Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: MICRONEPHRINE - HITNO!

Iva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno MICRONEPHRINE - HITNO!

Cure, trebam ove kapi za inhalaciju od 10 ml. U mojoj apoteci kažu da firma s kojom oni rade ne može to naručiti, a meni je doktorica na Srebrnjaku rekla da ako neću dnevnu bolnicu neka si sama kupim te kapi, a ja ih sada ne mogu naći!

Kaj da radim??

Jel zna netko od koje firme Srebrnjak i ine bolnice nabavljaju famozni lijek? Bilo kakva pomoć je dobrodošla.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

:shock: whaat, zar se micronephrin ne daje samo u bolnici?

Iva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne znam, ali meni je doktorica rekla da budući da imam inhalator doma, a ne mogu svaki dan dolaziti s njim u dnevnu bolnicu, nek si ga kupim u apoteci na Dolcu.

Međutim, oni to nemaju jer se prestao proizvoditi i sad čekaju drugi zamjenski proizvod koji dolazi tek za 3 tjedna!!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

:shock: E sad moram i ja.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moja pedica mi je rekla da u Klaićevoj inhaliraju s nečim drugim. Njoj nije simpatično to inhaliranje s mikronefrinom pa šalje klince radije u K. Mislim da oni inhaliraju s nekim kortizonskim preparatom. Oni ne izazivaju akutne nuspojave (zbog kojih se mn inhalira u bolnici).

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Bome je Lea i u Klaićevoj na Hitnoj dobila Micronephrine

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi smo trebali ići za laringitis. Na kraju smo završili (u našoj ambulanti) na injekcijama kortizona jer Luka nije htio ni blizu maski.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Lea ga je dobila kad je imala bronhiolitis. Zar u Klaićevoj imaju ORL? Mislim da sam baš na forumu čitala da djecu sa laringitisom iz Klaićeve pošalju u Vinogradsku.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

E sad si me smela - mi nismo otišli, to je bila rezerva za dežurstvo. Možda smo trebali u Vinogradsku, više stvarno ne znam (to je bilo prije godinu dana). Sve što možemo obavljamo u Klaićevoj pa mi je ona "default".

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Zar u Klaićevoj imaju ORL?
    Pa zar nemaju? Sjećam se dok sam ja bila klinka da me mama vodila u Klaićevu otorinolaringologu. Jedino ako VIŠE NEMAJU.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Brunda prvotno napisa
    Citiraj Mima prvotno napisa
    Zar u Klaićevoj imaju ORL?
    Pa zar nemaju? Sjećam se dok sam ja bila klinka da me mama vodila u Klaićevu otorinolaringologu. Jedino ako VIŠE NEMAJU.
    Ma nemam pojma, mislim da sam to pročitala na forumu - da si djecu sa laringitisom slali u Vinogradsku. Naime bitno mi je znati kamo ići u slučaju laringitisa, zaključila sam da mi spadamo na Sveti Duh (iako oni uopće nemaju pedijatriju) ali mi je onda jedan doktor iz Vinogradske (sa ORL-a) rekao da ipak rebamo doći u Vinogradsku.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ambulante i operacije sigurno imaju ali ne znam da li imaju dežurstvo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Laringitis

Mi imamo na zaloct visegodisnje i skustvo s laringitisom i uvijek smo na hitnu isli u Vinogradsku. I preporucujem je jer su otorinci stvarno dobri nikad nije guzva u bilo koje doba noci doktor dodje taj cas i jako su ljubazni. Micronefrin je bolji lijek za inhalaciju od dexametazona kojim inace pedijatri inhaliraju u ambulantama. Mi smo jedno bili i kod Sabola i on nas je inhalirao micronefrinom (jedna inhalacije je 100 kn).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •