Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: gdje naći šator za djecu

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno gdje naći šator za djecu

potreban mi je za rođendanski poklon-šator za djecu,pa ako netko zna gdje ih ima neka mi pomogne!

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ima nešto u Interšparu i u TL. Mislim da sam u TL videla Ben ten. I da mislim da ima i u One2play-u isto. To su oni mali šta stane 1-2 djece unutra.

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja sam jučer u Merkatoru vidjela jedan takav al mi se nije dopao jer nije platneni

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo, ima u Kiki nešto: http://www.kika.com/hr/katalog/m/dje.../dje-ji-sator/

Nisam sigurna da je ovaj platneni, ali za van/dvorište može biti ok.

Kad su moji bili sasvim mali, nismo mogli naći dječji šator, pa smo kupili pravi igloo za odrasle. Eno ga u vikendici, služi i dan danas, a dečki ga već godinama sami sastavljaju i postavljaju.

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

to uopšte nije loša ideja, kupiti pravi pravcijati šator i nekim ga detaljima ukrasiti da bude "dječiji", zasad, a kasnije po potrebi, super ideja, razmisliću i ja o tome :D

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

cure, koliko ste plaćale te šatore?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Nataša,Sarajevo prvotno napisa Vidi poruku
    to uopšte nije loša ideja, kupiti pravi pravcijati šator i nekim ga detaljima ukrasiti da bude "dječiji", zasad, a kasnije po potrebi, super ideja, razmisliću i ja o tome :D
    Taj pravi standardni igloo za 2 osobe koštao je 70 kn. Kupili smo ga kad i vikendicu (djeca su imala 2 i 3 godine, a vidi u potpisu koliki su sad...). Šator je uredno u upotrebi sve te godine. Nije mu apsolutno ništa.

Uz šator moji koriste i kampersku deku (plastificirana s jedne strane) da se mogu izležavati na travi i ispred šatora. Samo čekam kad će tražiti da i prespavaju u njemu...

Nismo ga ukrašavali, ali to je odlična ideja, pogotovo za manju djecu.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

našla sam danas u mercatoneu,70 kn, ima ih i šarenih sa nekim dječjim slikama ali oni su 170 kn,pa ako nekoga zanima da zna gdje može pronaći

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •