Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Kombinirana ili grupa II

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Kombinirana ili grupa II

Sto je bolje, tj. sigurnije za dijete od 17 kg, staro 3,5 g., kombinirana 9 do 36 kg ili grupa II?

Problem je sto smo imali Roemer grupe I, s kojom smo bili jako zadovoljni i mislila sam malog u njoj voziti do 18 kg, sad ima cca 17, ali AS je bila u sudaru i ne bi se trebala upotrebljavati.
    Imamo Roemer kidfix iz grupe II, mogu ga u njoj voziti, mali ispunjava sve uvjete, ali mi je grupa I bila sigurnija dok jos stane u tu AS bez problema.

U svakom slucaju kupujem jos jednu, jer nam trebaju 2 kom AS.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Kad bi kupila kombiniranu mogla bi koristiti pojaseve ionako samo dok dijete ne dođe do 18 kg, a dobre sjedalice grupe II/III ipak prolaze na testovima u prosjeku bolje od dobrih sjedalica grupe I/II/III. S obzirom na uzrast i težinu djeteta možete koristiti sjedalicu grupe II/III iako bi naravno bilo sigurnije da je u grupi I. Ako želite da vam dijete još koji mjesec ipak ostane u grupi I, možda da probate posuditi od nekoga sjedalicu?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Hvala na misljenju.
    Znam da se pojasevi koriste do 18 kg. Moje dijete dosta sporo dobiva na kilazi, tako da vjerujem da jos cca 6 mjeseci nece imati 18. To mi je ok razdoblje za kupnju kombinirane, a opet puuuuno prekratko razdoblje za kupnju nove kvalitetne AS grupe I, iliti nema se novaca.
    Posuditi nemam od koga. A i posuditi je tesko u ovoj dobi, kad je dosta modela prerasao, npr. MC, koju vec imamo doma.
    Brine me ta manja sigurnost kombinirane, tako da mi je bas tesko odluciti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •