-
mi smo se upravo jučer vratili iz rovinja, turističko naselje amarin. bili u apartmanu 4zvjezdice plus polupansion, za djecu besplatno, primaju pse, platili preko agencije na 6 rata. mislim da oni još imaju neku akciju 30 posto popusta za početak srpnja, treba vidjeti. mi smo jako zahtjevni i grintavi, ali ovo nam je odgovaralo savršeno. kad je kod amarina vjetrovito i nemirno treba desetak minuta šetnje uz more do druge uvale gdje je mirno uvijek, ima puno prostora, šume, blizu je predivan rovinj do kojeg vozi taksi brod koji je odličan i povoljan, usluga je besprijekorna, cijene čak ne previsoke, čisto, puno hlada, hrana solidna. imali smo vrijeme koje baš ne priželjkuješ na ljetovanju ako si tip koji visi na plaži. mi nismo takvi, volimo laufati, bili u areni, gledali mumije u vodnjanu, penjali se na zvonik svete eufemije, gledali u rovinju zgodne kubance na koncertu na rivi. nema seljačije i grdog gledanja, nisam često u istri ali mi je drago da smo je odabrali ove godine. isto svuda idemo, svake godina drugo mjesto, i ovo je visoko na ljestvici. doduše, noviji dio treba gledati, neobnovljene sobe su malo klaustrofobične
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma