Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 57

Tema: Obuća - naotečene noge

thratinchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno Obuća - naotečene noge

U 30. tj sam trudnoće i noge su mi jako naotečene. Skužila sam da hodanje u običnim japankama za plažu neće ići jer su tanke i ravne, bole me leđa, pa sam odlučila kupiti anatomske klompe, al ja bi one oslikane s cvjetićima koje često viđam po gradu. E sad, znam da Birkenstock proizvodi takve al sa ipak preskupe za moj ukus, pa ako imate iskustva i prijedloge za podijeliti bila bih zahvalna.....i moje noge takodjer

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ista stvar muči i mene i po cijele dane smišljam kako da dobijem te Birkenstokice ( doduše je imam jedne koje furam već 5 god po domeka.....zakon su, nekaj najbolje)ali eto za 2 dana mi je rođendan, pa se možda netko i smiluje....ima ih predivnih, i fakat su skupe, ali i vrijede.....
    Vidjela sam po apotekama da ima tak šarenih, a nisu Birkenstok i cijena je drastično manja, pa možda da pogledaš u kojoj od njih......a japanke su mi koma, bole me stopala, a bole i leđa....sva sreća da nije zima, nemam pojma kaj bi na nogu obula......

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

meni su zakon crocsice otkad su mi noge počele oticati

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

vidiš, vidiš, na njih sam totalno zaboravila.....smetnula s uma

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Pošto su uopće Birkenstock ovih dana?
    moje su se nakon 6 godina raspale i trebam nove

thratinchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

haha.....meni rodendan za 5 dana.....al nemam srca trazit papuce za toliko kuna.....il da se odvazim? gledam ih prek neta, ima za 45$ plus postarina.....mozda isprobam u zg pa narucim za rockas

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ma da i ja sam pikirala te s neta....kod nas niti nema takvih, mislim izbor je znatno slabiji.....i skuplje su puno kod nas ( naravno).....one kaj imaju kožu izvana i iznutra su oko 500kn, a one kaj imaju iznutra onaj nekakav materijal ( nije kao prirodni, te su oko 400kn.....naravno đon je svima isti....

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Na kojem online shopu ste ih gledale? Dal netko zna di ih u VŽ-u ima?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni se ove sviđaju:
    http://www.jestel.biz/Merchant2/merc...&Store_Code=BC

Ima netko možda takve? Strah me da me ne počnu stezati jer mi sve ubrzo počinje smetati.

thratinchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

ja gledala ove....al moram jos proucit dal dostavljaju kod nas i pod kojim uvjetima

http://www.amazon.com/Birkenstock-Do...=pd_sbs_shoe_5

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj dmagi10 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se ove sviđaju:
    http://www.jestel.biz/Merchant2/merc...&Store_Code=BC

Ima netko možda takve? Strah me da me ne počnu stezati jer mi sve ubrzo počinje smetati.
    ja sam ih imala,super su mi bile, ali tada nisam bila trudna, mislim da bi me sad stezale......baš jako mi otekne stopalo...možda bolje da nisu japanke....

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ja sam 'živjela ' u croksicama i to china shop 29kn! imala sam više pari - za po kući, za po vani, za finjaka ---- hihihih

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

dmagi 10 ja sam ovdje gledala.....imaš i adresu gdje ih u Varaždinu ima http://www.birkenstock.hr/default.aspx?idc=4

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj thratinchica prvotno napisa Vidi poruku
    ja gledala ove....al moram jos proucit dal dostavljaju kod nas i pod kojim uvjetima

Baš su slatke.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Baš su slatke.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj šniki prvotno napisa Vidi poruku
    dmagi 10 ja sam ovdje gledala.....imaš i adresu gdje ih u Varaždinu ima http://www.birkenstock.hr/default.aspx?idc=4
    Hvala, već sam zvala.

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja imam papillio naprstnjače,i super su mi jer kada mi noge oteknu ko batovi imaju gore šnalicu za regulaciju,tak da sam u njima ko bosa.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Jooooooj, ove šarene sam ja vidjela u jednoj ljekarni kod nas i koštaju nekih 450kn.
    Malo mi je to puno, ali taaaaaaak su mi krasne. A vjerujem i udobne. Doduše, aj još mogu hodati u japankama, ali me nakon dužeg hodanja i stajanja na mjestu u parku kad si nemam gdje sjesti, jako bole tabani.
    Ne nzma bi mli mi ovo išta pomoglo. A opet, mogu oih nositi i na godinu, i onu iza, i onu još iza....
    Kad bi nas nekoliko to moglo naručiti u jednoj pošiljici s neta to bi bilo super.
    Ak se isplati naravno!

thratinchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

bas sam malo gledala, nades ih za 45$ al najcesce je i s(kršitelj koda)ing toliko.....pa ak ti jos opale carinu.....tako da se ne isplati, narocito uz trenutni tecaj. Uz to nude 2 razlicite sirine pa ih stvarno treba prije negdje isprobati prije on-line kupnje (ako se netko odluci)

Michifu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ja imam troje Birkice: jedne zatvorene za zimu, pola ovce na jednoj pola na drugoj - imam ih već 4 godine i odlične su... super tople i udobne.
    Jedne bijele za ljeto, isto par godina stare, to su mi prve koje sam kupila - imam užasno osjetljive noge, sva ljetna obuća me nažulja...
    Kupila sam i jedne dlakave za šminku, ali nisam pazila jer imaju malo veću kopču koja mi dolazi u kontakt s kožom pa dobijem alergiju (princeza )... sad ih nosim, ali s oprezom

U međuvremenu sam kupila nekoliko ljetnih sandala/japanki/natikača, ali na kraju uvijek provedem ljeto u Birkicama... Glupo mi je uopće više bacati nofce na druge cipele...
    I sad me vuče kupiti četvrte

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

buska - imaš ti prave crocsice?
    ja ne kužim razliku? jel se manje znoje noge ili ne smrde ili što?
    ja fakat imam neke običnjare od 29kn već dvije godine!!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja nemam crocsice!
    ima MM i Nika i oni super zadovoljni!
    jednom smo kupili neke no name crocsice i dijete od njih dobilo grozne žuljeve po nogama!
    ja hodam u schollovim japankama, birkenstock natikačama, a po doma u b. papučama starim valjda cca 7 godina!

marilka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Crocsice su zakon za ljeto,, a i nisu vise toliko skupe kao prije par godina kad su se pojavile.. osim toga mozes ih nosit dvije - tri sezone, vrlo lako se operu i jako su udobne.
    nisu neke ljepotice, no udobnost mi je momentalno na prvom mjestu pogotovo jer sam stalno po kuci.
    za zimu imam one anatomske klompe sa federom, vidjela sam das ih koristi dosta doktora, medicinskih sestara, uglavnom ljudi koji jako dugo stoje na nogama, pa se mislim - ne moze biti da su lose. I nisam se prevarila - fantasticne su - nosim ih vec tri zime, bile su skupe ali isplatile su se u svakom pogledu.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

pa i ja si škicam nešto malo skuplje, anatomsko pa da potraje!

thratinchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

za po doma imam od kopitarne one mekane anatomske papuce koje su stvarno super, al i one mi sad ostavljaju urezane tragove pa stvarno moram nesto kupiti.....al buduci da me i stopala bole stvarno mislim da bi trebalo biti nesto anatomsko jer mi vec sad hodanje preko pola sata predstavlja problem. A koliko para su te scholl natikace? Bojim se da je sve to red velicine 300-400 kn jer i ove moje iz kopitarne su bile preko 300kn al vrijede te pare

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

A koliko para su te scholl natikace? Bojim se da je sve to red velicine 300-400 kn jer i ove moje iz kopitarne su bile preko 300kn al vrijede te pare
    ja ih kupila za 100kn na sniženju na kraju ljeta!

CUUuu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Meni su ipanema bile super prošlo ljeto kad nisam bila trudna. Ove godine ih isto nosim i udobne su mi. Ja sam tek 10 tj ali noge već užasno bole jer i inače imam proširene vene tako da su mi ove ipanema stvarno super, ali ni njih ne podnosim dulje od 4-5 sati u komadu. Meni je bitno da rotiram nekoliko različitih i da nisam stalno u istima - to mi pomaže

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja imam više pari Birkica i ne bi ih mijenjala za nikakve pare...svake godine si kupim po jedne i toliko su kvalitetne da imam sada 4 para i samo mijenjam...stvarno me spašavaju jer mi opasno sad natiču noge....jedne su Papillio, imaju super dizajn na cvjetiće pa me svi uvijek pitaju za njih, imam jedne zatvorene koje furam u jesen ili kao papuče kod kuće po zimi....
    Kod nas u RI imaju uvijek neko sniženje prošlogodišnjih kolekcija pa se daju naći i povoljnije...
    Mene zanima da li koja od vas koristi nekakve gelove za vene i kako si olakšavate bolove u nogama?
    Posljednje uređivanje od diabolica : 17.06.2010. at 15:25

miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja po doma Kopitarnu
    u turnoći su me spasile Dr luigi papuče i japanke
    anatomske , mekane, super stvar

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kroksice su zakon, ja imam jedne već godinama i stvarno su super, nema šanse da nažuljaju ili da budu uske kad natekne noga jer su same po sebi širooookeeee

imam i scholl, ovakve http://www.scholl.hr/obuca/node/207 kupila ih u trudnoći. te imaju ortopedski uložak pa znaju malo bit 'teške' ako su ti noge umorne ili natečene

obožavam i dr. luigi. lagane, mekane, jeftine http://www.drluigi.hr/subcat_article...sp?code=M_SH_1

sad sam stalno u skechersicama, shape ups. samo to nije baš za umorne noge

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dr.luigi kućne papuče imam i ja lagane su i mekane,jedino što mi se u njima jako znoji noga

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ja baš jučer krenula po birkice mada mi se nije baš opraštalo od 400-ak kunića, ali noge otežale i mora se, prije ušla u Manga s prijom, ona prevrće, a meni upalo u oči da prodavačice imaju sve birkenstock, započele priču i ispostavi se da su to neke iz apoteke, ma identične! Otišla tamo, probala i platila 164 kn, novčanik ostao deblji, a mekane, udobne,divota ! Poslije probala i birkenstockice i uistinu nema razlike, osim što je original čak i tvrđi!

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj diabolica prvotno napisa Vidi poruku
    Mene zanima da li koja od vas koristi nekakve gelove za vene i kako si olakšavate bolove u nogama?
    Ovo i mene zanima, prije sam to rješavala masažom, sad se ne usudim, ali znam da definitivno pomaže plivanje pa tko je u stanju, nek se samo brčka, spas, ja još nisam stigla ove godine, ali dolazi vikend!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj diabolica prvotno napisa Vidi poruku
    meni je ovaj gel super!

http://www.nikel.com.hr/proizvod.asp...tID=14&lang=hr
    50kn u DM-u

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa Vidi poruku
    meni je ovaj gel super!

50kn u DM-u
    meni su svi njihovi proizvodi mrak

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ogromna je razlika između crocsica i jeftinih varijanti
    probala i jeftinu varijantu, ali se kliže, znoji noga, začas usmrdi, a kod crocsica toga nema

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj vjestica prvotno napisa Vidi poruku
    ogromna je razlika između crocsica i jeftinih varijanti
    probala i jeftinu varijantu, ali se kliže, znoji noga, začas usmrdi, a kod crocsica toga nema
    e pa to me zanimalo jer nisma nikada odlučila dati 300 ili više kn za oriđiđi
    onda bi rađe ove neke klompače na federe kupila

thratinchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj goa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja baš jučer krenula po birkice mada mi se nije baš opraštalo od 400-ak kunića, ali noge otežale i mora se, prije ušla u Manga s prijom, ona prevrće, a meni upalo u oči da prodavačice imaju sve birkenstock, započele priču i ispostavi se da su to neke iz apoteke, ma identične! Otišla tamo, probala i platila 164 kn, novčanik ostao deblji, a mekane, udobne,divota ! Poslije probala i birkenstockice i uistinu nema razlike, osim što je original čak i tvrđi!
    Da? Koja marka su te od 160 kn da malo proguglam? Koja apoteka (ako si iz Zg)? Zvuci obecavajuce

miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Da? Koja marka su te od 160 kn da malo proguglam? Koja apoteka (ako si iz Zg)? Zvuci obecavajuce
    i mene to zanima

ja se inače bila prošlo ljeto odlučila na original crocs, ali mi ne odgovaraju njihovi brojevi...kako ste vi s time?

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ja sam u Splitu, ali naći ćeš, vjerujem, svugdje, piše na kutiji natikače medi walk, proizvedeno u Španjolskoj, ali ti nema s cvjetićima, ja sebi ubola brončane !

miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj goa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam u Splitu, ali naći ćeš, vjerujem, svugdje, piše na kutiji natikače medi walk, proizvedeno u Španjolskoj, ali ti nema s cvjetićima, ja sebi ubola brončane !
    i ja sam u st. koja ljekarna?

thratinchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa Vidi poruku
    meni je ovaj gel super!

50kn u DM-u
    jel se smije koristiti u trudnoci? meni ginekolog nista nije preporucio za naotecene noge osim noge na poviseno i limfna drenaza na nacin da strgam spuzvu na komadice, pobacam je po podu i sa prstima na nogama skupljam na jednu hrpicu.....i tako opet

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Sad ću ja kao padobranac...Dana ssam po prvi put ušla u crocs dućan. I opala na dupe! 300kn!?!?!?!?!
    Ma je, da baš da za to dam 300kn! Da sam s Marsa opala. Pa radije ću dodati još 150kn pa kuipiti one lijepe klompe.
    Jesam ja malo u zabludi ili je to ipak puno precijenjeno! Pa od čega su???

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj miniminia prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam u st. koja ljekarna?
    U Tončićevoj ulici, skreneš desno iz Marmontove, nasuprot kazalištu lutaka. Žena nam pokazala i kakvih sve modela ima, može se naručiti ako nema broja ili boje.

thratinchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku

sad sam stalno u skechersicama, shape ups
    bas sam ih vidjela neki dan u ducanu. ima kakvih vidljivih rezultata?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Sad ću ja kao padobranac...Dana ssam po prvi put ušla u crocs dućan. I opala na dupe! 300kn!?!?!?!?!
    Ma je, da baš da za to dam 300kn! Da sam s Marsa opala. Pa radije ću dodati još 150kn pa kuipiti one lijepe klompe.
    Jesam ja malo u zabludi ili je to ipak puno precijenjeno! Pa od čega su???
    ma samo kod nas toliko koštaju. možeš nabaviti za triput manje love (uz malo truda) ili u pola cijene uz minimalni trud.
    od čega su? od croslita

bas sam ih vidjela neki dan u ducanu. ima kakvih vidljivih rezultata?
    ja danas baš kupila nove skechers shape ups sandale
    genijalno, ne bih uopće izlazila iz njih
    jesu rezultati vidljivi ne znam. u zadnje vrijeme dosta češće vježbam nego prije pa sam cijela čvršća, jesu cipele doprinjele ili nisu pojma nemam, a nije me ni briga. jer ih obožavam, s njima hodam ko na oblacima

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Joj curkice moje da vam se pohvalim.....evo ja danas dobila za rođendan Birkice......sive s bubamarama, neki dan sam ih na netu pikirala i eto mužić s ekipom kupil lepi poklon...konačno nekaj pametno i potrebito.....malo je pritegnuo punicu i sveksu i eto mi mojih šlapica!!!!!!

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

šniki sretan ti rođendan draga!!!(s malim zakašnjenjem)

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

šniki posudiš malo mužeka???

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •