prijava.mingo.hr
bez www
pokusaj ih naci negdi drugi, booking im uzima proviziju od 15 posto, velika je vjerojatnost da na nekom drugom portalu drze manju cijenu. ili ih
kontaktiraj direktno
A gle, mislim da ljudi pojma nemaju što zapravo te zvjezdice znače.
Da sad ne uzurpiram temu jer sve se to može pronaći na netu, ali apartman od 5 zvjezdica nema "zlatne" pipe i sl. Kerefeke.
Ima npr. Bademantil, odvojeni wc od kupaonice, obavezno klimu itd. Što je meni sasvim uobičajeno.
Ne smatram to luksuzom.
Ja ću sagraditi bazen i neću dobiti zbog njega zvjezdicu više.
Provjereno ne.
I to zato jer je kuća sagrađena prije 2008.
Bedasto, ali je tako.
No mene to ne brine. Ja bazen radim za sebe i svoj gušt.
Sent from my iPhone using Tapatalk
cak i kvadratura igra igru kod zvjezdica tako da.... nase sobe su kategorizirane na 3 zvjezdice davnih dana, kao
i vecina smjestaja u mom selu ali danas klima, wi-fi, plazma tv ... itd. ne spadaju u luskuz nego u neku osnovnu opremu...
Mi ćemo opet u Herceg Novi, ma Igalo je za curicu zakon. Ja sam tamo mnoga ljeta provela i obožavam tamo uvijek otići! Sve i na 2-3 dana! Uspomene...![]()
Po meni je cijena od 100 eura abnormalna ali znam da se u Zadru puno ljudi odlučilo iznajmljivati svoje stanove i da su im cijene takve. Moja najveća cijena za najveće srce sezone i za 6 ljudi je 65 eura. Ali ok, nmoje mjesto nije neki Hvar ili tako nešto.
Ali imam i wi-fi i klimu i lcd, kućno kino..sve živo imam, a ni kvadratura nije za baciti. I realno gledajući, mogla bi za srce sezone digniti cijenu za bar 20 eura ali nemam srca, meni je to preseravanje, hebiga
Posljednje uređivanje od Trina : 23.06.2014. at 21:34
Bezveze sam spomenula te zvjezdice, htjela sam naglasiti koliko apartman uistinu sjajno izgleda, a vidim da je i luksuzno namjesten.
Zato i velim, ne treba mi dizajnerski uredjen smjestaj, ali s tako malim djetetom koje non stop puze, hoda, penje se, stvarno ne mogu biti u nekoj rupi ili skucenom prostoru. Da ne govorim da cemo se kretati na relaciji plaza - apartman triput dnevno i da imam mogucnost besplatnog parkinga.
A plaza je bas ono sto nam treba - sljunak i borovina.
Ah, pokusat cu ih direktno kontaktirati, nemam srca dati toliku lovu za apartman...
uf i meni se cini nenormalno 100€ za dvije osobe i dijete :/ ali s druge strane tvoje mi se trina cini premalo
ne znam di si ti tocno i kolike su cijene u tvom susjedstvu ali mozes sigurno bar u sezoni dignit malo cijenu.
ali da, lokacija takodjer diktira cijenu. kazem, ne znam di si ti.
Bome nije
podstranske plaze ni more me nisu odusevili
I da pripomenem za zvjezdice
recimo za 3*, ako je jedna spavaonica, dovoljno je 38 m2 i jedna kupaonica
za 4*, 44 m2, ali i zahod uz kupaonicu
za 5*, 48 m2
U novim objekktima kupaonica mora biti min 4 m2 za 3*, 5 m2 za 4 i 5 m2 za 5*
u starima ne gledaju
vazan je broj rucnika, koliko cesto se mijenjaju (svaki 3. dan za 3*, svaki dan za 5*), isto i posteljina, oprema u kupaonici, kukice, vjesalice, sapuni...
Razlikuju se nocni ormarici, toaletni stolici (obavezno moraju biti), pa ogledalo za cijelu figuru, stolic za odlaganje prtljage...
nasi su toliko toga nadrobili da se ja ziva polomim dok to sve ispostujem... Vani to nije nista tako komplicirano
Je l vam ovdje ok? Meni je
http://www.dalmatia.hr/hr/splitska-r...krilo-jesenice
Dugi rat mi je super: http://www.dugirat.com/turizam
Joj, Dugi rat, Mali rat, Duće...
Dakle; potez od Splita do Omiša.
Meni je tamo grozno.
Prvo zbog ceste. Magistrala prolazi kroz mjesto.
Drugo: more.
Užasno zagađeno.
Zatekla sam se tamo jednom poslije kiše i to je bilo nevjerojatno koliko je smeća i morskih krastavaca more izbacilo na obalu.
Duće ima lijepu pješćanu plažu.
Za klince jako zgodno, ali bez kupanja.
Omiš je zgodan gradić, ali za jedan dan. Ne bih nikad tamo ljetovala.
Makarska rivijera je već sasvim druga priča. Tamo je more čisto, a obala divna
Ali je gužvaaaaaaaaaaaa……
Netko je spominjao Zaton…na prvi pogled je vau, a na drugi…pijesak iritantan, plićak kilometarski, više se nahodaš, nego što se naplivaš, more mutno pa tko voli plivanje i bistrinu mora, nije mu baš neki doživljaj.
Ali, ima hladovinu, lijep pogled, ležaljke, suncobrane, ugostiteljske objekte…
Eto kako smo različiti..meni nema ništa gore od gužve da je ručnik na ručniku što je ispod Ma gdje se cijela dalmatinska zagora spusti na more; a šljunčana plaža u Dućama nikad nije prljava, samo je malo hladnije more jer tamo brzo "padne" sunce. Cijeli život se kupam na tom potezu, a ti sudiš po jednom kupanju.
Posljednje uređivanje od bubica27 : 25.06.2014. at 20:31
Evo za one koji se zapute u Istru a ne vole guzve i za odomir biraju manja mjesta, prirodu i osamu meni je ovo super.http://rakalj.com/batina/prirodna-ba...a-i-uvale.html
Zivim na moru imam do plaze 10 min. hoda ali kad god mogu odem do tamo iako mi je bar 40 min. autom udaljeno.
što se tiče svih ovih destinascija koje spominjete, ja kao rođena na moru i koja na njemu živim cijeli život ne znam što bih nekome preporučila. svi mi imamo neka svoja mjesta koja preferiramo i koja su nam iz nekog razloga draga. živim u zadru, ali zadarske plaže koristim samo van sezone za šetnje s psomnikad mi ne bi palo na pamet ovdje se kupati. kao dijete sam se možda par puta utoćala na kolovarama i boriku. moja djeca isto tako. za pravo guštanje u moru i ljetu uvijek biram otok. ali znam da masa ljudi, pogotovo tko ima malu djecu bira "pitomija" mjesta. pogotovo stoga što na ovom mom otoku nema doslovno ništa osim mora i sunca. o doktorima, ljekarni ili tržnici može se samo sanjati ili se voziti do šibenika. ali moja najljepša ljeta su bila upravo tamo.
znam kad čovjek plaća da su i kriteriji veći, a u kriterije ne volim ulaziti. pogotovo sam izašla iz moda ljetovanja s klincima. znam da mi je onda bilo puno kompliciranije. sad kako smo mm i ja sami odemo i do drugih odredišta. ovisno o društvu s kojim idemo.
prošlo ljeto smo bili s ekipom tjedan dana usred sezone na čiovu i pozitivno sam se iznenadila. nije bilo gužve, cijene su bile pristojne, a i more je bilo prilično čisto. uvijek si mogao naći svoj kutak hladovine iako ja uglavnom ne idem na kupanje prije 18 sati. malo su mi na početku smetali avioni koji svako malo polijeću s obližnjeg aerodroma, ali brzo sam navikla. pretprošlo ljeto smo bili u makarskoj i baškoj vodi i iskreno mi se nije toliko svidjelo. previše ljudi za moj ukus, cijene su bile jako visoke i sve je nekako drugačije od mog otoka i onog prostranstva oko mene. ovdje sam imala osjećaj da će me svako malo biokovo poklopiti.
zato kažem, sto ljudi, sto ćudi. uglavnom, uživajte narode di god da odeteživot je prekratak....
Posljednje uređivanje od Bodulica : 25.06.2014. at 20:54
Naravno da svatko ima svoj ukus.
Ja sam momentalno na Unijama.
Bez automobila, novina, televizije, tržnice, doktora...
Ovdje sam s troje djece, od čega jedno kroničar i tri psai mužem.
