Hi, može li mi netko reći cijene umjetne oplodnje u Viliju. Zanima me prirodnjak kod njih i šta obuhvaća, ali isto tako i polistimulacija i prava stimulacija.
Hvala
Hi, može li mi netko reći cijene umjetne oplodnje u Viliju. Zanima me prirodnjak kod njih i šta obuhvaća, ali isto tako i polistimulacija i prava stimulacija.
Hvala
prirodnjak-4500 kn
blaga stimulacija- 7400 kn
puna stimulacija- 9400 kn
ja sam do sada odradile kod njih 2 blage stimulacije...
kod prvog UZV-a koji je meni bio 2dc plaćaš 250 kn, to je tzv. MINI UZV.
Dalje ne plaćaš ništa jer folikulometrije ulaze u cijenu postupka. Postupak se plaća na dan ET-a, jedino ako ćeš na punkciji uzet anesteziju, onda ju plaćaš poslje punkcije 700 kn.
Ne znam iskreno kakva je varijanta sa plaćanjem ako ne dođe do et-a- nisam htjela prizivat vraga pa nisam ni pitala, ali pošto sada idem u prirodnjak pomognut sa 5 klomifena, možda i saznam za tu opciju.
Sve lijekove plaćaš sama( gonale, menopur, suprefact, štopericu) i ako ti šta zafali, uvijek možeš u ljekarni u njihovoj zgradi( ulaz iz vukovićeve) kupit i bez recepta, dsamo kažeš da si kod dr R u postupku-provjereno i isprobano.
Eto, nadam se da sam bar malo pomogla...
ako treba još nešto, ti samo pitaj
Možda je glupo pitanje ali šta nije sad svejedno koliko imaš j.s. kad ionako mogu samo 3 oplodit drugo je kad moraju na 10 komada raditi ICSI i kultivaciju do blastociste ali ovako bi po nekoj logici trebala cijena biti ista šta ne?
Ma oni te cijene imaju tak formirane još otprije, prije ovog debilnog zakona. Sad trenutno rade samo prirodnjake i ove blago stimulirane. A vjerojatno im je velika razlika da li rade oplodnju jedne ili tri JS, ne znam, ovo je opet samo moje mišljenje...ak se sjetim, bum ga pitala u petak, da nam svima razjasni.
I pitala bum šta se plaća u slučaju da ne dođe do ET-a.