Pokazuje rezultate 1 do 50 od 81

Tema: Frendice sa i bez djece

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    smrdljiva čarapa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Anemona,
    slažem se da svatko za sebe odlučuje kada je spreman za dijete i da sve moje dobre želje i namjere neće pomoći. Ali možda smo mi kao par i kao dio našeg društva samo drugačiji primjeri jer mi nemamo trač prijatelje za sjedenje na kavama i površne razgovore. Imamo zato nekoliko istinskih i pravih prijatelja sa kojima dijelimo većinu životnih odluka. Tako su i oni prolazili sa nama probleme vezane uz dugogodišnju nemogućnost začeća, pa sada i dijele sa nama novu situaciju života sa djetetom koje jedino mi u društvu imamo. I onda definitivno vide da to nije bauk ni neki veliki problem i sl. Zbog toga se nadam da su dobro "vidjeli" naš primjer. Naravno da oni opet imaju svoje probleme i svoje prioritete...
    Drago mi je da se ne smiješ meni, ali nije tako zvučalo.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj smrdljiva čarapa prvotno napisa Vidi poruku
    Anemona,
    slažem se da svatko za sebe odlučuje kada je spreman za dijete i da sve moje dobre želje i namjere neće pomoći. Ali možda smo mi kao par i kao dio našeg društva samo drugačiji primjeri jer mi nemamo trač prijatelje za sjedenje na kavama i površne razgovore. Imamo zato nekoliko istinskih i pravih prijatelja sa kojima dijelimo većinu životnih odluka. Tako su i oni prolazili sa nama probleme vezane uz dugogodišnju nemogućnost začeća, pa sada i dijele sa nama novu situaciju života sa djetetom koje jedino mi u društvu imamo. I onda definitivno vide da to nije bauk ni neki veliki problem i sl. Zbog toga se nadam da su dobro "vidjeli" naš primjer. Naravno da oni opet imaju svoje probleme i svoje prioritete...
    Drago mi je da se ne smiješ meni, ali nije tako zvučalo.
    Ispričavam se ako je tako zvučalo, nije mi bila namjera.
    A ovaj tvoj post potpisujem, jer imamo onda jednaki "tip" prijatelja, ali ne mogu reči, meni bez obzira odgovara ako imam priliku otiči sama s prijateljicom na kavu. Što mogu kad je tako. Na žalost, kao što sav več napisala, ta prilika je max 3 puta na godinu.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Meni je isto smiješna izjava da će netko time što ima dijete potaknuti druge da se odluče na to. Čak mi je to i vrlo neozbiljna izjava.Sorry.

Dijete nije LCD televizor pa će drugi vidjeti kako je to lijepo pa će i sebi nabaviti takav.
    A to da društvo od 35+ treba "nagovarati" da imaju djecu mi je isto smiješno. Svatko ima pravo na svoj izbor.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •