Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: Fleke na koznoj sofi

Alica

Početno Fleke na koznoj sofi

Kako najbolje ocistiti fleke od kemijske olovke na koznoj sofi? Probali smo sredstvima za ciscenje koze, kojima je inace cistimo, ali ove fleke ne odlaze....

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i mene zanima

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je uspjelo sa vlažnim maramicama za brisanje baby guze, ako je prava koža u pitanju. Znam da to za eko-kožu ne pali.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Niposto necim sto sadrzi alkohol. Ne vidim gdje si, ali ako si u Zg, otidji u Natuzzi store, oni imajyu super sredstva za ciscenje fleka sa koze.

Alica

Početno

cistili smo sredstvima za kozu, ali - nije pomoglo... ima li netko, mozda, neki 'domaci' recept?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u mom slučaju je prava koža, ali maramice za bebinu guzu ne pomažu, bar ne pampers.Postoje li neke žešće?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Zescima ces skinuti boju. A nesto tipa razrjedjivaca? Nemam pojma, znam samo da sta god pokusate, pokusajte prvo na nevidljivoj povrsini.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da sam ja skinula kemijsku sa Nivea soft creme maramicama.
    Boja s trosjeda se nije skinula.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni su to djeca jednom napravila i mama mi je predlozila prasak za ves ali u prahu ne tekuci. Pokvasila krpu i stavila tog praska i lagano trljala i spalo.
    Nisam unistila kozu(ubila bi se da jesam) Koza je bez boje.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

erdal mlijeko za kožu.ja ga stalno koristim.ima ga za kupit u kauflandu i trgovinama obučom

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

malo podižem, jer su klinci u iznajmljenom stanu zašarali kožni dvosjed sa kemijskom (piše lucija, a ona se kune da nije ona )
    dakle ne smijem eksperimentirati da ne uništim kožu, a sa nivea soft vlažnim maramicama nije otišlo.
    pliz, savjet!!!!

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja to čistim pomoću mlijeka za kožu, a ako ne bi išlo, pokušala bih s dr. Beckmann sredstvom za kemijske. U posljednje vrijeme koristim i one čarobne spužvice za čišćenje.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Zdenka, hvala na brzom odgovoru
    Mlijeko za kožu je mlijeko za tijelo? I kakvo je to sredstvo za kemijsku, ono iz dm-a?

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I kakve čarobne spužvice
    mujo treba objašnjenje, stavku po stavku

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajmeeeee pa ja ovdje nisam rekla svoje otkriće!!!
    u Mueleru postoje međik spužvice (nađem link pa stavim).
    Bijele su, skupe, brzo se troše, ali feeenooomenalno čiste doslovno sve!
    Od kože do plastike.....
    idem potražiti link

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa
    Zdenka, hvala na brzom odgovoru
    Mlijeko za kožu je mlijeko za tijelo? I kakvo je to sredstvo za kemijsku, ono iz dm-a?
    Ne, baš za namještaj. Prije sam imala od domaće kozmetičke kuće Mila, ali to više ne mogu naći, pa sam kupila neko njemačko sredstvo, Poliboy. A čarobne spužvice su iz DM-a, Profissimo. Istina je da se brzo troše, ali čiste izvrsno i bez ikakvih dodatnih sredstava. To mlijeko mi onda dođe više za njegu namještaja nego za čišćenje. Sredstvo za čišćenje tragova kemijskih olovaka je jedno od onih Dr. Beckmann bočica za razne mrlje na tkaninama. Nebrojene tragove kemijskih i flomastera sam s time skinula s dječje odjeće. Ali, na namještaju bih prije probala sa spužvicom i mlijekom za namještaj nego s time.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo napokon:
    http://tinyurl.com/375sku

to je od mr.propera, ali postoje iste takve i kao Muellerova marka.
    smoče se samo sa vodom, a čiste prefantastično.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa
    malo podižem, jer su klinci u iznajmljenom stanu zašarali kožni dvosjed sa kemijskom (piše lucija, a ona se kune da nije ona )
    dakle ne smijem eksperimentirati da ne uništim kožu, a sa nivea soft vlažnim maramicama nije otišlo.
    pliz, savjet!!!!

Ja bih tu jos dopisala - kraljica

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Podižem malo, možda uleti još koja ideja. Do sada su Erdal i dj. maramice bili dovoljni, ali nije ni svaka kemijska ista. Jedna je crtica (sva sreća zaista malecka) od kemijske florescentno roze boje, dakle, posebnog sjaja i kem. sastava.

Tinkili avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Malo upozorenje, sa magičnim spužvicama oprezno. Imam ih i od vilede i od dm-a, ni jedna ni druga nisu do kraja uklonile brljotine napravljene kemijskom olovkom po bež kožnoj garnituri, ali mi zato jesu oderale/zgulile gornji sloj na mjestu gdje sam "brisala". Izgleda da su ipak preabrazivne za pravu kožu, (na bež foteljicama od eko kože te spužvice čine čuda). Sad mi se na taj izgrebani dio lijepi prašina i prljavština i izgleda još gore nego kad je bilo samo zašarano (kao neka fleka).

Prekjučer se malac opet bavio spisateljstvom po trosjedu, pa sam prvo pokušala skidati mlijekom za tijelo, zatim raznim vrstama maramica za guzu, pa uljem za tijelo i vaticom...i tako, skunulo se dosta, ali se još uvijek naziru plavi tragovi. Ako ne ništa, barem se trosjed sjaji od tolike njege i masaže

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •