potreban mi je za rođendanski poklon-šator za djecu,pa ako netko zna gdje ih ima neka mi pomogne!
potreban mi je za rođendanski poklon-šator za djecu,pa ako netko zna gdje ih ima neka mi pomogne!
Ima nešto u Interšparu i u TL. Mislim da sam u TL videla Ben ten. I da mislim da ima i u One2play-u isto. To su oni mali šta stane 1-2 djece unutra.
ja sam jučer u Merkatoru vidjela jedan takav al mi se nije dopao jer nije platneni
Evo, ima u Kiki nešto: http://www.kika.com/hr/katalog/m/dje.../dje-ji-sator/
Nisam sigurna da je ovaj platneni, ali za van/dvorište može biti ok.
Kad su moji bili sasvim mali, nismo mogli naći dječji šator, pa smo kupili pravi igloo za odrasle. Eno ga u vikendici, služi i dan danas, a dečki ga već godinama sami sastavljaju i postavljaju.
to uopšte nije loša ideja, kupiti pravi pravcijati šator i nekim ga detaljima ukrasiti da bude "dječiji", zasad, a kasnije po potrebi, super ideja, razmisliću i ja o tome :D
cure, koliko ste plaćale te šatore?
Taj pravi standardni igloo za 2 osobe koštao je 70 kn. Kupili smo ga kad i vikendicu (djeca su imala 2 i 3 godine, a vidi u potpisu koliki su sad...). Šator je uredno u upotrebi sve te godine. Nije mu apsolutno ništa.
Uz šator moji koriste i kampersku deku (plastificirana s jedne strane) da se mogu izležavati na travi i ispred šatora. Samo čekam kad će tražiti da i prespavaju u njemu...
Nismo ga ukrašavali, ali to je odlična ideja, pogotovo za manju djecu.
našla sam danas u mercatoneu,70 kn, ima ih i šarenih sa nekim dječjim slikama ali oni su 170 kn,pa ako nekoga zanima da zna gdje može pronaći