nećaku je u nedjelju 6. rođ, što bi mu mogli kupiti?više stvarno nemam ideje...nije ufuran u školu, pa neke pripremne aktivnosti vezano uz to isključujem, svi ostali prijedlozi su dobrodošli![]()
nećaku je u nedjelju 6. rođ, što bi mu mogli kupiti?više stvarno nemam ideje...nije ufuran u školu, pa neke pripremne aktivnosti vezano uz to isključujem, svi ostali prijedlozi su dobrodošli![]()
Mi smo frendu-skolskom kolegi kupili drustvenu igru "Pomorska bitka" - to je zapravo isto kao ono kad na papiru igras potapanje podmornica, ali ovdje je s ratnim brodovima, podmornicama, zvukovima i stajaznam s cime sve ne.
Drugom frendu, koji je rodjen u lipnju i tek se preselio na more, smo kupili camac (onaj u koji stane jos jedna odrasla osoba, s veslima) - i sad gusta s tatom.
Naj-frendu smo kupili model autica kojeg nije dosad imao (ne mogu se sjetiti o kojem se modelu radilo, ali nije niti bitno - radilo se o necemu sto mu je nedostajalo u njegovoj opseznoj kolekciji).
Eto, nabacujem ideje![]()
neku drustvenu igru, ako voli igrati
karte Mau-Mau
...
Mojeg zanima recimo sve što ima veze s istraživanjem, a nađe se zgodnih i ne-preskupih kompleta u Turbo limaču ili Mulleru.
Nedavno proslavili 6. ročkas... dobio odlični dječji Monopoly, sve kombinacije Legića uvijek kod nas pale, a obožava se igrati i sa Lukinim kućnim čarolijama... vježba trikove ko veliki.
Prijateljima uglavnom poklanjamo ili legiće (do 100 kn) ili neku knjigu (npr. Svijet oko nas- Otkrića, Civilizacije, Istraživanja)
Moj Janko obožava legiće. Ima par modela i iznova slaže po onim nacrtima kaj se dobiju uz njih.
Između ostaloga voli ti transformerse (oni auteki kaj se iz auta pretvaraju u robota).
A primjetila sam i da dosta klinaca iz njegove grupe to voli.
I sad ih već počinju interesirati druđtvene igre...
dobio nedavno sator ben 10, totalni hit, male knjige- više ga ne zanimaju slikovnice, sve vste društvenih igara- gigamic, monopoly, trivial persuit za juniore,tupko lupko, razlicite vrste covjece ne ljuti se, bilo kakve mozgalice, i njemu naj- a meni mrsko- bakugan- u svim oblicima-loptice, casopisi,bojanke...
E da ti bakugani...uf, ali jedna ona loptica košta 5o kn!!
Ja to nisam ni Janku još uspjela kupiti jer mi je besmisleno dati toliko novaca za okruglu plastiku. A ništa pametno iz toga...A i ne može ga zaokupiti tako dugo kao npr. legići. Može toliko dok je kod nekoga pa se s tim igra...
Posljednje uređivanje od ana.m : 22.06.2010. at 23:05
Moja će uskoro 6 godina, doduše curica je, a želje za rođendan su joj: aviončić na daljinsko upravljanje (MM kaže da to nije za malu djecu), oni nekakvi hrčci na baterije koji hodaju po raznoraznim plastičnim tunelima (vidjela na reklami), kolica sa krovićem/kupolom jer vidi po cesti da mame voze bebe u takvima, a ona svog praščića za kojeg glumi da joj je dijete mora voziti u kolicima bez krovića. Mi smo joj kupili CD player-radio. A inače što voli - Lego prije svega, knjige svih vrsta, igrice - to ti je dobra ideja, kupi nekakvu edukativnu igricu za PC.
kostur dinosaura koji se iskopava iz gipsa i slaže, zmaj, kasica, knjiga u kojoj ima prijedloga za svaki dan kroz godinu-kreativno izrađivanje (ne znam kako se zove), lopta, dječji atlas svijeta (bio neki dan u znanju snižen sa 120kn na 36), sat koji je iz gipsa ili kartona i sam si ga oboja,
Imaš u Turbo Limaču. Jedan paketi je bio čini mi se 50-ak kuna...
Tak je bar bilo, a sada već dugo nisam bila u TL i gledala to.
Glede kostura koji se iskopava iz gipsa, preporučam onima s dvoristem, balkon je trebao nekolko pranja za ispiranje, a te crvene prasine danima je bilo posvuda..
iako, kao zabava, to mu je bas bilo fora, vjezbao strpljenje jer se ne daju bas brzo iskopat...