-
koje ipak odrediste za ljetovanje odabrati?
evo da pocnem, mi svake godine idemo na drugo mjesto ljetovati, i jos dosad nisam nasla nijedno mjesto koje bi zadovoljilo sve moje uvjete. naravno da ako imas svoju kucu ili rodbinu na moru da neces cjepidlacit, al ako vec placas..
prije dok nismo imali djecu su mi te neke stvari bile nebitne, al sad vec par godina vidim da nikako ne odaberemo "ono pravo".
uglavnom, lijepo bi molila mame koje su bile na vise mjesta s djecom, da pomognu u odabiru ako sljedeci opis odgovara upravo njihovom mjestu ljetovanja..
-znaci, u obzir dolazi prvenstveno apartmanski smjestaj (ne neki preskupi, znaci normalne cijene i normalni apartmani) koji se nalazi u blizini plaze, tako da auto lijepo parkiras i ne diras ga za vrijeme ljetovanja. isto tako da naselje nije na nekom brijegu il uzbrdici (imali smo i toga)
-plaza- da je ravna, sljuncana, da ima mjesta, da je postepen ulaz u more i da je u plicaku ili pijesak ili sitni sljunak tako da djeca mogu sama ulazit, da mogu sjedit u plicaku i igrat se, puzit, a ne da je neko ostro kamenje, jezinci, alge..
prirodni hlad po mogucnosti, al nije tako bitno jer imamo suncobrane i satorcic a ionako poslije 11 idemo u apartman na spavanac i slaganje rucka..
-da u neposrednoj blizini plaze nije marina il vezivanje brodova, tj da je more sto je moguce cisce
-da je to neko vece mjesto (ne mora nuzno biti grad) tako da imas na raspolaganju vise ducana, trznicu,ljekarnu, da se imas kamo navecer prosetat i vidjet nesto. ili bar da je neki veci grad/mjesto u blizini (5-10 min autom)
eto ja mislim da nisam prezahtjevna, al te neke stvari jednostavno ne mozes znati dok preko neta/kataloga odabires destinaciju, a preko telefona ce vlasnici apartmana svasta napricat samo da dodes..
pa lijepo molim vase prijedloge..
i nadam se da sam otvorila temu na dobrom podforumu..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma