija, ja bi se sigurno nabola na nju.

Nimrod avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ajme ovo s narukvicom ili prstenom je genijalna ideja! Genijalna! Hvaaaaaaaaaala! ;DDDD

Što se tiče grudnjaka, joj. Suosjećam.

Ovako, u Aniti sam našla jedan tankih naramenica, koji je cijeli rastezljiv (ne znam koliko će pomoći mini zbog atopijskog jer nije full pamuk!) za 179 kn. I taj mi je odgovarao broj 100C. Prljavo roza boje, a nisu ga imali u zagrebačkom dućanu, no gospođe su bile divne i nazvale splitski pa mi je za tjedan dana stiga.

Ostali su bili em debelih naramenica, em nije baš bilo broja (meni inače treba 105H, sad je navukao još malo više milijeka, pa možda čak i 105I, pa vi vidite kaj su velke sise! i to što su bile velike prije djeteta ne čini ih sad ništa lakšima!) em su bili po 400 kn, em nisu bili cijeli mekani (a ja se ako me stisne bilo gdje sa strane stvrdnem).

Dobra stvar kod reicmo mei taija i nošenja djeteta jest da se napravim luda ponekad i jednostavno ga ne stavim. A ne osjećam se izloženom zbog nosiljke. ;D

Nimrod avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Meni treba 95F.
    U slučaju da netko zna gdje bi se mogao naći neki (čak i ne mora biti skroz pamučni, ni lijepi, ni za dojenje) a da ne košta 300kn, neka javi.

Bilo je u Garden Mallu u Lisci velikih brojeva običnih grudnjaka na sniženju za 150 kn prije par mjeseci.

casper avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni treba 95F.

I ja sam mislila da će mi ovaj D biti mali. Inače kupujem E a sad su naravno još i narasle za jedan broj.
    Međutim, taj D mi je sasvim ok.
    Ako imaš mogućnosti odi ga probaj.

A ovo za stranu, to se i nama dešava.
    Moram duboko razmišljati koja je strana na redu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •