Pokazuje rezultate 1 do 50 od 81

Tema: Frendice sa i bez djece

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    smrdljiva čarapa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hej anemona, mislim da me nisi baš shvatila. I ne kužim šta je smiješno. Ja i suprug imamo po 36 godina i prije godinu i pol smo dobili dijete nakon godina problema. On je dio našega života u svim segmentima, pa tako i u druženju sa prijateljima. A prijatelji isto tako svi imaju oko 35 godina i znajući iz svog iskustva kroz koje probleme može jedan par proći kada konačno odluči imati dijete, savjetujem svima da se na to odluče što prije, kako bi imali vremena i za moguće probleme. Opaska ti nije bila na mjestu.
    Slažem se da se roditelji trebaju opustiti i bez djece - dapače. Ali odlazak na kavu, ako to nije redovna dnevna potreba i navika, nije nešto od čega treba dijete braniti. Pa to je sve dio šetnje i nije nikakva tortura. Bit je u prioritetima. Meni moje dijete ne smeta u ničemu što obavljam, pa tako najmanje u druženju s ljudima do kojih mi je stalo.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj smrdljiva čarapa prvotno napisa Vidi poruku
    Hej anemona, mislim da me nisi baš shvatila. I ne kužim šta je smiješno. Ja i suprug imamo po 36 godina i prije godinu i pol smo dobili dijete nakon godina problema. On je dio našega života u svim segmentima, pa tako i u druženju sa prijateljima. A prijatelji isto tako svi imaju oko 35 godina i znajući iz svog iskustva kroz koje probleme može jedan par proći kada konačno odluči imati dijete, savjetujem svima da se na to odluče što prije, kako bi imali vremena i za moguće probleme. Opaska ti nije bila na mjestu.
    Slažem se da se roditelji trebaju opustiti i bez djece - dapače. Ali odlazak na kavu, ako to nije redovna dnevna potreba i navika, nije nešto od čega treba dijete braniti. Pa to je sve dio šetnje i nije nikakva tortura. Bit je u prioritetima. Meni moje dijete ne smeta u ničemu što obavljam, pa tako najmanje u druženju s ljudima do kojih mi je stalo.
    Ja sam se nasmijala na tvoju rečenicu da bi vi svojim primjerom potaknuli prijatelje da i oni imaju djecu. Eto, meni je to smiješno, ne smiješno da se valjam od smijeha, nego smatram da nema tog para koji bi nekog potaknuo da ima djecu, ako još nije spreman. Kad će biti spremni i odlučiti onda će imati djecu, a to nema veze da li će se družiti s vama ili s Angelinom i Bradom,... svejedno.
    Kod vas jedino mogu vidjeti ok, lijpo im je s djetetom, nije to ništa "strašno", užasno teško ili nešto slično, mogu vidjeti i ovaj drugi dio koji napominješ da ste teško došli do djeteta i iz tvojih cipela ja tebe razumijem, ali iz njihovih ne. Svatko tko trenutno nema problema, razmišlja na način da nema šanse da će baš on imati problema.
    Djelomično sam bila i u tvojoj koži, trebalo nam je "samo" nešto više od godinu dana da dobijemo dijete. U tih godinu dana sam milijon puta vodila razgovor s prijateljicama očajna da sam trebala krenuti prije, možda bi bilo drugačije,... ali to nije ponukalo ni jednu od njih da imaju dijete, niti sam to očekivala.
    Kužiš kaj mislim? Ne smijem se tebi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •