-
pomoc trebam
pozdrav!
ja sam vam gost iz slovenije! :D
spremam se za porod u januaru, pripremam "plan poroda" i spremam se i na razgovor u bolnici, a u svojoj sredini (i na slo forumu) sam naletila na zid nerazumjevana tipa: sta ce ti to; sve smo bile rezane,ko da je bitno jel svjetlo ili tamno, muzika ili ne, kao da pupkovnica jos ima kakvu funkciju poslje poroda, sta ce ti beba na prsima odmah nakon poroda treba prvo jos roditi posteljicu, neka ga ociste., neka rade doktori po svom, oni bolje znaju sta je potrebno, zasto bi se mucila 8 sati, neka ti daju umjetne ...blah blah...samo par odziva je bilo takvih gdje su cure prijavile da su dosle u bolnicu sa planom ali da ga je babica ostavila na stolu i nije ga ni pogledala- doduse da je bila korektna ali do "plana" ignorantska...
posto ustanovljavam da u rodama ima vise entuzijasta, zanima me kako su babice i ostali reagirali ukoliko ste im iznjeli svoje zelje i koliko su to postovali?
osjecam se :? jel to ja stvarno komplikujem bezveze a neznam ni sta me ceka? treba mi i podrska i kritika..
pozdrav iz dezele
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma