-
savjet za pp i covere
ovako...mislila sam nakon mjesec dana poceti koristiti platnene (par kupila ostatak sivam)
ali....citajuci malo po forumu mislim da cu potrositi onaj prvi paket i nakon toga prijeci na tetre...
e sad...koje covere mi preporucate? tamo negdje iza 9.mj ako mi se platnenopelenastvo svidi mislim dati sveki da mi strika...
a do tad...koje i kakve? (btw. ne mislim koristiti platnene za grad i spavanje)
-
Najbolji coveri ever su mi ME. Ja preferiram Air flow - ti su s drukerima, ali za prematanje s tetrama možda će bolje držati onaj s čičkom, jer se da bolje zategnuti.
-
moze jos neko iskustvo...savjet...
kakve su od flisa? kakve vunene su najbolje...di uopce i po koliko ima za kupiti vuna koja je dobra za covere?
-
Koristimo platnene mjesec i pol dana, "klasične" i u kombinaciji s tetrama, imam cover od pul-a i zna mi ponekad promočiti dok malecki spava, ne znam zašto...
-
Mi koristimo od PUL-a i zadovoljni smo htjela sam probati sa vunenim ali iskreno nisam imala živce za to
-
Osoblje foruma
flis je jako debeo i koristi se uglavnom za noć, tako da ti neće trebati.
vunene su meni genijalne, postoje raznorazne, tanje, deblje, na čičak, na drukere, na navlačenje, štrikane ili šivane od filcane vune... ako sami štrikate, bitno je da bude 100% vuna, a ne neka vuna pomiješana sa sintetikom jer će ta propustiti. i trebaš dobro savladati lanoliziranje.
za tetre mislim da bi trebale neke zaštitne koje dobro stegnu, kako se sve ne bi raspalo. dakle neke koje prianjaju uz pelenu, kao ME gore spomenute. rodine recimo mislim da maju previše lufta za tako nešto, ali možda se i varam. pitaj na onom topiku gdje se previja samo s tetrama
-
meni su flis gacice uvijek propustile, cak ih ni za dnevno spavanje nisam koristila
tetre su mi bile ok dok je dijete samo lezalo, poslije kad se pocnu mrdati, puzati sjediti, ne znam kako bi ja to namjestila da se ne razmota, osim pricvrstiti sa sto ziherica, kao sto su nase mame radile, a ta mi je ideja jos gora u kombinaciji s mrdanjem i puzanjem. postoje neke moderne kopce, al nije mi se dalo komplicirat s tim :lijenaplatnenopelenasica: ... ne treba zanemarit ni cinjenicu da dijete sto je vece to teze lezi na miru dok mu to sve namjestis, ja sam u neko doba prije godinu dana pocela oblacit pelene dok dijete stoji, jer bi odmah pocelo bjezat
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma