Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: "nekvalitetno"majčino mlijeko

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

A možda mu paše mijenjanje cica, kuži on da na drugoj ima puno mlijeka pa ju i traži.
    Samo mu sljedeći put ponudi onu s kojom ste prethodno završili.
    Ako želiš doći do masnijeg mlijeka, probaj malo ručno zdojiti tu cicu, tek toliko, pa mu onda ponudi. Gledaj to ovako, on će tu završiti do kraja i naravno brzo prijeći na drugu jer kuži da je punija.
    Kako rastu to će se valjda sve češće događati.
    Ja ležim na jednom boku ili na leđima i on si sam uzima, sto puta ih promjeni u jednom podoju, onda si možeš misliti da oni itekako znaju kad i kako žele.
    Možda tvoj jednostavno nije takva beba da dobiva puuno kao neke.
    Pa zamisli da dobiva po kilu ili osamsto g mjesečno, kolika bi on beba bio, veliki je rođeni pa valjda mu je to dovoljno.
    Glavno da raste, da ima pune pelene i da je dobre volje, to je najvažnije.
    Ja sam se nakon četvrtog mjeseca prestala uopće brinuti o kilaži, sve smo radili ispravno, sve je bilo relativno ok i to je to.
    A dobivao je prvih mjeseci isto minimalno unatoč mojem lomljenju sa dojenjem, dok je prva po kilu dobivala, jednostavno su bebe različite kao i njihove potrebe.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Još nešto, pala mi na pamet ideja, pokušaj mu nakon podoja ponuditi opet recimo za pola sata ili za sat i pol tek toliko da vidiš da li želi, možda završi tu cicu do kraja pa zaspi, pa dok spava još uvjek cica i dok si ti najopuštenija mlijeko poteče onda ga ostavi na toj cici, možda bude gutal i spaval pa da dobiva to masno mlijeko ili ju bude izbacil van, ko moj.

Jako malo dojite po noći, po meni bi više to bio razlog ne dobivanja velike težine nego nemasno mlijeko.
    Ali on spava pa zato i toliko raste , ima dudicu po noći ili stvarno tako sam dugo odspava, hoću reći svaka čast ako sam spava, moraš biti sretna zbog toga vjeruj mi!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

oka-kako malo jede po noći-pa koliko bi treba-legne u 22 probudi u 5 h pa jede pa onda u 8 pa jede-pa vecina dice sa 4 mj spava čak 9 h u komadu-a šta ću on i onako neće jede vako0 ga i budim-izdojit se ne mogu-neće ide-dekompresije sam provala

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj 80hope prvotno napisa Vidi poruku
    oka-kako malo jede po noći-pa koliko bi treba-legne u 22 probudi u 5 h pa jede pa onda u 8 pa jede-pa vecina dice sa 4 mj spava čak 9 h u komadu-a šta ću on i onako neće jede vako0 ga i budim-izdojit se ne mogu-neće ide-dekompresije sam provala
    Ajde, pa zar ima toliko djece da spavaju, toliko u komadu i k tome tako mala?
    Svaka vam čast, ja baš nisam čula za tako dobre spavače,
    ukoliko nije dudica u pitanju, ali svaka čast na iznimkama i svaka čast mamama te djece, ajme koliko spavanja.

Moje prvo se budilo nakon večernjeg uspavljivanja znaš kad? Za pola sata! A sljedeći puta cca. za 45 min..., i tako do jutra! I cijelu noć je cicala.
    Ajde drugo dijete je spavalo dva sata u komadu pa se je tek onda budio i isto cijelu noć cicao.

Tako da su ti bar za mene i koliko sam čitala veliku većinu mama besane noće svakodnevnica, evo meni zadnje četiri godine besane noći, a ti si onda stvarno prava sretnica!

A da to utječe na kilažu, pa sigurno da utječe, razlika je u recimo pet podoja po noći i nijednog.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

uh jadna ti-ma kakva dudas-nece moj dudu-ni bocu ni dudu-a on ti je meni ko beba cin se rodija spava 12 h noć-nije se budija pa san ja u bolnici napravila uzbunu-a kad sam došla doma isto tako samo bi ga ja na silu budila-a sad više ne pali-a čitala sam u knjigama da sad po toliko spavaju-i mojoj nevisti mali spava 10 h u komadu sad a i priji mi i jednoj curi šta je biola s menon u rodilištu-isto doje-ali modlično napreduju-e i po danu doje svaka 4 h-pa sad reci-e caiko varaš se ja isključivo dojim i sve ove moje poznate-pa kako 2 h??to je ko novorođenče
    Posljednje uređivanje od 80hope : 21.06.2010. at 22:42

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •