Pokazuje rezultate 1 do 50 od 77

Tema: frustracije dojenja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    što nas onda tjera da ustrajemo, unatoč svim tim problemima?
    jer znam da je to najbolje za nju i mene (iako trenutno imam osjecaj da cu se onesvijestiti od nespavanja). no ne znam kako ce sve to ici kad krenem raditi. lako jos za posao, tolko mi mozak funkcionira, ali da bi do njega dosla moram voziti 50min u jednom smjeru, dakle ukupno preko sat i pol dnevno za volanom, a vracam se raditi kad ona napuni 9 mjeseci....

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj tajuska prvotno napisa Vidi poruku
    jer znam da je to najbolje za nju i mene (iako trenutno imam osjecaj da cu se onesvijestiti od nespavanja). no ne znam kako ce sve to ici kad krenem raditi.
    X
    Posljednje uređivanje od annie84 : 16.06.2010. at 22:02

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mene nervira sto dok sisa mi cupa kosu. Prije je mi je cupala i nos, trepavice, gurala prste u usta, ali u zadnje vrijeme "samo" cupa kosu. Nemrem se toga rijesiti!!!
    Znam da je banalno ali svaki dan svaki podoj ona se igra s mojojm kosom, pa je cupa, pa iscupana kosa pada po njoj, zapinje joj pod nokticima, ja je micem, pa opet, opet... Ponekad jednostavno izludim, dodje mi stvarno da prekinem samo da me vise ne cupa!

Ima netko prijedlog kako je sprijeciti? Probala sam drzati ruku ali onda bas posizi, a kako ima vec prilicno zubi malo me je strah izazvati njen bijes (tako mala a vec je se bojim )

Nervira me i dermatitis bradavica, da me neizdrzivo svrbe kod svakog podoja, i da vec mjesecima imam ragade, da mi je koma ideja vani dojiti jer ponekad od ragada nakon dojenja izgleda ko mali vampir kome krv curi iz usta... no to je sve nista spram tog proklketog cupanja kose!

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Mene nervira sto dok sisa mi cupa kosu. Prije je mi je cupala i nos, trepavice, gurala prste u usta, ali u zadnje vrijeme "samo" cupa kosu. Nemrem se toga rijesiti!!!
    Znam da je banalno ali svaki dan svaki podoj ona se igra s mojojm kosom, pa je cupa, pa iscupana kosa pada po njoj, zapinje joj pod nokticima, ja je micem, pa opet, opet... Ponekad jednostavno izludim, dodje mi stvarno da prekinem samo da me vise ne cupa!

Ima netko prijedlog kako je sprijeciti? Probala sam drzati ruku ali onda bas posizi, a kako ima vec prilicno zubi malo me je strah izazvati njen bijes (tako mala a vec je se bojim )

Nervira me i dermatitis bradavica, da me neizdrzivo svrbe kod svakog podoja, i da vec mjesecima imam ragade, da mi je koma ideja vani dojiti jer ponekad od ragada nakon dojenja izgleda ko mali vampir kome krv curi iz usta... no to je sve nista spram tog proklketog cupanja kose!
    ja već mjesecima nisam raspustila kosu iz repa, samo po noći kad ne vidi kosu u mraku
    jesi probala zavezati rep, nositi rajf?
    moja toliko nadgleda tu kosu da čak i jednu jedinu vlas spazi, ako viri, i čupa

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    ja već mjesecima nisam raspustila kosu iz repa, samo po noći kad ne vidi kosu u mraku
    jesi probala zavezati rep, nositi rajf?
    moja toliko nadgleda tu kosu da čak i jednu jedinu vlas spazi, ako viri, i čupa
    Prije je palilo, ali sad su joj ruke narasle i dohvati me skroz do vrata odazada, pa ako je u repu/kopci onda cupa iz toga, a to onda boli jos vise. Dodatni problem je da je dojenje ostalo vecinom za uspavljivanje, a ako se ne igra kosom dok doji tesko zaspi, pa joj moram dati.
    Sve me je strah da i kad prekinem dojenje nece htjet zaspati dok se ne "poigra" s mojom kosom
    Sama sam si kriva, bilo mi je tako slatko dok je bila mala i njezno pokusavala nespretno uhvatiti pramen kose onim malim bucmastim rukicama
    Sad je vec diplomirala na tome...

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Prije je palilo, ali sad su joj ruke narasle i dohvati me skroz do vrata odazada, pa ako je u repu/kopci onda cupa iz toga, a to onda boli jos vise. Dodatni problem je da je dojenje ostalo vecinom za uspavljivanje, a ako se ne igra kosom dok doji tesko zaspi, pa joj moram dati.
    Sve me je strah da i kad prekinem dojenje nece htjet zaspati dok se ne "poigra" s mojom kosom
    Sama sam si kriva, bilo mi je tako slatko dok je bila mala i njezno pokusavala nespretno uhvatiti pramen kose onim malim bucmastim rukicama
    Sad je vec diplomirala na tome...
    imam vam ja rjesenje - sisanje
    Posljednje uređivanje od Mellyca : 17.06.2010. at 23:45

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

nije da te plašim, ali lako moguće, meni je mama rekla da sam ja to radila kao beba, izgleda da je čupanje kose nasljedno

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    nije da te plašim, ali lako moguće, meni je mama rekla da sam ja to radila kao beba, izgleda da je čupanje kose nasljedno
    Evo, samo da potvrdim teoriju. Mrvica je gadno prehladjena, nocas sat vremena nije mogla zaspati (negdje oko 4 ujutro), ni cika nije pomogla, i onda se valjda svakih pet minuta se isla "igrati" s mojom kosom, pa ja pop..., pokrijem se preko glave, onda ona place, pa se smiri, ja pomislim da je zaspala, pa se otkrijem, i naravno 5 min kasnije opet cupanje... AAAA
    A MM fino cijelo vrijeme SPAVA dok ona protestno urla sto joj ne dam da mi cupa kosu... Njoj mrak ne smeta, kao slijepac mase rukama sve dok se ne docepa kose. Ono sto ne kuzim je da i MM ima podulju kosu a njega nikad ne cupa... nije fer!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •