Pokazuje rezultate 1 do 50 od 305

Tema: koje ipak odrediste za ljetovanje odabrati?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Sardinija je poznata turisticka destinacija, ne moras ti na isti nacin putovati kao i mi.

I to ti je ogroman otok, sa svoje 4 regije, sa aerodromima, sa bolnicama koje su vece i opremljenije nego npr. bolnica u Dubrovniku, Splitu, Puli, hitnom pomoci, apotekama, itd.
    I plazice nisu bas tako malene :D (osim u nacionalnim parkovima, ali zapravo se u nacionalne parkove zato i ide - radi turizma koji nije masovan i uzivanja u prirodnim ljepotama).

Turisticke destinacije granice od onih u kojima borave multimilijarderi (zapravo je Aga Khan doveo trendsetere na Smaragdnu obalu - Costa Smeralda, npr. Porto Cervo, arhipelag La Maddalena) do normalnih destinacija (hocu reci sa uobicajenim talijanskim cijenama) poput Cala Gonone, Santa Teresa della Gallura, Stintino, Villasimius, Orosei, Santa Margherita di Pula, itd.

Mi se ovako osjecamo savrseno sigurno - uvijek znam gdje sam, poznajem jezik, imam njihovu zdravstvenu zastitu (zapravo, Sardinija meni nije inozemstvo, buduci da zivim u Italiji), volim djirati i istrazivati, i idem mirno. Ne idem sa stavom "ne daj Boze da se nesto desi" (da mi je to stalno u glavi, vjerojatno bih onda birala plazu ispred kuce!)

Ono: izaberes si destinaciju koja ti se svidja po onome sto si vidjela/procitala/cula i koja ima sve ono sto je tebi neophodno. Nadjes si smjestaj i rezerviras ga. Uzmes si putno i zdravstveno osiguranje. I ides. Na isti nacin na koji bi isla na recimo neki dalmatinski otok.
    Ako si nesigurna sama si sve to organizirati, onda postoje turisticke agencije koje se time bave.

Nemoj se ljutiti sto "branim" Sardiniju, mozda me malo zasmetao ton u stilu "ne znas di si-nema medicinske zastite-iza hozntregera-itd.". I vjerujem da se prije takvih komentara potencijalna destinacija ipak treba prvo prouciti, pa onda donijeti upuceni zakljucak "uf, tamo ne idem".

Naravno, na svakome ostaje da putuje na nacin na koji zeli i na koji se osjeca siguran za sebe i za svoje dijete.

Ti i ja jednostavno putujemo na razlicite nacine.
    Totano si me krivo shvatila, da tako mislim ne bi ni rekla onu zadnju,..dobra destinacija za ići s mužem. Dakle svakako mi imamo drugačiji način putovanja, očito jer ja s 2,5 godišnjakom nemrem zamisliti obilaske gradova, plaža, i inoga u sezoni ljeta, i 100 stupnjeva vani, također nisam sklona otocima i plažama do kojih dolaziš cipelcugom ili ovisiš o tome kada će doći brodić i vratiti te doma/hotel, i to ne volim, ne zato jer je to Sardinija nego to ne radim ni ovdje, dok nismo imali J., raj nam je bio Hvar, skrivene uvale, Vis, Korčula, nije bilo bitno..e sada s djetetom, razmišljam u drugom smjeru. Ofcourse ima različite djece, moje svakako nije za avanturizam a niti za ovakvo masovno kretanje, ja tražim resort di ima plaža, di ima dječjih sadržaja, park, igraonice, plaža i bazeni dostuoni djeci i cvilizacija naravno, tako on vidi svju zabavu i tako se ja najbolje osjećam. Radi toga sam spremna potegnuti i van lijepe naše, ali sve ovo kaj si ti rekla zvuči super..samo na žalost ne za nas. To nikako nije vrijeđanje Italije, tebe, tvojih stavova, načina i sličnog. Ja ionak nisam avanturist ali mi se Sardinija sviđa i naišla sam na neke resorte koji mi se čine ok zato sam te pitala za savjet jer sam mislila da si bila u tom smjeru. no hard feelings pls-

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

No hard feelings, naravno

Citiraj marka99 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ionak nisam avanturist ali mi se Sardinija sviđa i naišla sam na neke resorte koji mi se čine ok zato sam te pitala za savjet jer sam mislila da si bila u tom smjeru. no hard feelings pls-
    Recimo (iz faze prije E) mogu ti preporuciti Ata Tanka Village kod Villasimiusa (http://www.fastbooking.com/hotel/ITI...age-resort.htm).
    I u tom slucaju letis avionom za Cagliari.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    No hard feelings, naravno

Recimo (iz faze prije E) mogu ti preporuciti Ata Tanka Village kod Villasimiusa (http://www.fastbooking.com/hotel/ITI...age-resort.htm).
    I u tom slucaju letis avionom za Cagliari.
    pogledala sam, zgodno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •