-
gdje radi primarijus B. Marn?
naša pedica tvrdi da radi u klaićevoj a njem muž-isto doc da radi na šalati. trebamo se naručiti u audiološku amb. pa s obzirom da onu nisu sigurni gdje radi da se naručimo pa će nam onda dati uputnicu.
(treći izvor navodi sestre milosrdnice)
thanks.
znam da ima i tema moja beba nečuje i tamo sam već pisala ali nema odgovora pa se nadam da će ovdje metko prije pročitati
-
U Klaićevoj (a mislim i privatno)
-
Osoblje foruma
U Klaićevoj.
Već smo imali temu pa ću je pokušati naći , a ovu zakljućati.
..............
Tema se izgubila u selidbi, pa ostavljam ovu.
Posljednje uređivanje od sirius : 24.06.2010. at 12:10
Razlog: dodatak
-
Osoblje foruma
-
Radi ti u Klaićevoj, ponedjeljkom i četvrtkom ujutro, moraš doći do 8 i donijeti uputnicu, a utorkom navečer radi i privatno kod dr. Sabola na Cvjetnom.
-
klaićeva sigurno, mi smo bili.
-
Marn radi ponedjeljak, utorak, četvrtak prije podne. Utorkom su operacije, pa radi tek iza 10.
Ali provjeri kad je na go, jer ako je Tolić slučajno sad na go , onda Marn zna raditi i svaki dan, a i obrnuto.
-
Proslo je dosta vremena od zadnjeg posta pa podizem temu.
Da li Dr. Marn i dalje radi u Klaicevoj i u poliklinici Sabol, u kojim sada terminima?
I kakav je uopce postupak ako bi zeljela s djetetom doci iz Slavonskog Broda na pregled u Klaicevu? Da li samo trazim uputnicu od pedijatrice. Uz sve nedavne pretumbacije u zdravstvu ne znam kakav je postupak.
Isli bi na pregled treceg krajnika I eventualno sluha.
-
Prim Marn radi u Klaićevoj. Tražiš uputnicu za Klaićevu, jedino ne znam kako ide s putnim troškovima, s obzirom da imaš otorinu u S.Brodu.
-
treba se naručiti za pregelde kod marna u klaićevoj sad se daju termini za 9. mjesec
-
Ne mogu dobiti povrat putnih troskova, to znam.
Zanimalo me u biti mogu li uopce dovoditi pomocu uputnice nase pedijatrice iz SB dijete na pregled i eventualno vadenje krajnika u bolnicu u Zg. Upravo zato sto u SB isto postoji orl, samo je pregled, koliko sam cula, grozan.
Ali ako se vec sada narucuje za 4. mjesec sigurnije je otici privatno.
A znaci nema vise one opcije da se dode ujutro i ceka?
-
Naravno da mozes. Mi smo iz bj isli u zg.
-
Hvala vam na odgovorima.
Mislim da cemo vrlo brzo na taj pregled jer upravo treci puta u zadnjih 5, 6 tjedana ima temperaturu. Prosla dva puta pila je antibiotik, a i sada tko zna kako ce zavrsiti. Vec sam potpuno luda od toga.
-
Obavezno je narucivanje nema vise dođi pa cekaj
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma