Suzaks, od svega što si napisala, osvrnuo bih se samo na ono što me najviše začudilo:
Fizičkim i mjerljivim metodama dokazivati Božansku silu - meni je doista presmiješno!Dokazivati Božju silu fizički mjerljivim metodama mi ne djeluje strano, s obzirom da su sve mjerljive sile Božje. Nisu li mjerljiva gravitacija i elektromagnetski valovi Božje sile?Lijekovi su ogoljena aktivna tvar bez božanske iskre
Ako si pri citiranim izjavama mislila na Božje sile koje su nam još uvijek izvan mogućnoti mjerenja, ili uopće dokazivanja, ili čak percepcije..... odakle ti pravo tvrditi da je ta sila u homeopatskim pripravcima? Zašto bi Bog ubacio iskru u tvornički proizvedenu promučkanu vodu, koja je proizvedena s jednom jedinom svrhom - sa svrhom zarade, a ne bi u lijekove?
Također, nisam nikada čuo da se može zarađivati na Božjoj sili. Svi koji su tvrdili da prodaju Božju silu (od institucije Crkve, preko bioenergetičara i TV proroka do alkemičara) su u biti varali ljude.
Jer ukoliko Boga smatraš (a vidim da smatraš) omnipotentnim neiscrpnim izvorom ljubavi, kako možeš misliti da će svoju silu koja je svima ponuđena besplatno iz Njegove ljubavi prema ljudima, pakirati u kuglice koje se tvornički proizvode i prodaju za masne novce?