-
-
Pogledaj po temama vezanim uz Varaždin, Rijeku, porode u Austriji i Sloveniji ...
Vjerujem da ćeš naći iskustva rodilja koja će ti pomoći oko pripreme, ali pripremi se i za mogućnost poroda u najbližem rodilištu ukoliko baš budeš jedna od sretnica kojima porod brzo krene i završi
-
Čitala sam za Vž, ali koliko mi se čini većina "putnica" je iz ZG. A meni samo do ZG treba cca 2sata. Pa me zanimalo u biti duže putovanje.
-
Osoblje foruma
dosta ih je iz zagreba išlo u rijeku, a neke i u graz. to ti je taman 2-3 sata vožnje. koliko znam, nijedna nije rodila na putu (ali nije da se ne može desiti)
-
Meni je trebalo 1,5h do Rijeke.Ne ide to tako brzo.Stigla sam u 23,a rodila u 10.00 i to sa dripom.Čim osjetiš prve simptome polako kreneš i stićićeš na vrijeme,ne brini.
-
Hvala!
Sad mi je već lakše - već samim time što znam da POSTOJI ta opcija.
-
-
Osoblje foruma
-
Ja sam osjetila da je krenulo u subotu navečer, rodila u ponedjeljak u 00.45. Mogla sam doći u nedjelju ujutro u VŽ, uzeti recimo sobu u nekom hotelu i tamo prodisavati. Iz ZG sam u rodilište došla u 23h.
Hoću reći da ćeš vrlo vjerojatno imati dovoljno vremena dok ne krene za ozbiljno.
I nikako ne doći "par dana ranije". Jer kako ćeš znati kada je to? Termin možeš premašiti dva tjedna, što ćeš onda?
-
Još jednom hvala curke svima. Sad sam puno mirnija!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma