-
molly - ja sam htjela svoje dijete na "poklon" - i rodila sam carskim rezom (bilo je 5 indikacija koje su otkrili pri samoj proceduri - tako da bi završilo na isti način). ne osjećam se zakinutom. svatko od nas razmišlja na svoj način, i ima stvari koje su mu prihvatljive ili ne...
ramona - jedino što ti mogu reći je - BORI SE ZA ONO ŠTO ŽELIŠ. stvari su moguće, samo ih treba prezentirati na dobar način
. tvoja okolina neće rađati. to ćeš napraviti ti. cure sa slovenskih foruma možda imaju druge ideje o porodu, možda ga doživljavaju na drugi (njima prihvatljiv) način.
ja sam se od početka dernjala na sestre i doktore
. u DOKTORSKE nalaze sam napisala SVOJE KOMENTARE njihovih umotvorina... strašno su se ljutili na mene - ali ja sam im rekla da je to MOJE PRAVO, i da ne mogu pisati baš svašta ... jedan je npr. napisao: "ne želi svoje dijete!!!" (samo zato što sam rekla da želim roditi carskim rezom).
moja prednost je bila u tome što sam donijela svoj kalendar trudnoće, svoje tabele s temperaturom, tlakom, lijekovima (sve upisano po danima), sve nalaze složene u fascikle... rekli su da to nikad nisu vidjeli - i ja sam im preko toga zapravo dala do znanja da ja svoju trudnoću shvaćam jako odgovorno, i da očekujem od njih da to dovrše prema mojim željama.
sastavi svoj plan, probaj o njemu prije poroda razgovarati sa svima u bolnici (do koga god dođeš
). imaj ga u glavi, preuzmi "vođenje" ako treba... SIGURNO možeš puno toga napraviti. pa čak i da ne uspiješ 100% - dobar dio ćeš uspjeti.
nemoj željeti - vjeruj.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma