Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Laptop-Dora

anitak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno Laptop-Dora

Moja curka će sad napunit 6 godina,i sve si mislim što da joj kupim.
    Naime vidjela sam taj laptop Dora,jest da mu je cijena malo paprena .....dali netko ima od vas tj.vase djece.koliko su zadovoljni,koliko se koriste njime i jel se isplati dat na kraju krajeva 400.00 kunića za to???

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ne znam šta bih ti rekla, bojim se da će se 6-ogodišnjakinja veoma brzo zasititi igrica koje su za taj uzrast prejednostavne. Radi se o pogađanju slova, brojeva ili oblika, i još par koje su i mojoj 5,5-ogodišnjakinji sada dosadne (Doru je dobila prije pola godine, za rođendan). Dobar nam je sinu 1,5 godišnjaku zbog muzike :D

miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

mi je imamo, ali imala je 3 godine kad ju je dobila... i nije se zasitila... njoj je bio jedan od najboljih poklona u životu... puno se igra s njime, zanimaju je slova, ima nekoliko igrica koje su joj super...svaki dan bar jednom je eto već skoro godinu dana upali...

ovisi kakvo ti je dijete

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Svakako ovisi o djetetu...mojoj nikakve kompjuterske igre, a i općenito kompjuter nije interesantan pa da bi je malo potakli kupili V-tech konzolu sa igrom Dora...ima i mikrofon pa može i pjevati sa Dorom... no stoji već godinu i pol, samo dva puta korišteno

miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

da nadodam kako se sva djeca koja nam dođu igraju s njom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •