Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Naglo poviseno zeljezo u krvi, rana trudnoca

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno Naglo poviseno zeljezo u krvi, rana trudnoca

Danas su stigli moji prvi trudnicki laboratorijski rezultati krvi i urina i sve je ok osim jedne shokantne cinjenice - Fe mi je iznad gornje granice, tacnije 31 (granica za zene je 26). Pre manje od dva meseca sam vadila krv i rezultat je bio 14.5! Koji razlog moze biti da se udvostrucilo za tako kratak period i moze li visak stetiti bebi? Jel imao neko ovakvo iskustvo?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Tako je i meni bilo (ali nisam bila trudna). Željezo 36... Doktorica je samo rekla da je to biokemijski (šta god to značilo). Ja sam iz njene priče shvatila da je to trenutno tako i da preksutra izvadim krv bi bilo normalno. Hemoglobin mi je bio u granicama normale.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Jesi li pila prenatal?

mara68 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Meni je željezo na prvom vađenju krvi bilo 32. Doktor mi je rekao da to nije ništa zabrinjavajuće. Imala sam urednu trudnoću, tako da mislim da se ne trebaš zabrinjavati!

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Danka_ prvotno napisa Vidi poruku
    Jesi li pila prenatal?
    Ne, nisam, samo folnu.

Meni je inace hemoglobin 117, da je i on visok pa bi mi bilo jasnije, ovako mi deluje kao da nesto nedostaje da se to Fe pravilno veze.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

greska u labosu najvjerojatnije. ja i kolegica smo isti dan na poslu vadile krv, meni 33, njoj 36, a ja inace max 14, realno 8 do 10. za par dana kontrolirala i bilo 11 cini mi se. trebalo bi vadit po nekim teorijama posebnu epruvetu samo za fe, bez drugih pretraga, ili prvu epruvetu bacit a drugu poslat na analizu.. mislim da nemas razloga nikakvog za brigu nego jednostavno greska.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •