-
smatram da je dojenje najviše pridonijelo predivnoj povezanosti mene i sina...ne mogu riječima opisati koliko se osjećam ispunjeno i istinski sretno i zadovoljno kada gledam njegove okice dok papa, a on ručicom čuva siku koja odmara...
isto tako, zahvalna sam što zaista nismo imali nikakvih problema sa mastitisom i ostalim, osim početnih ragadica koje smo uspješno riješili lanolinom, a sinčić je od početka rođeni sisač i napreduje ajme isključivim dojenjem 
ta prekrasna emocionalna veza motiv mi je i poticaj za svaki dan, jednostavno ne bi mogla zamisliti dan bez dojenja-nešto bi mi falilo..
imam osjećaj kao da smo on i ja na posebnoj, višoj razini od svih oko nas, a da ne govorim o svim već ispričanim dobrobitima majčinog mlijeka za nj zdravlje...
a onima koji nam već sada sugeriraju kada ćemo već sa dohranom krenuti,da beba po vrućinama mora piti vodu, samo skrešemo i MM i ja tako da su se već naučili promisliti prije nego nešto izvale...
što se tiče izlazaka, sinčić i tu mamu nagrađuje - od samog početka ide pajati po ustaljenom ritmu, tako da ga mama uspava uz siku, zaspe, pa kidne na cugu s curkama, i taman se vrati na sljedeći podoj
a kao što sika pika kaže-nakafenisala i nacugala sam se prije, tako da mi alkohol baš i ne fali...
po noći se samo rotiramo s jedne na drugu stranu, i već smo taj ritam usvojili, pa mislim da bi mi bilo neobično cijelu noć u komadu prospavati...
i ja se slažem da u biti ovaj topik nije kukanje, već smo opet pronašle temu da podijelimo svoje zadovoljstvo dojenjem 
a to je ono najljepše!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma