Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Donje rublje u trudnoći

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Donje rublje u trudnoći

Kakvo donje rublje,konkretno gaćice,nosite u trudnoći?Da li one "bapske gaće" koje idu preko trbuha ili normalne plitke gaćice koje ste nosile i prije trudnoće.Naime ja i dalje nosim plitke(one koje još uvijek mogu obući) nisko ispod trbuha.Ne žuljaju me iako ponekad pomislim da se malo urežu kad sjedim i tad se prestrašim da se ne bi bebici urezale u glavicu.Opravdani strah ili još jedna trudnička paranoja...

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u trudnoći sam nosila još pliće nego inače, i kupila sam jedan broj veće nego bih inače kupila

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

svoje stare gaćice koje sam nosila inače. samo sam po najvećoj zimi išla na gradilište obukla bablje gaće, pa štrample, pa bodi preko svega-ali to sam inače oblačila kad bi znala da ću se satima smrzavati.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mislim, kupila sam broj veće jer nisam stala u svoj dotadašnji broj ne zbog straha od ozljeđivanja bebe.

ako su tebi gaćice udobne, nosi ih.
    beba je u plodovoj vodi dovoljno zaštićena i od puno jačih udaraca, gaćice ju sigurno ne mogu ozlijediti

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja nosim svoje stare plitke koje me ne stežu, a kupila sam i par trudničkih
    te mi još najviše odgovaraju, jer su najudobnije
    obične bapske me stegnu preko stomaka, a sad mi je udobnost najbitnija

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam bila kupila 5 komada za trudnice, ali ne one visoke, nego su izgledale kao normalne s nekakvim naprijed naborima. Uglavnom, bile su idealne, to mi je bila najbolja investicija u trudnoći, jedino su bile skupe ko vrag.

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja sam iz BiH, pa ne znam da li u Hrvatskoj ima kupiti donji veš Alma Ras, pretpostavljmam da ima
    oni imaju jako povoljan pamučni veš, trudničke gaćice su oko 2,5 €

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ja nosim svoje gaćice kao i prije trudnoće.....sad su mi pravo taman ( inače imam malu rit, pa sad lepo sve sjedne na svoje mjesto)....ali bitno mi je da su pliće, ne podnosim ništa na trbuhu, inače, a sad pogotovo......pokušavale su mi u dućanima prodati one " padobranke", ali fala lepo, ja to ne mogu i gotovo.....a i prvo kaj me je svekrva pitala kad sam ostala trudna je bilo : da ti kupim one gaće za trudnice.....nisu ti te dobre kaj ti nosiš!!!!......
    Sve kaj mi paše je dobro....najbitnije je da se osjećamo udobno i to je to....( pa ak netko želi može i bez gaća hodati okolo....samo nek se to ne vidi)

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja nosim svoje gaćice kao i prije trudnoće.....sad su mi pravo taman ( inače imam malu rit, pa sad lepo sve sjedne na svoje mjesto)....ali bitno mi je da su pliće, ne podnosim ništa na trbuhu, inače, a sad pogotovo....
    isto tak (samo kaj ja nemam malu rit).

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

nisam kupovala nis posebno samo ko i lutonjica broj vece da mi budu malo komotnije a i tako mi je pasalo posllje poroda da me nista ne steze
    e sad poslje drugog poroda sam kupila babske ali samo zato jer je porod zavrsio sa carskim pa su me moje smetale kod reza

a.k. avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

nosim normalne gace, one "padobranke" mi se ne cine udobne. Gace siguno ne mogu ozljediti bebu.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja nosim normalne HM-ove bokserice. Tak sam i u prvoj trudnoći.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •