Stranica 4 od 7 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 305

Tema: Postupak na poliklinici vili

Vali avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Marnie i Bab, sretno sutra!!!

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

taca odlično !!
    Ovdje je fakat neka dobra vibra haha

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Taca, pa bravo za folikuliće...čuli su oni kak mi za njih navijamo pa nas nisu htjeli razočarat...
    I dobro Marnie kaže, baš je neka pozitivna vibra na našem pdf-u. Još nek nastave i takvi rezultati i di će nam biti kraj.

Ja moram priznat da me malo frka za sutra...do sad sam uzimala anestezije pa me baš bilo briga za sve, al sad malo štrikam...al bude naš doktor te sve napravil tak da najmanje boli, jel tak

Baš se veselim da ćemo se upoznati..jeeeee...

Mare, sretan ti put

gupi51 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Vidim da svi hvale dr R. I ja se tome pridružujem, dr je zaista odličan!! Da je bar više takvih. Naša iskustva iz poliklinke su zaista dobra.

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Evo, ja samo javljam da sam dobila euthyrox 50 mcg. Malo me strah još jedne tabletice među svim ovime čime se već kljukamo (iako znam da ne bi trebalo biti strašno), ali sam i sretna što je napokon nađen problem kod mene rješavanjem kojega ćemo valjda imati veće šanse što prije doći do naše bebe.
    Jedino me je malo uzbunilo to što mi je dr. predložio da probam prebaciti postupak u Mb s 9.-tog na 10.-ti mjesec jer bi bilo dobro da prije postupka prođe barem 3 mjeseca terapije da hormoni imaju vremena doći na svoje. To mi je malo poremetilo planove, već imam protokol za Mb i za par dana bih već trebala početi s kontracepcijom, pa mi ovo skroz remeti koncepciju. Budem vidjela s Mb što oni kažu, da li uopće mogu sada pomicati postupak na mjesec dana kasnije. Uf!
    U svakom slučaju, hvala vam svima na savjetima i potpori jučer.

I da, da ne zaboravim, malo se ponavljam kao papiga, ali nadam se da će vrijediti: Marnie, Bab, Taca, znate što vam imam za reći!
    Mare, !

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sretno, Miki, javi što kažu MB-ovci.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 08.07.2010. at 04:51

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Vili ženske svaka čast, puno pozitivnih vibirca......I sama zovem da se naručim na konzultacije pred kraj 8 mjeseca da vidim hoćemo kaj ponavljat od nalaza i sppremam se za 9-10 mjesec za 4 postupak tj. DOBITNI.Bab nije mi nešto jasno ja sam imala kratki razmak između postupaka 6 mjesec pa 11 mjesec s anestezijom pa opet 2 mjesec pa me zbunilo kaj se mora raditi pauza s anestezijom, kaj ona može biti štetna?

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj luna1 prvotno napisa Vidi poruku
    Bab nije mi nešto jasno ja sam imala kratki razmak između postupaka 6 mjesec pa 11 mjesec s anestezijom pa opet 2 mjesec pa me zbunilo kaj se mora raditi pauza s anestezijom, kaj ona može biti štetna?
    Ma to sam ja ovak sama sebi rekla da neću ići opet s anestezijom. Vjerojatno se može jer nitko nije nikad ništa spominjao a i ta anestezija je zbilja super, nakon nje se osjećam ko da sam spavala 100 godina..
    Ali eto, ovaj put idem bez nje...ja sam iskreno mislila da ćemo ovaj put ići na čisti prirodnjak i da će biti samo 1 folikul. Ali onda mi je od onih 5 klomifena naraslo 5 folikula pa smo ih odlučili malo "podebljati" sa gonalima i eto me na kraju...ko da sam bila i u stimuliranom. Ali ti niš ne brini, znaju oni tamo kaj rade

Miki76, ma dobro da si to sad dobila, nemam iskustva s tim tableticama ali znam neke cure koje to piju i super im je ( čak i moj stari mačak pije to isto jer ima problema sa štitnjačom) tak da će ti se to sve fino poštelat do Mb-a. A fakat je najbolje da vidiš s njim ...ak te mogu pomaknut- super, a ak ne??? Jel ti naš doc reko jel ipak možeš ranije u postupak?
    Bude to sve dobro, budeš vidjela

Joj, ja sam tak nekak nervozna od ranog jutra...ko da mi je prva punkcija, a ne već 5

Svima šaljem i želim jedan lijepi dan !

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Bab, i mene nervoza hvata od punkcije iako se u biti ne bojim da ce se ista lose desiti ali stalno je u meni neki nemir.Tako valjda mora biti. I nemojte se bojati anestezije, to je tako malo i kratkotrajno da stvarno nema razloga za brigu.
    Miki76, nisam sigurna koliko ce u Mb pokazati razumijevanje za tvoju situaciju, oni su sa stitnjacom isto na "vi" ali pokusaj.U svakom slucaju, vidjet ces da su to carobne tabletice, ja sam cak malo smrsala od njih iako nije bilo neophodno ali dobro dode obzirom da nam svi ovi hormoni radije nabacuju kilograme.

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Bab ne brini zbog punkcije. Stvarno nije bolna toliko jer ti daju neku lokalnu anesteziju u maternicu. Kad preživiš ono pranje sve ostalo je lakše.

i naravno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje folikule i stanice!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ma ja sam već zaboravila kak to izgleda bez anestezije( davno je to bilo na VV-u) pa malo štrikam...a punkcija tek u 7...do tad bum totalno ispalila na živce

ali znam da će sve bit dobro i (nadam se) brzo gotovo.
    I jako se veselim što ću upoznat Marnie, kad već nisam uspjela prošli tjedan u Viliju.
    kissić curkice

Dodirko, i fala puno na svim lijepim riječima i svemu ostalom što si napravila za mene
    Posljednje uređivanje od Bab : 08.07.2010. at 09:37

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Bab, slobodno uzmi intravenoznu anesteziju. To su stvarno male doze, i uspavana si ukupno 10 minuta (nije prava operacija, nema intubiranja, plinova...). To ti je kao da te strah uzeti drugu dozu antibiotika kad prva nije pomogla.
    Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 08.07.2010. at 09:38

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

AuroraBlu, ma sad mi je već gotovo, već sam rekla da neću...ma bude to sve bilo super...
    Ak sam na VV-u prošla punkciju više od 10 folikula bez apsolutno ičega protiv boli, onda budem i ovo. Još naš doktor ima neki sprej kojim ti prvo malo umrtvi rodnicu, pa još da i neku injekciju u maternicu...ma bilo bu to super.
    A ja sam si znala odrapit po pol sata nakon njihove anestezije( u Viliju)...baš mi je dobro legla svaki put, još sam ih i pitala jel bi ja mogla još malo odspavat...i svašta sam napričala onom anesteziologu, umirao je od smijeha Sad je vrijeme da budem "pristojna" i ne baljezgam gluposti

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

previše ste valjda ishvalile dr R., pa se ja malo i razočarala!
    konzultacije su više ličile policijskom ispitivanju nego ugodnom razgovoru! :/
    možda nije bio njegov dan!

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Miki76 baš mi je drago da si počela s terapijom i vjerujem da će te to dovesti što prije do bebice . Pitaj Mb, ništa ne gubiš možda i upali. Mene jesu prebacili na idući mjesec kada mi je u dogovorenom postupku u ožujku bio loš ciklus. Doduše ja sam bila na kratkom protokolu gdje je bitno da je ciklus dobar, ali možda budu imali razumjevanja i za tvoj slučaj .
    Cure i ja sam nervozna od ranog jutra, a nemam pojma zašto, transfer ne boli . To iščekivanje je koma.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Bucka, nista ne brini, ne zablista uvijek na prvom terminu, i ja sam se pitala cemu toliko odusevljenje, dr kao i svi drugi.Medutim, poslije kada vidis koliko brine o svemu i da se mozes na njega maximalno osloniti, skuzis razliku u odnosu na druge (cast izuzecima).
    Bab, Marnie, vi ste nase zvijezde danas.Sva su "svjetla" uperena u vas dvije.Drzite se i sretno.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

I ja nisam bila nešto super oduševljena sa prvim susretom, dr.dosta brzo priča pa sam bila sva zbunj...
    Ja sam prije njega vidjela više doktora i kad usporedim...haha, ne mogu niti usporediti, dr.R zaista nekako brine i stalo mu je... a nakon mjeseci druženja razvila se posebna privrženost njemu. Nekako sam se osjećala sigurno kad sam pustila da on vodi.
    Kad smo došli do bete rekla sam mu "Sad bih vas najrađe izljubila"

No svi smo mi različiti, svakako traži okruženje gdje ćeš se najbolje osjećati i doktora kojem ćeš vjerovati.

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Gledam na sat i mislim na Bab i Marnie...

Bab, ma rekao je dr. da mogu ja ići na postupak i u 9.-tom mjesecu, da situacija ne može biti gora nego je sada, može biti samo bolja, ali da bi bila "najbolja" bilo bi dobro primati terapiju barem 3 mjeseca prije postupka...

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Bab prvotno napisa Vidi poruku
    A ja sam si znala odrapit po pol sata nakon njihove anestezije( u Viliju)...baš mi je dobro legla svaki put, još sam ih i pitala jel bi ja mogla još malo odspavat...i svašta sam napričala onom anesteziologu, umirao je od smijeha Sad je vrijeme da budem "pristojna" i ne baljezgam gluposti
    Kad su mene nakon kiretaže u Petrovoj probudili iz anestezije, moje prvo pitanje je bilo: "Jesam li hrkala?"

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Evo me curke moje... malo sam odužila ovo moje javljane, ali vodio me MM na sladoled poslje pa smo maloprije došli doma.
    Dobili smo tri JS, ja super zadovoljna... I moram, jednostavno moram opet pohvalit našeg doktora, i biologa i predragu sestru Danijelu...ma to su tolko dragi ljudi da ja nekad zbilja ne mogu vjerovati u to. Sorry doktore, ali to je jače od mene...

Malo je bolilo, ali ja inače imam niski prag boli tak da i nisam baš mjerodavna, ali uz sve one lijepe i umirujuće riječi sve se da podnest.

Marnie, nadam se da je sve prošlo OK i da čuvaš svoje mrvice. Sorry kaj smo tak brzo odjurili ali stekla sam dojam da se doktoru malo žuri pa nisam htjela zadržavati i njega i Vas. Al nadoknadit ćemo mi to sve na nekoj kavi, zar ne?

Ja se sad nadam dobrom tulumu u labu i lijepim vijestima sutra.

Miki76, tak si me nasmijala sa ovim hrkanjem

pusa cure, idem se "podružit" sa utrićima...Dodirko, crinone ostavljam za poslje ET-a

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

cure, evo i mene. U mojoj buši trenutno je jedan osmostanični mališan. Drugi embrijić se samo podjelio na 2 stanice i tako ostao, pa ga nisu niti transferirali. Moram vam reći da mi je ovo bio najlijepši transfer do sada, a u mom potpisu vidite da ih nije bilo malo. Embriolog nas je primio popričao o našim embrijićima, vidjeli ga kroz mikroskop i onda transfer s UZV - zasuzile su mi oči kad sam vidjela malu mrvicu u mojoj maternici . Prekrasan osjećaj. Sutra nam je 5 godina braka i nadam se da će ovaj mališa biti poklon za našu ljubav i trud kroz ove godine .
    Bab, drago mi je da smo se upoznale bar na kratko, a na nekoj kavici ćemo se ispričati . vibram za tulum u labu