I uopće me nije strah ničega.
Djeca uživaju u čistom moru i prirodi.
Poslije idemo u Pulu, tamo imamo viksu. Kupamo se u Dugoj uvali koja je tak- tak i u Medulinu koji je meni koma, ali klinci vole zbog pijeska i tobogana , a ima i plaža za pse.
I poslije toga idemo u Bol na Braču.
Tamo imamo kuću, zapravo dvije u strogom centru.
More i plaźe su divne, ali imam tri km pješke do plaže u svakom smjeru što nam je isto super jer se našetamo, a i izgubimo koju kilicu hehe.
S jako malom djecom je to nezgodno
Eto tako izgleda naša ljetna jadranska turneja.
i da se nadovežem još na Optimist. ove plaže tipa zaton su baš za malu djecu. ali nama odraslima teško da će tamo ikad biti neki gušt za kupanje. mi smo bili par puta kad su moji bili mali i meni je taj pijesak i kilometarski plićak toliko došao preko glave da sam ubuduće odbijala svaki poziv tamo. a imali smo vezu za ući bez da platimo. djeci je jednako lijepo bilo i na kamenim škrilama i dubokom moru. a moraš ih paziti i tamo i vamo dok su neplivači. plićak daje neku prividnu sigurnost i onda se čovjek nekad i previše opusti pa dođe do belaja. hoću reći, kad si s malim djetetom na moru moraš biti atento cijelo vrijeme pa makar se radilo o 20 cm dubine.
sad sam guglala i vidim da se ne radi o prviću. ali sve je to slično![]()
Mi imamo vikendicu u okolici Zadra i nismo pronašli plažu koja nam je nešto posebno dobra. Zato smo svaku večer u Zadru, grad je predivan(Bodulice, tko zna koliko puta smo se srele, osim ako tada nisi na Trećiću
).
Makarska rivijera i konkretno sama Makarska mi je do mojih 20-tih bila najdivnije mjesto za ljetovanje (more, plaža, izlasci)…sad mi ta prevelika gužva smeta.
Ono što je MM-u i meni stvarno po guštu je Hvar i to Stipanska plaža i Palmižana (puuuuno bolja nam je Stipanska).
S klincima je stvarno teže odabrati mjesto za ljetovanje.
Ja recimo obožavam jadriju jod šibenika. Ovako Sad Kad gledam za djecu je ok ali ne znam baš da bih platila da dođem. Plaže su betonirane, more je neke prosječne čistoće, nema neke zanimacije osim jednog igrališta i 4 birtije, ali Meni je To omiljeno jer sam tu odrasla.
Iskreno, da plaćam smještaj, ne bih nigdje na potezu od Trogira do Omiša.
Šljunčana plaža u Dućama je super, a za one koji vole pijesak (ja ne!) dobra je i pješčana.
Plaže u Krilu Jesenice su ok, ali magistrala prolazi direktno iznad glave.
O gužvi Split - Omiš ne treba ni pričati. To je jedini razlog što ne idem u Lokvu Rogoznicu, koja je isto super (netko je već pitao).
Omiška i makarska rivijera su zaista posebni. Moj favorit su Brela i Primošten (znam da je dosta skupo).
Ne placam ni ja smjestaj
Mozda mi je zato tako dobro i nista me ne smeta![]()
bodulice a jesi izabrala najgore s makarske rivijereodnosno tamo di je najveca guzva. ja se prva nebi tamo okupala, a pred nosom mi
Ja sam odrasla na Lošinju i njegove plaža nemogu usporediti sa nijednom,nevolim gužve i uvijek smo išli tamo gdije nema furesta gdije je domaća klapa.Susak i Unije su mi super za odmor duše i tijela.Tanči na kojeg kronicara misliš VM možda,inače nemoj tako ima tamo malo više ljudi .
Meni je kao klinki ostala Jelsa na Hvaru u lijepom sjecanju...
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Vidim da nitko ne spominje Sv.Filip i Jakov, mi smo tamo bili 2 godine i trebali bi ici opet ove. To je odmah kod Biograda, moze se pjesice prosetati. Osobno mi je Biograd bolji ali dosta skuplji pa se zadovoljavamo ovime. Apartman nam je odmah kod plaze, auto je parkiran i ne diramo ga, osim ako nam se ne da pjesaciti do Biograda. Ima Konzum, trznicu, ljekarnu, puno sadrzaja i kafica na plazi. Plaza je jako dugacka i raznolika, ima dio sa stijenama, pa pjescani pa beton. Super mi je sto ima igraliste bas na plazi. Jedino nema hlada pa se treba imati suncobran ili sator. Apartman placamo 55eura/dan za nas cetvero. Ima dnevnu sa kuhinjom i jos malim prostorom gdje je dodatni lezaj, spavacu sobu, kupaonicu i balkon. Nama ok. I navecer je dosta zivo, ima se gdje za prosetati, cesto su nekakve manifestacije, sasvim je ugodno...a i cijene su po kaficima i slasticarnama sasvim ok.
Ja sam prošla jako puna mjesta, a najviše otoka (skupila bi se velika brojka kad bi ih prebrojavala) i teško mi je izdvojiti najbolje mjesto za ljetovanje, ali najveći mi je gušt doploviti brodom na neki otok i onda ga uzduž i poprijeko obići. Ovo ljeto idemo na Brač, zadnji put sam tamo bila jako davno , no onda sam bila s većim društvom pa se nismo micali iz mjesta u kojem smo odsjeli. Zato ću to sve ove godine nadoknaditi, ako me pubertetske mušice ne ometu u tome
![]()
Posljednje uređivanje od larmama : 25.06.2014. at 22:48
@larmama- imamo iste planove![]()
Auuu,sory,dojila sam malog i nekako sam pročitala onako letimicno,od uzbuđenja,ma ne sekiraj se posporodni hormoni.Mislila sam na kronicara novinara koji živi dolje i poznam ga,nas nema veze baljezgam...
Ja sam redovan gost na potezu između St i Omiša. Kvaka je da treba poznavati taj kraj i onda lako pronađeš super plaže. Neznam koliko bi mi bilo baš dobro ljetovati tu,ali ovako svako par dana za kupanje mi odgovara. Za ljetovanje ja biram Vis. Cijeli otok mi je jednostavno savršen.
gotovo cijeli život ljetujem u Pakoštanima, ima nekoliko plaža a uglavnom su pješčane. More je kristalno čisto. Kako nama nije problem sjesti u auto tako znamo često otići i do Draga gdje ima lijepa plaža. Sadržaj za klince.. parkić, manji aqua park, trambulini, jahanje, autići, vlakić koji vozi kroz mjesto.
Cijene apartmana se kreću od 45 - 70 € ovisno tko što želi.
Mi smo isto dosta otoka i obale prošli i najčišće more mi je bilo na Korčuli. Odsjeli u Račišću, nadomak Korčule. Proputovali cijelu Korčulu, Pelješac i ostale otoke. Tada još nismo imali dijete, pa nam je takav tip ljetovanja bio super.
Zadnjih par godina smo na Lošinju, prošle smo bili u 9 mjesecu u Artatoreu (nadomak Velog Lošinja). E to mi je mjesto za odmoriti mozak. Plaža kamenje, ima mol, ima tuš na plaži, a najbolja stvar je što je u pozadini plaže lijepi park (tobogan, boćalište, ljuljačke...) i to sve u borovoj šumi. Cijelo mjesto nema niti kafić, često smo bili sami na plaži. Istina da se radi o 9 mjesecu, ali bi čovjek očekivao malo prometa... Imaju 2 restorana koji rade tek od 6 popodne. Ma milina za dušu odmoriti. Ima mali dućan i kiosk na plaži. To je to. Blizu (mora se autom) je Mali i Veli Lošinj, pa se tamo može u nabavku, navečer u izlazak...
Na potezu od Splita do Omiša more definitivno nije zagađeno.
Megistrala je iznad plaže i gužve su tu (u neka doba dana).
Svejedno, dok smo u Splitu, jako se rado kupamo na tom potezu, mi i hrpa Splićana.
Mi obično krenemo iz Splita između 8 i 10, a vraćamo se negdje do 16 sati. Tako nema gužve ni u jednom smjeru. Ali predvečernja prometna gužva je stvarno ubitačna.
mi smo bili na potezu između Račišća i Korčule, bliže Korčuli
e, a mi se dok nismo na godišnjem, kad kvarner zamjenimo s dalmacijom, vikendom kupamo - ovdje. meni najljepša plaža![]()