Mljac!
Mada - ja ih radim tako da pužiće prelijem bešamelom i ribanim sirom tipa trapist i sve promiješam pa na kraju preko svega naribam još sira tako da se lijepo sve rumeni .....bliz, obliz, obliz:
![]()
Mljac!
Mada - ja ih radim tako da pužiće prelijem bešamelom i ribanim sirom tipa trapist i sve promiješam pa na kraju preko svega naribam još sira tako da se lijepo sve rumeni .....bliz, obliz, obliz:
![]()
evo mene neuke...ja slicno radim ali me ovo zbunilo zbog one litre mlijeka....dakle jel se prije skuhaju ili ih se stavi nekuhane pa se u biti kuhaju u pecnici u toj litri mlijeka?![]()
Možeš direktno iz vrećice, ali ja ih prije skuham.
Da ne otvaram novi topic, moze neki brzinski recept za jos zapecenih tjestenina! Napravila bih danas nesto ali sam ogranicena namirnicama...Doduse imam slanine, jaja, vrhnja za kuhanje, kiselog vrhnja ali manjka maste i ideja! Help!
To ti je dovoljno za carbonaru.
Ili jednostavno zamutiš to što imaš (špek na sitne komadiće), skuhaš tijesto, izmiješaš i nekoliko puta "prevrneš" na vatri (da se jaja termički obrade).
A možeš i gurnuti u pećnicu i pustiti dvadesetak minuta.
![]()
Ja pročitala: zapečeni MUŽIĆI s portala
(mislila da su postavljene ljetne fotke preplanulih M...)
Skuhana tjestenina pomiješa se sa smjesom svježeg kravljeg sira, jajeta i malo soli, po želji ubaciti ribanog tvrdog sira, staviti u namazanu vatrostalnu ili u tepsiju, prelijati vrhnjem i zapeći.Originally Posted by Shiny
prvo portir na velesajmu pa sad ovo...!Originally Posted by čokolada
![]()
Da moram još i kuhati tjesteninu ne bih to nikada pravila! Ja ostavim neko vrijeme namočenu tjesteninu u mlijeku (ovisno koliko vremena imam 1/2 sata do sat) i to je to! Do mlijeka se može odliti prije dodatka ostalih namirnica - ovisno koliko tko sočnu tjesteninu voli!
Amalthea, nemoj mi se više zvlačiti da sam deset vrsta hrane znaš kuhati a tu dilaš s receptima.
Ne gine ti kuhanje kod mene!
sikica, kad bi ti znala kak ja tebe volim![]()