-
Draga Inikaaaaa (jesam napisala dovoljno a
), kao prvo, čestitam ti na bebici!
Moja curica nije imala tako jake grčeve, no kada bi ju mučili, hopsala sam s njom na pilates lopti (na čuđenje i negodovanje ostalih, no kada bi vidjeli da pomaže, zašutjeli bi), a pravila sam duge hopsaje (hooooop, hooooop, a ne hop hop
), uz to bi joj odgovaralo lagano drmusanje uz koje sam proizvodila brujanje, žžžžkanje, žbrkanje, grgljanje... doslovno sam se glasala ovako: žbržbržbržbržbrž, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž - valjda ju je vibriranje mog glasa smirivalo, a i podsjećalo ju na zvukove iz maternice.
Probaj ju poviti u laganu pelenu kako je već netko preporučio i nemoj brinuti da će joj biti vruće, do prije 10 dana je bila u toplini tvoga pupe.
Preporučila bih ti knjigu Najsretnija beba u kvartu http://www.superknjizara.hr/index.ph...d_knjiga=23790 koja, istina, ima i nedostataka o čemu možeš iščitati i na ovom forumu.
I bez brige, sasvim je normalno plakati kad tvoje najdraže plače, ali to si već skužila jer ti je 99,99 posto forumašica to već reklo, s onim ostatkom se nemoj opterećivati.
Posljednje uređivanje od SikaPika : 20.06.2010. at 03:53
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma