inikaaaaaa
sve je to normalno sto ti se dogada ... i ja sam plakala svaki put s njom kad bi i ona plakala, jer sam prije poroda imala neku idealnu sliku svega, kako cemo nas dvije setati livadama, ona u marami, ja sretna, cica na raspolaganju ... i onda plup i pukao je taj baloncic od sapunice sa prvim njezinim placem, a plakala je puno, odnosno kad god je bila budna i meni je trebalo neko vrijeme da prihvatim taj plac i da me ne uzrujavaju jos dodatno moje suze koje su samo curile na zvuk njenog placa.

Savjet ... opusti se koliko najvise mozes, prilagodi svoj ritam bebi, neka vam bude udobno objema, njoj je sve to novo i prvi put, i pelena i dodir robice i vjetric po nosu, i toplina sunca, i vruce i hladno, i mokro i suho, sve joj je to novo i neobicno ... i nedostaje joj biti u trbuhu daj si vremena i sebi i bebi.

I kad ti je tesko javi se ovdje ili nazovi prijateljicu i jadaj joj se uz napomenu da ces joj vjerovatno spustiti slusalicu bez pozdrava kad te beba pozove. Sve to prebrzo prode koliko god ti se sad cini da ti je cijelo nebo palo na glavu

Ako ikako mozes uposli TM neka kuha i sprema samo ono sto je najnuznije a ti se ljuljuskaj u babymoonu