sto se tice cigareta tu stvarno imam pozitivna iskustva, svaka osoba me pitala smije li zapaliti u mojoj prisutnosti, neki su cak i na odgovor smijes samoinicijativno otisli na balkon ili sl.
za tramvaj bolje ne komentirati, do sada mi se htjela ustati tek jedna starija casna sestra, ali bilo je jos nekoliko praznih stolica pa sam ja uredno zahvalila i rekla da ne treba jer ima mjesta
sto se tice doktora i ginekologa kod mene je druga stvar jer mi je teta (mamina sestra) doktor stoga uopce nemam namjeru cekati, (niti bilo tko u mojoj situaciji nebi) tako da sam na te babske komentare oglusila sve ove godine, a ginekolog zna da imam rizicnu trudnocu u kojoj moram mirovati i isto tako me primi uvijek preko reda cim dodem jer smatra da ovako trudna prvo ne smijem sjediti 2-3 sata u cekaoni, a drugo da nije dobro da boravim medu kliconosama
ako mi netko nekaj i kaze ja kazem nek se zale doktoru (e pa bas me zanima tko ima hrabrosti za tak nekaj)
za banku bolje da ne komentiram, neki dan sam zbog njihove pogreske (jer su zagubili moje novce) morala cekati neznam koliko na salteru i nitko me nije pustio preko reda
moj trik je obuci sto uzu vestu i prilikom ulaska negdje otkopcati jaknu (jer se pod ovim bundama nista ne kuzi) al kak ste i sam primjetile ni to ponekad ne pomaze
![]()