Riječ je o spreju i kremi protiv komaraca za bebe koje ja nisam uspjela ove godine nigdje pronaći a pokazale su se super kod starijeg djeteta. Zna li netko možda gdje ih ima za kupiti ako su ostale zalihe od lani?
Riječ je o spreju i kremi protiv komaraca za bebe koje ja nisam uspjela ove godine nigdje pronaći a pokazale su se super kod starijeg djeteta. Zna li netko možda gdje ih ima za kupiti ako su ostale zalihe od lani?
mislim u DM-u ili Mulleru
misim da sam ih negdje vidjela
(a blesava sam što ih nisam nabavila odmah)
Cure na jednom drugom forumu su ga sve po svuda trazile i nigdje ga nema. Kao da se vise ne proizvodi, pa ako ga netko jos ima na zalihama. Moja frendica ga prije par dana kupila u DM-u u Spanskom.
u DM-u nema i navodno neće ni dobivati
ali sam uspjela pronaći Dr. Bzzz - nama je ta kremica isto bila dobra protiv beštiji, na biljnoj bazi je i može za bebe (u ljekarni na Dobrom dolu sam je našla pa ako nekom treba...)![]()
pretražila sve moguće apoteke za Zanza No... od 3. mjeseca L. života ga koristimo... znači 6 godina... presavršen, a ljetujemo na jezerima gdje je komaraca na tone. I mazala sam malu koja je imala atopijski dermitis, nikad nikakvih problema nije bilo. Sad smo bili prisiljeni prijeći na Autan Junior.. djeluje, ali nisam baš sigurna u neštetnost.. mislim, nije za mlađe od 3. pa je stoga jasno da nije baš bezopasno :/.
Evo linka ali ne vidim da imaju :/ !!
http://shop.chicco.hr/index.aspx