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

curke, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulume u labu i 8stanične mrvice za 5. godišnjicu

(u zadnje vrijeme sam tako malo na forumu da mi sve neugodno, ali vas pratim redovito)

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Bab,sigurna sam da spermici nece odoliti sarmu tvojih ljepotica.Drzim palceve.
    Marnie, divan zametak iz prirodnjaka.Nadam se da ce vam dati razloga za dodatno slavlje uz godisnjicu.Btw. ja sam pikanje u ovom postupku zapocela na nasu 9.god.braka a evo za par dana punim 40.Ne svida mi se tolika simbolika.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Eh Taco, moraš se ugledati na našu Mimek što se tiče simbolike

Marnie, krasan zametak, vjerujem da će ovaj put ostati Sretna ti godišnjica danas! Ja ću bit u istoj situaciji u 9.mj. - taman ću bit pred punkcijom na moju petogodišnjicu braka.

Bab, super rezultat, čekamo transfer...
    Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 09.07.2010. at 09:40

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Hvala cure na dobrim željama
    taco, ja i mm uvijek pratimo tu simboliku i (znam da je smiješno), ali nama je sve znak haha. Npr. jučer kad smo izašli iz Vilija u Deželićevoj, na samom izlazu nas je zaustavila jedna osebujna stara gospođa i otvoreno pitala da li joj možemo dati koju kunu i da joj ne treba za hranu nego za cigarete. A, baš je našla nas okorjele nepušače, ali dala sam joj par kuna, baš radi njene iskrenosti. Mm je rekao da je možda to bio neki znak, jer nas je netko iskušavao...eto kako kažem smiješni smo, ali nama je simpatično tražiti simboliku (naravno ne vjerujemo u sve to, to nam je kao neka zabava). S ovim tvojim brojkama bili bi oduševljeni od simbolike
    Posljednje uređivanje od Marnie : 09.07.2010. at 10:01

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

I ja se svima zahvaljujem na dobrim željama i vibricama...e, toga nam sad treba najviše
    Marnie, jel da kak je dobar feeling kad vidiš mrvicu po mikroskopom???:zaljubljen: Ja se odmah sva raspekmezim...

Samo ti sad čuvaj to svoje malo zlato i nadam se da ćemo se uskoro sretati u Viliju na trudničkim pregledima. I sretna Vam godišnjica, nek Vam ovo bude najljepši mogući poklon:angel:.

Svima jedan veliki kiss:-*

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

sretna godišnjica.....vili ženske.....Bab uspjet će mora, ja danas zvala naručena sam 26.08.2010. na konzultacije za postupak. Vidjet ću kak će biti, s obzirom da sam prošli mjesec imala napadaje gušenja jer sam doživjela jedan šok, i simo tamo po doktorima a oni našli ciste na štitnjači i naravno opet na punkciju, sad je sve ok, ne znam hoće to kaj utjecati na postupak. Marnie super zametak....sretnice...

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Joj, luna...pa baš mi je žao da imaš tak s tim problema. Nadam se da ćeš uspjet to se porihtat i da će sljedeći postupak biti dobitni.

Ja se upravo čula sa doktorom i kaže da se sva tri lijepo dijele...ET će biti u ponedjeljak ili utorak. Ja sretna ko malo dijete, samo neka oni meni svi prežive...joj sad bum bila cijeli vikend napeta...ko će dočekat ponedjeljak...

cure drage, uživajte u vikendu i lijepo se odmorite

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Bab, bravo, stvarno dobro zvuci.
    Moji kilavci nikako da se malo ubrzaju, ima ih ali vodeci je tek na nekih 14mm, veceras i sutra po 5 Menopura a u ponedeljak punkcija.Kako god da bude, ja vise nemam snage za zabrinutost i iscekivanje.

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Taco, ma stignu oni još narast...ak rastu otprilike 2 mm na dan, to bi trebalo onda bit čisto ok na dan punkcije.
    Daj ih lijepo zamoli da se malo rastegnu, mislim da će te poslušat a mi ćemo svi jaaaakoooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i da vidiš lijepog iznenađenja.

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Bab

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Cure želim vam puno sreće

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Bab, odlična vijest i vibram da se mališani i dalje lijepo dijele .
    taca križam prste i za tvoje folikulice !

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Cure želim vam puno sreće
    X
    i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz petnih žila za vaše mrvice, da ostanu kod mamica narednih 9 mjeseci.

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

cure ima li ko mail adresu i telefon od dr Radončića hitno mi treba da mi spremi na pp.
    Hvala unaprijed

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Bab sutra si mi u mislima, drže se i vrati se s sve tri mrvice. Marnie svu sreću za tvoju mrvicu....

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Bab i marnie

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj luna1 prvotno napisa Vidi poruku
    Bab i marnie
    potpisujem i jedva čekam sutra
    taca da na kraju sve ispadne super ~~~~~~~~~~

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Jutro curkice...
    Hvala vam svima na lijepim mislima i željama...mi ipak sutra idemo po svoje mrvice, odlučili doc i biolog da idemo na blastice. Ne znam kolko ih je ostalo, vjerojatno će do sutra koja i ispast iz utrke, ali nek ostane jedna, ali ona prava i ja najzadovoljnija na svijetu.

Marnie, kako idu dani? Jel sporo? još 10-ak dana...joj, joj...navijamo za tvoju mrvu, jaaakooo.

pusa svima i želim vam lijepi ponedjeljak

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Taco, jel je onda danas punkcija?
    Ajde, vibramo jako da su se malci ipak odlučili pokrenuti i razveseliti te.
    Javi nam se navečer...

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Bab, idu dani užasno sporo, ali sam već od danas na poslu, pa će sada ipak malo brže prolaziti vrijeme i neću opsesivno pratiti simptome hehe. Ja se nadam od sveg srca da ćeš imati i više od jedne blastice ~~~~~~~~~~do sutra za tebe i danas za tacu (mislim da joj je danas punkcija)!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

cure, nisam baš pročitala što se pisale, al budem
    samo se prijavljujem kao veliki fun dr.R. i P.
    obojica su zakon!
    imam samo riječi hvale za njih
    Posljednje uređivanje od Ginger : 12.07.2010. at 15:54

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Taca, nek te punkcija ugodno iznenadi!

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Taca, nek te punkcija ugodno iznenadi!
    X

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Taca ???

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ukratko, 4js, 2 ne valjaju, idem spavati.javim se sutra kad se cujem s dr.
    Bab, sretno.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    taca, tako je bilo i kod mene
    5 folikula, 4 js, od toga mi je P. rekao odmah da jedna ne valja, a jedna je tak-tak
    na kraju ni ta tak-tak nije bila dobra pa na njoj nisu ni radili icsi
    i uz sve one peripetije koje su uslijedile ipak je uspjelo
    zato ti ~~~~~~~~~~~~~~~~ iz sve snage

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

taca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za te dvije da budu i više nego dovoljne .

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Taca, pa uopće nije loše ispalo, kak je na početku izgledalo... Neka te dvije stanice postanu 2 lijepa embrija, a oni pak dvije lijepe bebice i šta ćeš više ?!

Mislim na tebe i nadam se sutra lijepim vijestima...

A ja sam tak nekak nervozna... niš ne znam o mojim mrvicama..ni kolko ih je(ostalo), ni kakve su i to me tak izjeda...do sutra bum poludila...al dobro, idemo ipak ranije na et...već u tri smo naručeni pa će neizvjesnost ipak kraće trajat.

Ginger, kak je tvoja bebica??? Ti si sad već negdje oko polovice, ak se ne varam?? Nadam se da napokon uživate, jer zbilja ste prošli sto čuda...

pusa svima

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Bab, sretno.
    Taco sretno s te dvije js i nek budu dobitne!!!!!

Stranica 4 od 7 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •