Pokazuje rezultate 1 do 50 od 305

Tema: koje ipak odrediste za ljetovanje odabrati?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kod mene nije problem doći u bilo koji sat , ako je apartman prazan možeš doći ranom zorom... ali najčešće je apartman popunjen
    i oni koji su unutra moraju izići do 10 sati , treba mi 2 sata da očistim i promjenim posteljinu , dakle oko podne se može unutra .
    Klasika je da bi svi došli na dan dolaska što ranije , a akd idu doma da bi ostali što duže , ja to omogućim izvan sezone , ali kad je
    u sezoni razmjena , jednostavno fizički nije moguće .

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Identično i kod mene. Ako mi gosti ne odlaze isti taj dan onda mi je svejedno kad će drugi doći. Ako jedni odlaze a drugi dolaze, isto do 10 moraju izaći a oko podne drugi ulaze.

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj sanja77 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja uvijek preporučam Punat na Krku, plaže, šetnica, ne moraš koristiti auto, predivni parkovi, fantazija.

.
    sanja a gdje se kupate u puntu? mi smo najvise od svih destinacija bili na krku, ako vec ne ljetovali, onda bar na jedan dan napravili izlet tamo. i uvjek stanemo u puntu, ali osim one gradske plaze koja me se uopce nije dojmila, druge nisam vidjela..

magriz, kad smo mm i ja bili cura i decko stalno smo ljetovali na dugom otoku (saliju) jer njegov ujak tamo ima kucu, al to mi nije destinacija za ici s djecom, bar ne dok su mali.
    a telascica mi se zamjerila jer smo se nahodali do tamo po najvecoj vrucini a ja bas nisam osoba za duge setnje..
    inace je dugi otok prekrasan, netaknuta priroda i jako malo turista..
    Posljednje uređivanje od Evitta : 26.06.2010. at 20:43

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Evitta prvotno napisa Vidi poruku
    magriz, kad smo mm i ja bili cura i decko stalno smo ljetovali na dugom otoku (saliju) jer njegov ujak tamo ima kucu, al to mi nije destinacija za ici s djecom, bar ne dok su mali.
    a telascica mi se zamjerila jer smo se nahodali do tamo po najvecoj vrucini a ja bas nisam osoba za duge setnje..
    inace je dugi otok prekrasan, netaknuta priroda i jako malo turista..
    sali su, nazovimo to, industrijsko ribarsko mjesto. bar bilo nekad
    i definitivno sali nisu moj izbor
    u telašćicu možeš s autom skroz do karaule, ali do slanog jezera moraš pješke (max30ak min)
    a da li je za malu djecu :?
    ja sam tamo svake godine od mojih 9mj, pa tako i s mališom...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Evitta prvotno napisa Vidi poruku
    sanja a gdje se kupate u puntu? mi smo najvise od svih destinacija bili na krku, ako vec ne ljetovali, onda bar na jedan dan napravili izlet tamo. i uvjek stanemo u puntu, ali osim one gradske plaze koja me se uopce nije dojmila, druge nisam vidjela..

..
    Trebaš ići na Buku - to ti je kraj (a meni početak) šetnice i nakom toga imaš prekrasnih plaža, malih uvala koje se protežu kilometar i više. Nakon njih imaš Acapulca kamp i nakon toga uvale dostupne samo brodom, ali su stvarno predivne

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj dalmatinka prvotno napisa Vidi poruku
    Kod mene nije problem doći u bilo koji sat , ako je apartman prazan možeš doći ranom zorom... ali najčešće je apartman popunjen
    i oni koji su unutra moraju izići do 10 sati , treba mi 2 sata da očistim i promjenim posteljinu , dakle oko podne se može unutra .
    Klasika je da bi svi došli na dan dolaska što ranije , a akd idu doma da bi ostali što duže , ja to omogućim izvan sezone , ali kad je
    u sezoni razmjena , jednostavno fizički nije moguće .
    Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Identično i kod mene. Ako mi gosti ne odlaze isti taj dan onda mi je svejedno kad će drugi doći. Ako jedni odlaze a drugi dolaze, isto do 10 moraju izaći a oko podne drugi ulaze.
    Moji iznajmljuju od kad ja znam za sebe i uvijek je tako da ljudi žele što više iskoristiti i prvi i zadnji dan. Meni je to skroz normalno. Stvari moraju biti vani do 10, kako bi se moglo očistiti za sljedeće goste, ali kod nas uvijek mogu ostaviti stvari, pa ih pokupiti navečer kad kreću. Mogu ostaviti i auto, da ne plaćaju parking. I mi kad idemo na skijanje, volimo iskoristiti sve dane.

Citiraj sanja77 prvotno napisa Vidi poruku
    Trebaš ići na Buku - to ti je kraj (a meni početak) šetnice i nakom toga imaš prekrasnih plaža, malih uvala koje se protežu kilometar i više. Nakon njih imaš Acapulca kamp i nakon toga uvale dostupne samo brodom, ali su stvarno predivne
    tzv. čajnu
    i još X na predivne uvalice prema staroj baški dostupne samo brodom. stvarno se isplati bar jednom platiti da vas netko odveze na neku od tih plažica. mislim da se može rentati taxi boat, znam da se u krku može.

nela37 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Evo mi se vratili iz Makarske i stvarno je bilo predivno, apartman blizu hotela Dalmacija, znači centar blizu, šetnica uz more kilometarska,plaže šljunak + pijesak, hlada ko u priči , sadržaja svakakvih, od kafića, parkića, luna parka,itd. ( moj Filip, 2 god. obožava ići na kavu , do nas pedijatr. ordinacija, ma divota......jedino mislim da nije za ići u 8mj. jer je velika gužva, ali sve uvjete zadovoljava, jer i mi upravo tražimo sve to, tako da sam sad na sto muka kuda ići u 8 mj ???
    Bili u Brelima , ali tamo ne bi išla s djetetom, jer stvarno moraš imati sreću naći apartman koji nije na brdu....

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj nela37 prvotno napisa Vidi poruku
    Bili u Brelima , ali tamo ne bi išla s djetetom, jer stvarno moraš imati sreću naći apartman koji nije na brdu....
    Svake godine tek zadnji čas odlučujemo kad ćemo na more jer nam je zbog posla nemoguće znati prije i uvjek smo nešto našli tik uz obalu,
    ja ti samo tražim da je ulica Obala bb. Dalje od toga niti u ludilu jer to znači bar tristo stepenica ..., ajde nije da mi nebi dobro došlo, ali ne hvala.
    Ima i lijepo novo uređenih apartmana, ali nabasa se i na neki stariji,
    ali u globalu je ok.
    Ajde prošle godine smo izbjegli Brelu i nastradali sa smještajem , zato ćemo se u slučaju odlaska na more ove godine sigurno vratiti na Brelu i to u prve redove. I dolje uz more imamo sve, konzum, restorane, novo dječje igralište uz more, pošta, tisak, prirodan hlad, a manje je mjesto nije ono grad da muzika trešti ili disko, onak sasvim ok. Jest da nije savršeno, ali one neke moje osnovne kriterije zadovoljava.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mi smo se upravo jučer vratili iz rovinja, turističko naselje amarin. bili u apartmanu 4zvjezdice plus polupansion, za djecu besplatno, primaju pse, platili preko agencije na 6 rata. mislim da oni još imaju neku akciju 30 posto popusta za početak srpnja, treba vidjeti. mi smo jako zahtjevni i grintavi, ali ovo nam je odgovaralo savršeno. kad je kod amarina vjetrovito i nemirno treba desetak minuta šetnje uz more do druge uvale gdje je mirno uvijek, ima puno prostora, šume, blizu je predivan rovinj do kojeg vozi taksi brod koji je odličan i povoljan, usluga je besprijekorna, cijene čak ne previsoke, čisto, puno hlada, hrana solidna. imali smo vrijeme koje baš ne priželjkuješ na ljetovanju ako si tip koji visi na plaži. mi nismo takvi, volimo laufati, bili u areni, gledali mumije u vodnjanu, penjali se na zvonik svete eufemije, gledali u rovinju zgodne kubance na koncertu na rivi. nema seljačije i grdog gledanja, nisam često u istri ali mi je drago da smo je odabrali ove godine. isto svuda idemo, svake godina drugo mjesto, i ovo je visoko na ljestvici. doduše, noviji dio treba gledati, neobnovljene sobe su malo klaustrofobične

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj morska prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo se upravo jučer vratili iz rovinja, turističko naselje amarin. bili u apartmanu 4zvjezdice plus polupansion, za djecu besplatno, primaju pse, platili preko agencije na 6 rata. mislim da oni još imaju neku akciju 30 posto popusta za početak srpnja, treba vidjeti. mi smo jako zahtjevni i grintavi, ali ovo nam je odgovaralo savršeno. kad je kod amarina vjetrovito i nemirno treba desetak minuta šetnje uz more do druge uvale gdje je mirno uvijek, ima puno prostora, šume, blizu je predivan rovinj do kojeg vozi taksi brod koji je odličan i povoljan, usluga je besprijekorna, cijene čak ne previsoke, čisto, puno hlada, hrana solidna. imali smo vrijeme koje baš ne priželjkuješ na ljetovanju ako si tip koji visi na plaži. mi nismo takvi, volimo laufati, bili u areni, gledali mumije u vodnjanu, penjali se na zvonik svete eufemije, gledali u rovinju zgodne kubance na koncertu na rivi. nema seljačije i grdog gledanja, nisam često u istri ali mi je drago da smo je odabrali ove godine. isto svuda idemo, svake godina drugo mjesto, i ovo je visoko na ljestvici. doduše, noviji dio treba gledati, neobnovljene sobe su malo klaustrofobične
    obožavam rovinj..iako smo mi za hotelski smještaj i ako bog da ćemo u Eden, ali baš kako kažeš, imaš kaj raditi, svi su ljubazni, ima šuma hlada..preporučam..

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Naisla sam na netu na apartmansko naselje all inclusive Sagitta u Lokvi Rogoznica iza Omisa cini mi se ok, cekam ponudu da mi posalju. Da li je netko bio tamo?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •