Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Pocetak sa vecerom??

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno Pocetak sa vecerom??

U poslednje vreme pedijatri kod nas (pa i moja pedijatrica) savetuju da se dohrana pocne sa zitaricama uvece. E, sad sa neke strane je ok u smislu da su zitarice inace preporucene kao deo vecernjeg obroka i da su neutralne za pocetak. Ali, dilema mi je kako onda uvoditi namirnice zbog posmatranja neke eventualne alergijske reakcije.
    Da li onda neko povrce, voce davati prvi put u nekim jutarnjim casovima po malo, tako dva dana videti ima li reakcije pa treci dan uvrstiti u veceru sa zitaricama ili kako?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi smo večeru zadnju uveli...hm. A žitarice mogu i za doručak s voćem i za ručak s povrćem...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni je najlogičnije dohranu započeti u trenutku kad je dijete smireno i "polusito". Dakle, sretno, veselo i spremno nešto kušati.
    E sad, da li je to u 6 u jutro ili 18, sasvim svejedno.
    Osobno sam preferirala ranije sate, baš zbog mogućnosti reakcije.

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Starijem sinu sam prve obroke davala u vrijeme dorucka ili rucka, a tako cu ubrzo i sa mladjim.
    Nikad ne znas, moze stvarno biti na nesto alergican. A kako ces to uociti ako nakon obroka slijedi nocno spavanje.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja se slažem da prvi obrok bude onda kad to djetetu najviše odgovara, u doba dana kad je najspremnije za tako nešto.
    a isto tako mislim da to ne mora biti svaki dan u isto vrijeme ili isto doba dana.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ja sam prvih nekoliko dana davala žitarice ujutro. Kad sam bila sigurna da neće biti reakcije, prebacila sam ih u večernji obrok (u nadi da će bolje spavati - uzalud ).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •