Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: Koje pp za jaslice?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

A vi niste u dbk?
    Mi smo donijeli svoju malu kantu s poklopcem. U njoj je vrecica. Tete tu bace pelene i mi svako dva dana pokupimo vrecicu.
    A zastitnih imam cak 10! Jedino tako mi je taman.
    E da, nase tete unutra na na vratima imaju veliku listu s imenima pa stavljaju pluseve i minuse i tockice. Tako da svatko zna je li dijete spavalo/jelo/piskilo /kakilo...
    Samo ponekad mi se cini da ih prerijetko presvlace.. Ja ga doma mijenjam max svakih 2,5 sata.
    Koliko vasi mijenjaju u vrticu?

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    A vi niste u dbk?
    Mi smo donijeli svoju malu kantu s poklopcem. U njoj je vrecica. Tete tu bace pelene i mi svako dva dana pokupimo vrecicu.
    A zastitnih imam cak 10! Jedino tako mi je taman.
    E da, nase tete unutra na na vratima imaju veliku listu s imenima pa stavljaju pluseve i minuse i tockice. Tako da svatko zna je li dijete spavalo/jelo/piskilo /kakilo...
    Samo ponekad mi se cini da ih prerijetko presvlace.. Ja ga doma mijenjam max svakih 2,5 sata.
    Koliko vasi mijenjaju u vrticu?

Ja sam iz Dbk ali nažalost ne živim dole. Mala kanta je odlična ideja, nama tete stave šporke pelene u plastične vrećice. Baš ću ih pitati žele li možda kanticu. Moja mala je u vrtiću 9 sati i bude presvučena uglavnom 3, a ponekad 2 puta. Mislim da je to ok i inače, a pogotovo kad uzmem u obzir omjer teta i djece.

leptiric_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Super da tete žele koristiti pp. Mi smo tek 2mj, i do jaslica imamo još vremena. Ali sam pitala u jednom vrtiću da li prihvaćaju pp i pedagogica mi je rekla ne. Bit će strašno ako će tako biti i u našem vrtiću.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •