Citiraj inikaaaaaa prvotno napisa Vidi poruku
Evo još jedne friške mame ... stigao je naš mali anđeo ... danas mu je točno 9 dana , a mama je već uspjela isplakati kamion suza ... inače je malac isključivo na sisi ... u bolnici smo kombinirali bočicu i dojenje (zbog carskog nije bilo mlijeka do 4 dana) , kad smo došli doma sismo sve u 16 i ništa drugo ... e sad moj problem ... nakon svakog podoja malac fino zaspi , kad prođe 15 minuta počinje vrištanje i grčenje , ja plačem naravno sa njim , pokušavam mu masirati trbuščić ... onda prestane na par minuta ... pa opet i tako to nekoliko puta do slijedećeg hranjenja .. ja sam već luda jer neznam kako da mu pomognem i zašto se to događa ... ujutro je relativno ok , nego kako dan odmiće to počinje ... npr danas .. od 12 nadalje .. bože me sačuvaj noći ... probala sam sa sab simplex kapima .. bilo je malo bolje , ali se doista bojim davati ih svaka 2 - 3 sata ( toliko se često hranimo) , iako u uputama piše da se nije moguće predozirati .. ali on je ipak star 9 dana .... stolice ima redovite .. po 6 prljavih kakanih pelena dnevno ... imate li iskustava sličnih mome ? kako da mu pomognem ? osječam se toliko nemočno , jadno i bespomoćno da mi se samo plače
znam da me vec svi mrze zbog ovih savjeta tj. iskustava, ali napisat cu ti svejedno

15 minuta nakon hranjenja je kod nas bilo vrijeme za pisanje/kakanje. posto smo bezpelenasi, znam tocno da se skoro svaki put obavila oko 15 minuta nakon jela. kad je bila bas tako mala, znala je plakati prije i vrisnuti za vrijeme pisanja. inace, bebe se uvijek bude za pisanje. i nezadovoljne su kad se moraju obaviti u gace. kakanje je poseban problem, pogotovo ako ih nesto muci u vezi toga. mene sa k. bezpelenastvo spasilo, inace je beba koja je urlala skoro cijelo svoje budno vrijeme. i danas jos place jako cesto. mozda je to samo do karaktera. ako ti je bebin karakter kao od moje k., zelim ti srecu, trebat ce ti