-
utrnuli prsti ruke
Ljudi moji, što je to gadno, malo sam na netu gledala pa sam vidjela da može biti povezano s trudnoćom, no nisam uspjela dalje vidjeti po forumima kakvo je stanje nakon trudnoće, da li ima netko iskustva s tim?
Idem sutra svojoj ginekologici pa ću ju priupitati. Uglavnom, utrnuti su mi stalno prstenjak i srednjak, a povremeno i ovi drugi za sada samo prsti lijeve ruke, onako osjećaj je kao da vas kopriva žari non-stop, a u noći me znaju probudit bolovi u prstima, kao da me kosti bole, ne mogu prste pomaknuti, dođe mi da svisnem koliko boli
Posljednje uređivanje od anima : 27.06.2010. at 22:41
-
Mene je to mučilo u prošloj trudnoći. Evo nešto nabrzaka:
http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/744/1/
Prošlo kako sam rodila.
-
u ovoj trudnoći nemam probleme s utrnulim rukama, ali me u prošloj to mučilo... posebno pred kraj... prošlo nakon poroda.
-
evo i mene u 40.tjednu...i vec par tjedana mi ruke uzasno nocu trnu....toliko da mi dode da zaplacem.
masiranje i stiskanje dlana mi nista ne pomaze....sve dok se ne ustanem i prosetam po stanu_cudno!
a zasto je to tako bas me zanima
-
jel i vas jako bolilo, da vas je budilo u noći?
-
Joj mene je to mučilo prošlu trudnoću i to jakoooo! I da, budilo me i po noći. Užas osjećaj. Ali prošlo je nakon poroda, mada ne odmah čim sam rodial, ipak je trebalo malo vremena da sve nekako dođe na svoje.
Znam da ti je grozno, mene je to strašno mučilo.
Sad mi isto trnu ruke ali ne toliko jako, puno je blaže.
-
Onavi ni meni ne pomaže baš masaža, nego se moram dići i malo prošetati i razgibati ruku malo po malo pa se bol bar povuče, al opet prstu ostanu i non stop su ko išibani koprivom, ajme grozno, utješno je bar i nadam se jako da će to proći kad rodim, mada sam pronašla na netu da i ne mora proći pa sam u panici, ali toliko je gadan feeling da mi se čini da ako potraju da ću prošvikati!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma