Može li mi ko reći kakva su vaša iskustva sa ovim kolicima?
Da li se autosjedalica može odmah koristiti za izlazak iz bolnice npr.?
Recite mi par stvari o njima, jer su uputstva veoma skromna....
Može li mi ko reći kakva su vaša iskustva sa ovim kolicima?
Da li se autosjedalica može odmah koristiti za izlazak iz bolnice npr.?
Recite mi par stvari o njima, jer su uputstva veoma skromna....
ja sam kupila ta kolica (zelena),no još ih nismo sklopili.
jedino ti mogu reći da je sjedalica napravljena prema EU standardima i da je pogodna za izlazak bebe iz rodilišta.
za ostalo ti javim kad ih sklopimo,baš smo ih planirali danas ili sutra sklopiti.
I mi smo kupili ta kolica,2u1-kolica i autosjedlica.Još ih nismo isprobali jer maleni kasni već 5 dana.Malo smo se zeznuli što nismo odmah uzeli 3u1,pa smo naknadno naručili košaru.Beba može iz rodilišta u sjedalici(sigurno idete doma s autom,znači da mora biti u sjedalici),ali nije preporučljivo da provede više od sat vremena u njoj,to se odnosi na bebice mlađe od 3 mjeseca dok im kičmica ojača.Obzirom da mi s našim malenim želimo u duge ljetne šetnje uzet ćemo još i košaru da možemo biti sigurni da je bebač dobro.
evo konačno mi isprobali kolica i mogu ti reći da su ZAKON!!!
Ne žalim ni lipe.lagana,funkcionalna,čak je i moj muž koji je bio skeptičan prema njima zadovoljan. u košari mi beba spava preko dana u dnevnoj sobi,nosiljka je super lagana za nositi,kaj da ti još velim...sve u svemu PREPORUČAM!
ja ih kupila u 5mj i cijena je bila 1990.00kn bila su na akciji. prov jerit ću ti kolko su sad pa ti napišem
nema više cijene na njihovoj stranici,nazovi u adax baby centar pa pitaj...
budem. anyway thanks i uživaj sa curkom
u KIKI je 50% snižena auto sjedalica maxi cosi-ovo je podatak za zimske bebe kojima ne trebaju još kolica samo nosiljka i autosjedalica u jednom
zvala Adax, više ih ne drže. od prije mjesec dana![]()
šteta,valjda su zato i bila tak snižena...
kolica još uvijek (istina, samo par) ima u Adaxu u Dubravi
Adax ima u Sesvetama na katu Millenium centra - nasuprot Getroa. Ima jako jako dobru ponudu.
Ima ih u Adaxu, Plebani 3u1 2550 kn. Danas su došla. Ja ih idem sutra kupiti.
Ima li još netko kakva iskustva s tim kolicima?
Podižem malo temu..... možete li vi koje ste kupile ova kolica napisati dojmove nakon korištenja, čime ste zadovoljne, a čime niste? Mi smo upravo pred kupnjom kolica i ova su nas zainteresirala prvenstveno zbog cijene, a djeluju kvalitetna....
Jesu li kotači gumeni ili plastični na ovim kolicima?
kolica su zakon! kotači su ti gumeni,kolica su praktična,lagana,imaju 3 položaja,kad se sklope stanu i u najmanji gepek,prala sam navlake ćak u vešmašini,ma sve u svemu supač! ne žalim ni jedne kune. jedina mala zamjerka je AS jaje,jer je dosta uska,ali to je ipak AS i beba ti neče često i dugo boraviti u njoj...
preporučam!![]()
da i košara je zakon,beba mi bila u njoj čak do 6mj.
Draga Andreja hvala na informacijama! Još samo nešto, imaju li ručke mogućnost podešavanja visine? Meni nije bitno, ali mm ima skoro 2 metra![]()
Posljednje uređivanje od partyka : 16.03.2011. at 14:03
e to ti nema,ali su čak i ručke dosta visoko,a najbolje ti je da odeš u ADAX centar i da ih isprobaš malo furati ko što smo mi,pa ih vidiš uživo...btw moj brat ima 192cm i kad je onak iz fore gurkao kolica s bebom ručke mu nisu bile prenisko,čak ću mu ih i sačuvati za njegovu bebu...![]()
e i još nešto...
ak ih ćeš ih provozati u trgovini nemoj da te pokoleba to što izgledaju labava i slaba,naime kolica treba još kod kuće dobro izmontirati i šarafe pošarafiti jer oni to tamo imaju tek tolko da su sastavljena...
e i još nešto...
ak ih ćeš ih provozati u trgovini nemoj da te pokoleba to što izgledaju labava i slaba,naime kolica treba još kod kuće dobro izmontirati i šarafe pošarafiti jer oni to tamo imaju tek tolko da su sastavljena...