Pokazuje rezultate 1 do 50 od 52

Tema: Uplakana beba i uplakana mama

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Draga Inikaaaaa (jesam napisala dovoljno a), kao prvo, čestitam ti na bebici!

Moja curica nije imala tako jake grčeve, no kada bi ju mučili, hopsala sam s njom na pilates lopti (na čuđenje i negodovanje ostalih, no kada bi vidjeli da pomaže, zašutjeli bi), a pravila sam duge hopsaje (hooooop, hooooop, a ne hop hop ), uz to bi joj odgovaralo lagano drmusanje uz koje sam proizvodila brujanje, žžžžkanje, žbrkanje, grgljanje... doslovno sam se glasala ovako: žbržbržbržbržbrž, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž - valjda ju je vibriranje mog glasa smirivalo, a i podsjećalo ju na zvukove iz maternice.
    Probaj ju poviti u laganu pelenu kako je već netko preporučio i nemoj brinuti da će joj biti vruće, do prije 10 dana je bila u toplini tvoga pupe.
    Preporučila bih ti knjigu Najsretnija beba u kvartu http://www.superknjizara.hr/index.ph...d_knjiga=23790 koja, istina, ima i nedostataka o čemu možeš iščitati i na ovom forumu.

I bez brige, sasvim je normalno plakati kad tvoje najdraže plače, ali to si već skužila jer ti je 99,99 posto forumašica to već reklo, s onim ostatkom se nemoj opterećivati.

Posljednje uređivanje od SikaPika : 20.06.2010. at 03:53

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •