Pokazuje rezultate 1 do 50 od 305

Tema: Postupak na poliklinici vili

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MBM74 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno Cijena IVF-a

Hi, može li mi netko reći cijene umjetne oplodnje u Viliju. Zanima me prirodnjak kod njih i šta obuhvaća, ali isto tako i polistimulacija i prava stimulacija.

Hvala

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

prirodnjak-4500 kn
    blaga stimulacija- 7400 kn
    puna stimulacija- 9400 kn

ja sam do sada odradile kod njih 2 blage stimulacije...
    kod prvog UZV-a koji je meni bio 2dc plaćaš 250 kn, to je tzv. MINI UZV.
    Dalje ne plaćaš ništa jer folikulometrije ulaze u cijenu postupka. Postupak se plaća na dan ET-a, jedino ako ćeš na punkciji uzet anesteziju, onda ju plaćaš poslje punkcije 700 kn.
    Ne znam iskreno kakva je varijanta sa plaćanjem ako ne dođe do et-a- nisam htjela prizivat vraga pa nisam ni pitala, ali pošto sada idem u prirodnjak pomognut sa 5 klomifena, možda i saznam za tu opciju.
    Sve lijekove plaćaš sama( gonale, menopur, suprefact, štopericu) i ako ti šta zafali, uvijek možeš u ljekarni u njihovoj zgradi( ulaz iz vukovićeve) kupit i bez recepta, dsamo kažeš da si kod dr R u postupku-provjereno i isprobano.

Eto, nadam se da sam bar malo pomogla...
    ako treba još nešto, ti samo pitaj

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Bab prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam iskreno kakva je varijanta sa plaćanjem ako ne dođe do et-a- nisam htjela prizivat vraga pa nisam ni pitala, ali pošto sada idem u prirodnjak pomognut sa 5 klomifena, možda i saznam za tu opciju.
    E, i mene to zanima. Zna mi se desit da u prirodnom ciklusu nema jajne stanice i ne dođe do et. Pretpostavljam da se ipak plaća puna cijena. Ako netko ima provjerenu informaciju, javite.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Možda je glupo pitanje ali šta nije sad svejedno koliko imaš j.s. kad ionako mogu samo 3 oplodit drugo je kad moraju na 10 komada raditi ICSI i kultivaciju do blastociste ali ovako bi po nekoj logici trebala cijena biti ista šta ne?

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ma oni te cijene imaju tak formirane još otprije, prije ovog debilnog zakona. Sad trenutno rade samo prirodnjake i ove blago stimulirane. A vjerojatno im je velika razlika da li rade oplodnju jedne ili tri JS, ne znam, ovo je opet samo moje mišljenje...ak se sjetim, bum ga pitala u petak, da nam svima razjasni.
    I pitala bum šta se plaća u slučaju da ne dođe do ET-a.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj reny123 prvotno napisa Vidi poruku
    E, i mene to zanima. Zna mi se desit da u prirodnom ciklusu nema jajne stanice i ne dođe do et. Pretpostavljam da se ipak plaća puna cijena. Ako netko ima provjerenu informaciju, javite.
    Evo Bab će pitati za Vili, a ja sam bila u takvoj situaciji u Sloveniji i platila sam samo cijenu punkcije, ništa više.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •