Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: što za 6. rođendan, dečko

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno što za 6. rođendan, dečko

nećaku je u nedjelju 6. rođ, što bi mu mogli kupiti?više stvarno nemam ideje...nije ufuran u školu, pa neke pripremne aktivnosti vezano uz to isključujem, svi ostali prijedlozi su dobrodošli

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo frendu-skolskom kolegi kupili drustvenu igru "Pomorska bitka" - to je zapravo isto kao ono kad na papiru igras potapanje podmornica, ali ovdje je s ratnim brodovima, podmornicama, zvukovima i stajaznam s cime sve ne.

Drugom frendu, koji je rodjen u lipnju i tek se preselio na more, smo kupili camac (onaj u koji stane jos jedna odrasla osoba, s veslima) - i sad gusta s tatom.

Naj-frendu smo kupili model autica kojeg nije dosad imao (ne mogu se sjetiti o kojem se modelu radilo, ali nije niti bitno - radilo se o necemu sto mu je nedostajalo u njegovoj opseznoj kolekciji).

Eto, nabacujem ideje

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

neku drustvenu igru, ako voli igrati
    karte Mau-Mau
    ...

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Mojeg zanima recimo sve što ima veze s istraživanjem, a nađe se zgodnih i ne-preskupih kompleta u Turbo limaču ili Mulleru.

mio-mao avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Nedavno proslavili 6. ročkas... dobio odlični dječji Monopoly, sve kombinacije Legića uvijek kod nas pale, a obožava se igrati i sa Lukinim kućnim čarolijama... vježba trikove ko veliki .
    Prijateljima uglavnom poklanjamo ili legiće (do 100 kn) ili neku knjigu (npr. Svijet oko nas- Otkrića, Civilizacije, Istraživanja)

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Moj Janko obožava legiće. Ima par modela i iznova slaže po onim nacrtima kaj se dobiju uz njih.
    Između ostaloga voli ti transformerse (oni auteki kaj se iz auta pretvaraju u robota).
    A primjetila sam i da dosta klinaca iz njegove grupe to voli.
    I sad ih već počinju interesirati druđtvene igre...

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

dobio nedavno sator ben 10, totalni hit, male knjige- više ga ne zanimaju slikovnice, sve vste društvenih igara- gigamic, monopoly, trivial persuit za juniore,tupko lupko, razlicite vrste covjece ne ljuti se, bilo kakve mozgalice, i njemu naj- a meni mrsko- bakugan- u svim oblicima-loptice, casopisi,bojanke...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

E da ti bakugani...uf, ali jedna ona loptica košta 5o kn!!

Ja to nisam ni Janku još uspjela kupiti jer mi je besmisleno dati toliko novaca za okruglu plastiku. A ništa pametno iz toga...A i ne može ga zaokupiti tako dugo kao npr. legići. Može toliko dok je kod nekoga pa se s tim igra...
    Posljednje uređivanje od ana.m : 22.06.2010. at 23:05

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moja će uskoro 6 godina, doduše curica je, a želje za rođendan su joj: aviončić na daljinsko upravljanje (MM kaže da to nije za malu djecu), oni nekakvi hrčci na baterije koji hodaju po raznoraznim plastičnim tunelima (vidjela na reklami), kolica sa krovićem/kupolom jer vidi po cesti da mame voze bebe u takvima, a ona svog praščića za kojeg glumi da joj je dijete mora voziti u kolicima bez krovića. Mi smo joj kupili CD player-radio. A inače što voli - Lego prije svega, knjige svih vrsta, igrice - to ti je dobra ideja, kupi nekakvu edukativnu igricu za PC.

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

kostur dinosaura koji se iskopava iz gipsa i slaže, zmaj, kasica, knjiga u kojoj ima prijedloga za svaki dan kroz godinu-kreativno izrađivanje (ne znam kako se zove), lopta, dječji atlas svijeta (bio neki dan u znanju snižen sa 120kn na 36), sat koji je iz gipsa ili kartona i sam si ga oboja,

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    oni nekakvi hrčci na baterije koji hodaju po raznoraznim plastičnim tunelima (vidjela na reklami)
    Vidjela sam to uživo, imali su uključeno za pokazivati u One2play-u. Veću glupost u životu nisam vidjela. Svako malo je zastajao jer se zaletio u nešto, i nije mogao dalje.Možda se djeci sviđa, ali ...................
    Posljednje uređivanje od Cathy : 23.06.2010. at 06:54

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Suzizana prvotno napisa Vidi poruku
    kostur dinosaura koji se iskopava iz gipsa i slaže, zmaj, kasica, knjiga u kojoj ima prijedloga za svaki dan kroz godinu-kreativno izrađivanje (ne znam kako se zove), lopta, dječji atlas svijeta (bio neki dan u znanju snižen sa 120kn na 36), sat koji je iz gipsa ili kartona i sam si ga oboja,
    joj hvala vma spasile ste me s idejama, nešto će sigurno od ovoga dobiti.No, nešto što bi njemu možda od svega bilo naj naj (a sigurna sam da nema)je taj dinosaur -kostur koje se slaže..gdje da to nađem i cijena koja je ako znaš?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Imaš u Turbo Limaču. Jedan paketi je bio čini mi se 50-ak kuna...
    Tak je bar bilo, a sada već dugo nisam bila u TL i gledala to.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Vidjela sam to uživo, imali su uključeno za pokazivati u One2play-u. Veću glupost u životu nisam vidjela. Svako malo je zastajao jer se zaletio u nešto, i nije mogao dalje.Možda se djeci sviđa, ali ...................
    Sviđa se i meni, preslatki su.

Glede kostura dinosaura - ne znam ima li ih sada u TL, kad sam ja tražila nije bilo.
    Možda ima kakvih drugih kreativnih setova.

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Glede kostura koji se iskopava iz gipsa, preporučam onima s dvoristem, balkon je trebao nekolko pranja za ispiranje, a te crvene prasine danima je bilo posvuda..

iako, kao zabava, to mu je bas bilo fora, vjezbao strpljenje jer se ne daju bas brzo iskopat...

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ima kostura u TL, ja kupila prošli tj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •