-
Baby-friendly na autoputu?
Zdravo svima, i molim za savjet. Putovati cemo kroz Hrvatsku (na relaciji Osijek-Zagreb-Ljubljana, do Padove) sa tromjesecnom bebom. Da li na toj relaciji ima baby-friendly benzinskih pumpi, restorana isl. sa prostorijama za mijenjanje pelena, pogodnih za odmor sa bebom?
-
Samo da dodam da mi dolazimo iz Subotice, te ce nam prva pauza pretpostavljam biti oko Osijeka. Ne znam da li niko ne odgovara zato sto forumasi ne znaju, ili zato sto u stvari nema takvih prostorija na toj ruti. Ujedno, ovo nam je prvo duze putovanje autom sa bebom, ako neko ima neki savjet, ili ako vec postoji takva tema, bila bih zahvalna da to procitam!
-
mi smo stali na jednom odmoristu u blizini slavonskoga broda i bila je daska za presvlacenje u sklopu wc-a(tamo di se peru ruke).skroz ok urednoi cisto(metalna je pa sam ju jos prebrisala s vlaznom maramicom). za ostale ne znam.
-
Prema mom iskustvu, i nema baš takvih mjesta ...
No, nisam često na toj relaciji pa se možda nešto i promijenilo ...
-
Znam da ima na Tifonu ali nisam baš sigurna koliko ih ima na toj relaciji. Mi smo stali na AC Rijeka-Zg i bila je dosta ugodna atmosfera za bebu.
-
sramotno za reći ali na relaciji do za (govorim od Osijeka ako kreneš Slavonikom) imaš dvije novije benzinske, od toga jedan Petrol i jedna Ina.Uredni wc-i ali koliko ja znam nema ništa baby f.(kao što to ima na skoro svakoj benzinskoj vani, npr austrija, njemačka-kutak za bebe, mikrovalna za grijanje jela, vode, kutak za presvlačenje, igranje...)Od Zg prema Ljubljani ima novijih benzinskih na kojima bi mogla presvući bebu, a dalje tim putem-u tom smijeru nisam išla.
-
Hvala svima! Ta AC na putu do Rijeke je izgleda jedina Tifon AC sa presvlacionicom za bebe, barem sudeci po informacijama koje su sami dali na svojoj web stranici.
-
FYI, Petrolova pumpa Starine na autocesti ZG-LJ ima previjalnicu i djeciji wc, kazu u Petrolu.
-
velika INA Vukova Gorica - znam, nije ti usput ali možda još koja INA ima takav WC ima posebnu sobu sa prematalicom i stolicom za dojenje
mi smo puno putovali i presvlačili smo se i dojili u autu, to mi je bilo najsigurnije - zbog higijene javnih wca pa još i na benzinskim usput ?!?hm! nisam htjela riskirati!
sada je to nemoguće u autu jer je damica prevelika pa tu i tamo koristimo javne presvlačilice ili pak otvorim kolica pa ju u kolicima presvlačim!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma