Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Bebe Comfort Iseos TT

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno Bebe Comfort Iseos TT

Zanima me kakva je ova autosjedalica, pa bi molila ako tko zna....
    Da li je bolje uzeti tu ili neku od Maxi Cosi sjedalica te grupe?
    Rekli su mu danas u TL da Romerice nisu imali već neko duže vrijeme.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

I još da dodam te sjedalica nema narančastu naljepnicu već neku veliku naljepnicu na kojoj pišu svi podaci. Da li je to o.k.?

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Hvala puntice.

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja imam bebe comfort tt (kupila novu) i maxi cosi (neznam koju, valjda tobi, kupila polovnu tu na forumu) u drugom autu. opći dojam - iste su. ako baš tražim neke razlike ( al stvarno nisu očite) bebe comfort mi se čini čvršća sa onom bočnom zaštitom i malac se lakše namjesti za spavanje, a maxi cosi se lakše kopča i lakše se pojasevi zataknu u one kopče.

sasana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mi smo do lane koristili BC TT i jako sam zadovoljna s njom. Lijepo se može spustiti u poluležećipoložaj tako da i na dužim putovanjima može spavati. Zimi kada je ipak deblje obučena može se raširiti. Koristili smo ju i u smjeru obrnutom od vožnje odnosno čim je prerasla prvu autosjedalicu. Ima vrlo čvrste kopče (jedva sam ih ja s dvije ruke otkopčavala tako da nije bilo brige da će se u vožnji sama otkopčati.). I čvrsto je bila uglavljena u sjedalo (nema klimanja) (koristili smo ju u Skodi Fabiji). Sada smo potaknuti dobrim komentarima kupili Maxi Cosi Rodi (veću) ali da mogu ponovo birati kupila bih BC Trianos safe side, a ne Rodi.

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

mi imamo bebe comfort i maxi cosi tobi, i zadovoljnija sam sa maxi cosi.
    na bb imamo problema sa pojasevima, jako teško se stisnu kad je curka u sjedalici, već su nam i mijenjali sjedalicu, ali opet je počelo štekati, tako da bi ja da ponovno kupujem kupila dvije maxi cosi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •