Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Pozdrav vrtiću

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Pozdrav vrtiću

Sutra nam je zadnji dan u vrtiću. Nije uvijek sve išlo glatko, teška adaptacija, bolesti, poneki nesporazum, ali nakon svega jasno mi je da smo od njega dobili nešto najdragocjenije - bezbrižno djetinjstvo.
    Sjećam se dana kada su još jedva hodali, a danas su prava, velika ekipa sa prekrasnim prijateljstvima koja će nadam se ostati još dugo,dugo. Prvi crteži ,pjesmice,slova, riječi i igre naučeni su tamo. Dobili smo debele temelje za sve što ćemo nadalje naučiti i postati.
    VELIKO HVALA za sve teti Mirjani, teti Marijani i DV Botinec.

Nekoj novoj ekipi u jaslicama i vrtićima- samo bez straha, uživajte u svakom trenutku jer će vam ionako prebrzo proći.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Joj,nas to čeka slijedeću godinu,a već sam sada žalosna.Da,stvarno to što kažeš,prebrzo to prodje.

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mi smo napunili sada 4gd ali smo u vrtić krenuli sa godinu i 4mj.(bilo bi ljepo da nismo morali tako rano)
    Vidim da nam vrijeme stvarno brzo prolazi i bez obzira na suze i privikavanje (a i to im je jedno iskustvo u nijhovim malim životima) vrtić ima bitnu ulogu u nijhovim životima u socijalizaciji, učenju i ponašanju u različitim situacijama. Stoga, studena pomalo dijelim tvoju togu pošto znam da će i naš rastanak brzo doči ali to nije ni loše, po tome vidimo da nam dijeca odrastaju i pretvaraju se u male ljude, ma nek´ su nam živi i zdravi !

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zar sam ja jedina mama koju odlazak uopće ne dira i ne osjećam ni trunku nostalgije?
    baš si mislim jesam li normalna ...

anna-y avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Danas je i nama zadnji dan, ali samo do jeseni. Mislav je sada 4 i još nam predstoje dvije godine, ali i ove zadnje tri su projurile.
    Ja mogu pohvaliti naš vrtić "Leptir" da je doista izvanredan i jako sam zadovoljna. U cijelom vrtiću se rade vrlo zanimljive stvari, a naše tete (Đurđica i Morena) su izvrsne. Doista sam im zahvalna na svom trudu i brizi oko ovog mog nestaška.

Sad će se svi malo odmoriti do jeseni, a onda ponovno vrtić, ili škola, a bogme nekima i "život".

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

O draga, kad ti upadne u školske hodnike, plakat ćeš za vrtićem. Osim ako nije u planu ona privatna OŠ pod Sljemenom, ili gdje već je...

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    zar sam ja jedina mama koju odlazak uopće ne dira i ne osjećam ni trunku nostalgije?
    baš si mislim jesam li normalna ...
    mislim da nas nostalgija više hvata zbog toga što je to znak da nam dijeca odrastaju i da se ti neprocjenjivi trenuci neće više nikada ponoviti, te prve godine su zaista posebne

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •