-
vjeruj mi,ja sam ga tako dobro podnijela,da je to nevjerojatno.samo,ako imas problema sa kg,ako ,dakle,imas inzulinsku rezistenciju,onda glucophafe nece skidat kile sam od sebe,nego je,uz njega,moguce mnogo lakse skinuti ih.mora se paziti sta se jede i koliko, moja dr je meni zabranila slatkise,tjesteninu,rizu,krompur rekla da svedem na min, sokove...i uz takav nacin iskrane(sto je,priznajem, u pocetku jako tesko,ja sam se mnogo nezdravo hranila i nisam nikada pazila sta ,niti kad jedem) i gluformin(metformin) uspjela sam da skinem evo vec cini mi se 10kg.
nisam vise tako striktna,omakne mi se i sladoled,i koja kockica cokolade, i mali kruha, i krompir(bez njega mi je najteze),ali sad konacno pazim sta jedem ,kad i koliko.
sretno
P.S.ta ista forumasica(koju spomenuh u prethodnom postu) je,dok jos nije pila metformin,isla u jedan postupak i svi su joj folikuli bili prazni!
onda je otisla ednokrinologu,saznala sta je inzulinska i PCOSodradila nalaze,rekli da ima jaku inzulinsku(i meni su tako rekli), stavili ju na gluformin i nakon nekih godinu dana,otisla je u novi postupak i odmah,u prvom IVF-u, ostala trudna sa blizancima.
ona mi je rekla da dok se stanje sa inzulinskom ne dovede pod kontrolu(i metforminu treba vremena),postupci su manje-vise, uzaludni.
pusa
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma